Babalar Günü için Değişik Fikirler

babalar-gunu-icin-degisik-fikirler

Babalar Günü yaklaşırken hepimizin aklında pek çok soru var. “Babalar Günü için değişik fikirler neler olabilir?” sorusu da bunlardan biri. Eğer Babalar Günü’nü kutlarken ve babanıza hediyesini verirken nasıl sürprizler yapabileceğinizi merak ediyorsanız bir yere ayrılmayın. Çünkü bu içeriğimiz bu konuda size fazlasıyla yardımcı olacak.

Hepimizin bildiği üzere Babalar Günü, Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanmakta. 2023 senesinin Babalar Günü de 18 Haziran gününe denk gelmektedir. Yaklaşan Babalar Günü ile birlikte de kutlama mesajları, hediye fikirlerinin yer aldığı reklamlara sıkça rastlayacağız. Dolayısıyla da karşınıza çıkan seçenekler arasından seçim yapmak sizin için zor olabilir.

Bu sebeple hazır hediye seçenekleri ve Babalar Gününde evde yapılabilecek hediyeler size yardımcı olabilir. Ayrıca bu hediyelerin yanı sıra evde küçük bir kutlama hazırlayarak da ana değer katabilirsiniz.

Bunun yanı sıra Muhiku’nun sunduğu Babalar Günü hediyeleri kategorisi içerisinden ideal bir seçim yapabilir ve babanıza unutamayacağı bir armağan verebilirsiniz.

Öyleyse siz değerli okurlarımız için cevapladığımız Babalar Günü hediyesi olarak ne alabilirim, sorusunun yanıtını okuyabilirsiniz. Ardından sizin için seçtiğimiz Babalar Günü hediye fikirleri üzerinden ilham alabilir ve babanız için en özel sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Babalar Günü için Neler Yapılabilir?

muzik-aleti-kalimba

18 Haziran Babalar Gününde neler yapılabilir diye merak ettiğinizi biliyoruz. Sizin için seçtiğimiz keyifli aktiviteler bu özel güne sıra dışı bir hava katacak. Eğlenceli ve bir o kadar duygusal bir atmosfer yaratmak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz aktivitelere göz atabilirsiniz. Merak etmeyin her birini evde rahatlıkla yapabilirsiniz.

Pazar Kahvaltısı

Hani hep deniliyor ya Anneler Günü’nde ne yaptıysak Babalar Günü’nde de benzer şeyler yapmalıyız. Çünkü diğer türlü annemize haksızlık olacağını düşünürüz. Anneler Günü’nde annemize güzel bir sabah kahvaltısı hazırlamaya çalışanlarımız var.

Fakat Babalar Günü’nde o güzel pazar kahvaltısını zaten annemiz hazırlıyor deyip babamıza özel kahvaltı hazırlamak unutulabiliyor. Yine de özellikle baba-kız, baba-oğul yaşayanlar varsa bu fikri göz ardı etmeyin. Babalar Günü özel kahvaltısını babanız için kendi ellerinizle hazırlayın.

Evde Mini Konser ya da Karaoke Partisi

Geçen sene Babalar Günü’nde sinemaya gitmiş olabilirsiniz ya da birlikte bir tiyatro oyunu izlemiş de olabilirsiniz. Kısacası sanatsal anlamda bu günü farklı geçirmiş olabilirsiniz. Ama bu sene kendi sanatınızı icra etmeye ne dersiniz?

Çalabildiğiniz bir enstrüman varsa babanızın sevdiği bir şarkıyı çalıp birlikte söyleyebilirsiniz. Eğer karaoke mikrofonunuz varsa eğlenceye hazır olun. Evde komşuları da çok rahatsız etmeden karaoke partisi yapabilirsiniz. Daha önce hiç deneyimlemediyseniz bu senenin Babalar Günü’nün en akılda kalıcı, farklı fikri şüphesiz karaoke partisi olacak.

Eğlenceli Oyunlar

Babalar Gününde eğlenceli yapılacak bir diğer etkinlikte kalabalık masalarda oyun oynamaktır. Kalabalık derken elbette aile kalabalığından bahsediyoruz. Çocuklar, gençler, kuzenler bir araya gelerek bu günü güzel eğlenceli geçirebilirsiniz. Evinize ait bir bahçeniz varsa büyük küçük herkesin seveceği su savaşı yapabilirsiniz.

Kutu oyunları ya da iki kişilik oyunları tercih edebilirsiniz. Adeta bir müsabaka halinde taraf tutarak daha coşkulu oynayabilirsiniz. Babalar Günü’nde babanıza özel bu günün güzel geçmesi için farklı oyunlar bulmak oldukça eğlenceli olacaktır.

Örneğin hiç vazgeçilmeyen konsol oyunlarında maçlar yapabilirsiniz. Hatta yenilen takıma yenen takımın istediği bir şeyi yapması iddiasını koyarak oyunu daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz. Önemli olan Babalar Günü’nde babaların da eğlenmesini sağlamak.

Tüm bunların yanı sıra Muhiku’nun Babalar Günü hediyesi seçenekleri arasından babanız için en ideal seçimi yapabilirsiniz. Babanızı en iyi siz tanırsınız. Onun zevkleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yapacağınız güzel baba hediyeleri ile kahraman babanıza tarifsiz mutluluklar yaşatabilirsiniz.

Sürpriz Babalar Günü Hediyeleri

yeni-babaya-keyifli-hediye-kutusu
Babaya Keyifli Hediye Kutusu

Babalar Günü hediye fikirleri, farklı kutlama planları belki herkesin gündeminde olmaz. Neticede ailesinden uzakta olanlar da var. Eğer babanızdan uzakta yaşıyorsanız ona baba hediyeleri arasından bir seçim yapıp yollayabilirsiniz.

Uzakta olanlar da teknolojinin imkanlarından faydalanıp Muhiku’nun babaya hediye kategorisi içerisinden ideal bir hediye seçerek babasının adresine gönderebiliyor. Siz de, hediye seçimi konusunda size kolaylıklar sağlayan Muhiku’dan Babalar Günü’ne özel hediye kutularından babanıza özel hediye seçmeye ne dersiniz?

Babaya Keyifli Hediye Kutusu

Muhiku’nun birbirinden şık, hepsi özenilerek hazırlanmış kutularından ve yüksek talep gören hediye kutularından biri olan Babaya Keyifli Hediye Kutusu’nu tercih edebilirsiniz. Babaya alınacak hediyeler arasında sıklıkla değerlendirilen bu yenilikçi kutu, siyahtan vazgeçemeyen babaların kalbini çalacak.

Muhiku’nun Babaya Keyifli Hediye Kutusu içerisinde;

  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Lugat baba kupa,
  • Sukulent, 
  • Çikolata,
  • Limon kokulu kolonya,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Ayrıca özel tasarım bir kupada değişik tatlarda kahve deneyimini yaşamak da babanız için farklı olacaktır. Babaya alınacak hediyeler arasında yer alan bu özel kutu ile bu yılki Babalar Günü’nü en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

Evde Yapılabilecek Babalar Günü Hediyesi

el-yapimi-hediye-muhiku-blog

Gelelim Babalar Günü için evde hazırlayabileceğiniz hediye fikirlerine. Eğer bu yıl hediyeye ayıracak geniş bir bütçeniz yoksa evde küçük çaplı hediyeler hazırlayabilirsiniz. Kendi ellerinizle hazırlayacağınız bir Babalar Günü hediyesi ile de bu özel günde babanızı mutlu edebilirsiniz.

Babanızla çekildiğiniz en güzel fotoğraflarınızı seçebilirsiniz. Böylece harika bir albüm hazırlayabilirsiniz. Eğer albümden daha farklı bir şey yapmak isterseniz de babanız için anı defteri oluşturabilirsiniz. Anı defterleri fikirleri ile hazırladığımız blog yazımız bu hediye hazırlama aşamasında size fazlasıyla yardımcı olacak.

İkinci bir alternatif olarak da lezzetli Babalar Günü pastası ya da kurabiyesi hazırlayabilirsiniz. Babalar Günü konseptiyle süsleyeceğiniz bu lezzetler de küçük bir kutlama yapmanıza yardımcı olacak. Bu tarz hediyelerin yanına bir de Babalar Günü kutlama kartı ekleyebilirsiniz.

Babalar Günü kartı nasıl yapılır, diye sorabilirsiniz. Bunun için Babalar Günü sözleri içinden seçeceğiniz sözlerle renkli kağıtlara ya da kartonlara yazarak süsleyebilirsiniz. Dilerseniz kartı küçük resimler çizerek ya da çıkartmalar kullanarak süsleyebilirsiniz.

Artık Babalar Günü hediyesi de hazır ise bu güne özel değişik fikirleri hayata geçirebilirsiniz. Mutlu anların yaşandığı bir gün olması dileğiyle tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

anneanneler-gunu-ne-zaman
Daha Fazla

Anneanneler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Anneanneler Günü Var mı, Anneanneler Günü Ne Zaman?Birbirinden Özel Anneanneye Hediye FikirleriSiyah Türk Kahvesi Hediye KutusuSandal…
en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji
Daha Fazla

En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

Hemşireler Günü mesajı ile hemşire sevdiklerinizin ya da dostlarınızın 12 Mayıs Hemşireler Gününü  kutlayabilirsiniz. Böylelikle yaptıkları işin bizim…