Babaanneye Doğum Günü Mesajı Nasıl Yazılır?

babaanneye-dogum-gunu-mesaji-nasil-yazilir-duygusal ornekler

Babaanneye doğum günü mesajı yazmak isteyip de söze nereden başlayacağını ya da duygularını nasıl ifade edeceğini bilemeyenler burada mı? Eğer hala hislerinizi yansıtan bir mesaj bulamadıysanız sizin için seçtiğimiz örneklere göz atmanızı tavsiye ederiz. Eminiz ki duygusal mesaj örneklerimizden biri babaannenizi mutlu etmeye fazlasıyla yetecektir.

Ton ton pembe yanaklarıyla ve sıcacık gülümsemesiyle hayatımıza ışık saçan babaannelerimiz iyi ki varlar! Yaşları her ne kadar büyük olursa olsun onların da doğum günlerinde hatırlanmaya ve mutlu olmaya ihtiyaçları var. Bu sebeple bu içeriğimizi dünyalar tatlısı babaanneler için hazırladık.

Bize sorarsanız yazacağınız mesaja bir de doğum günü hediyesi eşlik etmeli. Ancak hediyeniz mesajdan sonra adrese ulaşmalı. Çünkü mesaj bu günü kuru kuruya bir kutlama ile geçireceğiniz hissi verecektir.

Fakat mesajın ardından adrese ulaşacak olan doğum günü hediyesi aslında durumun böyle olmadığını açıkça gösterecektir. Böylelikle babaanneniz daha çok şaşıracak ve heyecanla telefona sarılıp sizi arayacaktır. Eğer henüz bir hediye seçmediyseniz size harika bir önerimiz var.

💜 Muhiku’nun doğum günü hediyeleri arasında birçok hediye seçeneği var. Yediden yetmişe her kesime hitap edebilen hediyelerden biriyle babaannenize anlamlı ve bir o kadar da özel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bu harika önerilerimizin ardından artık beklenen mesaj örneklerine geçebiliriz. İşte, babaannenizin yüzünde güller açtıracak ve ona duygusal anlar yaşatacak doğum günü mesajları.

Torundan Babaanneye Doğum Günü Mesajı

torunundan-babaanneye-dogum-gunu-mesaji

Babaanneler, torunlarının en kıymetlisidir. Eğer sizin de biricik babaannenizin doğum günü yaklaşıyorsa en anlamlı mesajlarla onları mutlu etmeye hazır olun! İşte torundan babaanneye doğum günü mesajı seçenekleri.

  • “Şu an yanında değilim. Fakat bil ki kalbimin derinliklerinde doğum gününü seninle birlikte kutluyorum. İyi ki doğdun canım babaannem, iyi ki varsın!”
  • “Sen benim için yalnızca bugün değil daima farklı ve özelsin. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki hayatımdasın biricik babaannem.”
  • “Bugün benim için çok özel. Çünkü bugün sen doğdun. İyi ki doğdun canım babaannem, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Belki çok uzaktayım ve yanında değilim. Fakat bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım. İyi ki doğdun bitanecik babaannem.”
  • “Samimiyetiyle kendini herkese sevdirir ve masumiyetiyle herkesi kendin gibi sanarsın. Ne olursa olsun yüzünden gülümseme eksik olmayan biricik babaannem, iyi ki doğdun.”
  • “Yeni yaşında ton ton yüzünden gülücükler ve iç huzurun eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik babaannem.”
  • “Yaşantıma kattığın anlam için çok teşekkür ederim, doğum günün kutlu olsun canım babaannem.”
  • “Sevdiklerin yıldızlara benzer, birçoğunu her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını bilirsin. Sen de benim için öylesin babaannem. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.”

Bu anlamlı ve duygu yüklü mesajlar içerisinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Böylece babaannenizin yeni yaşını en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

🎁 Bunun yanı sıra Muhiku’nun babaanneye hediye kategorisinde yer alan hediyelerden babaanneniz için güzel bir seçim yapabilirsiniz.

Babaanneye Doğum Günü Mesajı Uzun

Öncelikle babaanneye doğum günü mesajı nasıl yazılır, sorunun yanıtını verelim. Eğer babaanneniz için yazacağınız doğum günü mesajının etkileyici olmasını istiyorsanız hislerinize yoğunlaşın. Babaannenizin size hissettirdiklerini sözcüklere döktüğünüz takdirde ortaya harika bir doğum günü mesajı çıkarabilirsiniz.

babaaanneye-dogum-gunu-mesaji-uzun

Diğer taraftan anılardan ve yaşanmışlıklardan da beslenebilirsiniz. Daha küçükken dizine uzanarak dinlediğiniz masallardan, el ele gittiğiniz parklardan, sıcacık sarılışından ve daha pek çok şeyden söz ederek uzun ve duygusal doğum günü mesajı yazabilirsiniz.

İşte size ilham olacak babaanneye doğum günü mesajı uzun seçenekler.

  • “Eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır ve pembe yanaklarına bir öpücük kondururdum. Yeni yaşında gözlerindeki ışıltının devam etmesini dilerim babaanneciğim, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Tüm üzüntülerin bu yaşında seni terk etsin. Mutluluk her zaman seninle olsun. Bugün senin doğum günün üfle hadi mumları. Doğum günün kutlu olsun canım babaannem.”
  • “Canım babaannem, sen hayatımdaki en büyük şanslarımdan birisin. Benim için eşsiz bir insansın sen ve hep öyle kalacaksın. Hep mutlu ol ve güler yüzün hiç solmasın. Mutlu yaşların olsun babaannecim.”
  • “Başımı dizlerine koyduğum zaman tüm zorlukları unutur senin sevgine sığınırım. Her anımda yanımda olduğun için teşekkür ederim babaanneciğim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın ve iyi ki bizimlesin. Seni çok özledim ve seni çok seviyorum. İyi ki doğdun!”
  • “Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutluluğun ve sevincin her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacağı bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara güzel babaannecim.”
  • “Seni ne kadar çok sevdiğimi kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli insanlardan birisin ve her gün o tatlı gülüşünü görmek beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Beraber geçireceğimiz nice kutlamalara, doğum günün kutlu olsun babaannecim.”
  • “Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice sağlıklı, huzurlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara biricik babaanneciğim, seni çok seviyorum.”

Ölen Babaanneye Doğum Günü Mesajı

Hayat, vakti geldiği zaman bizi sevdiklerimizle vedalaşmak zorunda bırakabilir. Fakat bu veda çoğu zaman maddidir. Çünkü sevdiklerimiz yanımızdan ayrılsalar bile her zaman ruhumuzun derinliklerinde bizimledir. Bu sebeple onu hatırlatan özel tarihlerde onun hatırasını yâd ederiz.

  • “Her telefon çaldığında, her kapı aralığında her uzaklara daldığımda seni arayan gözlerim, hala kabullenemediler yokluğunu. Doğum günün kutlu olsun. Umarım gökyüzünden bizi izliyorsundur, seni çok özledik babaannecim.”
  • “Aramızdan ayrılmış olsan da her zaman bizimlesin. Seni çok özledim babaannecim.”
  • “Gökyüzüne her baktığımda yıldızların ardından bana gülümsediğini görebiliyorum babaannecim. Doğum gününde yanımızda olmasan da ruhunun bizimle olduğunu biliyorum. İyi ki geçtin bu dünyadan, doğum günün kutlu olsun.”

Dilerseniz hediye seçimi aşamasında Babaanneye Hediye Fikirleri – Babaanneye Alınacak Hediyeler blog yazımızdan da ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

gecmis-olsun-mesaji-nasil-yazilir
Daha Fazla

Geçmiş Olsun Mesajı Nasıl Yazılır?

İçindekiler Gizle Hastaya Geçmiş Olsun Mesajları Nasıl Yazılır?En İçten Geçmiş Olsun MesajlarıSevgiliye Geçmiş Olsun MesajlarıArkadaşa Geçmiş Olsun MesajlarıAnneye…