Babalar Günü için Hediye Paketi Yapımı – Babaya Özel Hediyeler

babalar-gunu-icin-hediye-paketi-yapimi

Babalar Günü için hediye paketi yapımı fikirlerimizden ilham alarak hediyenizi en özel şekilde sunabilirsiniz. Böylece babanıza unutulmayacak bir hediye armağan edebilirsiniz. Çünkü hediyenizin kendisi kadar sunumu da babanızın hafızasından bir ömür silinmeyecektir.

İlk intiba çok önemlidir. Pek çok kişi tanıştığı yeni birinin önce dış görünümünü inceler. Görünümü sayesinde onun hakkında birtakım çıkarımlarda bulunur.

Bu çıkarımlar kimi zaman doğru kimi zaman yanlış olabilir. Fakat dış görünüme verilen önem kişiden kişiye değişmekle birlikte herkes için  önemli bir yere sahiptir.

Diğer taraftan kendimiz için yeni bir eşya alırken de alacağımız ürünün tasarımına bakarız. Ürünün tasarımı hoşumuza gittiği takdirde diğer özelliklerini de inceleriz. Kısacası biz insanlı etkileyen ilk şey görünümdür.

Dolayısıyla sevdiklerimize vereceğimiz hediyenin de paketlemesi konusunda son derece titiz davranırız. Babalar Günü ise bu özenin ve dikkatin en üst seviyede olduğu zamanlardan biridir. Bu sebeple sizin için Babalar Günü için hediye paketi yapımı fikirlerini paylaşacağız.

Seçtiğimiz fikirler genel itibariyle herkesin ulaşabileceği malzemelerden oluşuyor. Ayrıca her birinin yapımı da oldukça kolay ve pratik. Bu sebeple bu fikirlerden herhangi birini rahatlıkla yapabileceğinizi düşünüyoruz. Öyleyse Babalar Günü için hediye paketi yapımı fikirlerimize geçebiliriz.

Babalar Günü için Hediye Paketi Nasıl Yapılır?

babalar-gunu-hediye-fikirleri-el-yapimi

Babanız için seçtiğiniz hediyeyi paketlemeye geçmeden önce hediye paketinizin nasıl olması gerektiğine karar vermelisiniz. Şık ya da Babalar Günü temalı bir fikir seçebilirsiniz.

Eğer seçim yapmakta zorlanıyorsanız hediyenizin yansıttığı havaya uygun bir paketleme fikri seçebilirsiniz. İşte, Babalar Günü için hediye paketi yapımı fikirleri.

Babalar Günü için uygun fiyatlı hediye arayışındaysanız Muhiku’nun her bütçeye hitap eden alternatiflerine bakabilirsiniz. Böylece Babalar Günü hediyesi ucuz fikirler içinden babanız için hem bütçe dostu hem de şık hediyeler alabilirsiniz.

Babalar Günü’ne Özel Hediye Paketi Yapımı

  • Babanız için seçtiğiniz hediyeyi şık bir hediye paketiyle sunmak istiyorsanız düz siyah, lacivert ya da beyaz hediye paketi seçmelisiniz.
  • Hediyenizi şekline göre paketlemelisiniz. Yani kağıt hediyenizin şekline göre şekil almalı.
  • Bant detaylarının görünmesini istemiyorsanız çift taraflı bant tercih edebilirsiniz.
  • Pakete şıklık katmak için paket ile aynı tonlarda ya da zıt tonlarda bir kurdele seçebilirsiniz.
  • Kurdeleyi paketin etrafından yalnızca birkaç kere dolayın. Daha sonra küçücük bir fiyonk yaparak paketleme işini tamamlayın.
  • En son adımda ise kurdelenin ucuna küçük bir hediye notu ekleyin. Böylece hediyeniz son derece şık ve anlamlı bir görünüme sahip olacak.

Temalı Hediye Paketi Yapımı

  • Düz renk bir kağıt seçin. Fakat burada seçeceğiniz kağıt açık tonlarda olmalı. Bize sorarsanız kraft kağıt ya da beyaz kağıt tercih etmenizi öneririz.
  • Siyah mürekkepli keçeli bir kalem ile hediye paketinin ortası boş kalacak şekilde kenarlarına belli aralıklarla kravat ve bıyık şekilleri çizin.
  • Boş bıraktığınız orta kısma ise Türkçe “Babalar Günü” ya da İngilizce “Happy Father’s Day” yazabilirsiniz. Ayrıca yazı stilini süslemeyi ihmal etmeyin.
  • Yazılı kısım hediyenin tam ortasına gelecek şekilde hediyenizi paketleyin.
  • Hediye paketini bir kurdele ya da hasır ip yardımıyla süsleyin.
  • En son adımda da paketinize hediye notunuzu ekleyin.

Babalar Günü ile ilgili en güzel sözler hediye paketinizi süslemenize ve hediyenize anlamlı kılmanıza yardımcı olacak.

Babalar Günü için Hediye Kutusu Fikirleri

cool-man-hediye-kutusu

Hazır laf Babalar Günü hediyesinden açılmışken henüz hediye seçemeyenlere birkaç öneride bulunalım istedik. Bu sebeple de sizin için iki farklı hediye kutusu seçtik.

Bu hediye kutusu fikirleri sayesinde ayrıca hediye paketi hazırlamanıza da gerek kalmayacak. Çünkü Muhiku’nun Babalar Günü hediyeleri zaten çok şık paketlerle geliyor.

Cool Man Hediye Kutusu

Size önereceğimiz ilk Babalar Günü hediyesi, Cool Man Hediye Kutusu Baştan sona şık detaylarla süslenen bu hediye kutusu babanıza armağan edebileceğiniz en şık ve en farklı hediyelerden biri.

Cool Man Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Coffee kupa, 
  • Moka pot keçe bardak altlığı,
  • Siyah kravat, 
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Hediye notunuzu Babalar Günü’ne dair yazılmış en güzel sözlerle süsleyebilirsiniz. Böylece hediyeniz çok daha anlamlı ve değerli olacaktır.

Unutulmaz Hatıralar Hediye Kutusu 

Babalar Günü için tercih edebileceğiniz kutulardan bir diğeri Unutulmaz Hatıralar Hediye Kutusu‘dur. Çünkü bu kutunun içinde babanızı mutlu edecek pek çok detay sizi bekliyor.

Kahvenin eşsiz aromasını yaşam alanlarınızda hissedeceğiniz kahveli mum, en özel anılarınızı için klasik fotoğraf baskı, Babalar Günü temasına uygun My Dad My Hero baskılı kupa ile onlara özenle tasarlanmış bir hediye kutusu verebilirsiniz. 

Unutulmaz Hatıralar Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • It’s coffee o’clock kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Yade limon kolonya,
  • 18 adet klasik fotoğraf baskı,
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz kutu içerisine farklı ürün eklemeleri de yapabilirsiniz. Böylece hediyenizin etkisi artırabilir ve babanıza büyük mutluluklar yaşatabilirsiniz.

Babalar Günü İçin Hediye Kutusu Yapımı

muhiku-erkege-hediye-kutusu

Babanız için kendi hediyenizi kendiniz mi hazırlamak istiyorsunuz? Bize sorarsanız hiç mağaza mağaza gezip de hediyelik ve bu hediyeleri koyabileceğiniz bir hediye kutusu aramayın. Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle babanız için oturduğunuz yerden en güzel hediye kutusunu hazırlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap sayfasında yüzlerce ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu ürünler arasından Babanızın ilgi alanlarına hitap eden hediyelikleri seçebilirsiniz. Ayrıca Babalar Günü’ne özel hazırlanan hediyelikler arasından da seçim yapabilirsiniz.

Mağaza mağaza hediye seçme derdinden kurtularak zamandan tasarruf da edebilirsiniz. Ayrıca hediye kutusu içeriğini bütçenize göre belirleyebilirsiniz. Böylece bütçenizi aşma derdine de düşmemiş olursunuz.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle hazırlayacağınız babaya hediye hem babanızın hem de sizin yüzünüzü güldürecek. Hediyenizi verirken arkadan Yeni Türkü’nün Bana Bir Masal Anlat Baba şarkısı size eşlik edebilir. Eminiz ki bu şarkı duygusal bir atmosferin oluşmasını sağlayacak.

Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir