Babaanneler Günü Var mı, Ne Zaman?- Babaanneye Özel Hediyeler

babaanneler-gunu-var-mi-ne-zaman

Sağlam kurulabilen aile bağları, akrabalarımızla olan ilişkilerimizin güçlenmesini sağlar. Babaannelerimizin sevgisini ve şefkatini her daim hissederiz. Peki ya, Babaanneler Günü Var Mı, Ne Zaman?

Kocaman kalpleriyle içimizi ısıtan babaannelerimize, bir hediye alarak onları çok mutlu edebiliriz. Hayatın yoğun temposu içerisinde bile onları unutmadığınızı göstermek için iyi bir fırsattır. Sizi her daim düşünen babaanneleriniz için Babaanneye Özel Hediyeler yazımızı hazırladık.

Babaanneler Günü Var Mı?

babaanneler-gunu-var-mi

İlginizi Çekebilir: Kadına Hediye Fikirleri

“Babaanneler Günü” gibi özel bir gün resmi olarak tanınmış bir gün değildir. Ancak, birçok ülkede Babalar Günü, Anneler Günü ve Büyükanneler Günü gibi özel günler kutlanmaktadır. Türkiye’de ve birçok diğer ülkede de belirli günler büyükanneler için ayrılmasa da, büyükanneler için sevgi ve minnettarlık ifade etmek her zaman mümkündür. Ayrıca, Anneler Günü’nde de babaannelerimize hediyeler alarak onları mutlu edebiliriz.

Genel olarak, aile üyeleri için özel günler oluşturmak ve kutlamak kültürel ve bireysel tercihlere bağlıdır. Bazı aileler, büyükannelerini sevindirmek için özel günler belirleyebilir ve bu günlerde onları kutlayabilir.

Babaannenizle birlikte alışverişe çıkmak, onun sevdiği programları ve dizileri izlemek, günlük işlerinde yardımcı olmak bile onları çok mutlu eder. Bir gününüzü ona ayırıp, mutlu anılarınıza bir diğerini ekleyebilirsiniz.

Babaanneler Günü Ne Zaman?

Sadece babaanneler için ayrılmış bir gün yoktur. Ancak, 23 Temmuz Muhteşem Büyükanneler Günü olarak kutlanmaktadır.

Babaanneler günü ne zaman? sorusunun cevabı çok da önemli değildir. Çünkü, babaannenize olan sevginizi göstermek için özel bir güne ihtiyacınız yoktur.

Babaanneye Özel Hediyeler

Hayatımız boyunca sevgisini, merhametini ve içtenliğini bizden eksik etmeyen babaannelerimizi mutlu etmek için onlara alabileceğimiz pek çok hediye seçeneği bulunuyor. Onların hayat tarzlarını ve hobilerini dikkate alarak hediye seçimi yapmak faydalı olacaktır.

Hediye Kutusu

hediye-kutusu

İlginizi Çekebilir: Hediye Kutusu Fikirleri

Sıradan hediyeler almaktan sıkılanlar için hediye kutuları iyi bir seçenek olacaktır. Çünkü, içerisinde sevdiğiniz kişilerin ilgi alanlarına yönelik birçok şeyi bir arada barındırırlar.

Babaannenize bir hediye kutusu almak istediğinize karar verdiyseniz, size ilk tavsiyemiz Güne Tatlı Bir Başlangıç Hediye Kutusu. Kutuyu açtığı zaman yüzünde oluşacak mutluluğu hayal edebiliyoruz.

Ayrıca, Kendine Zaman Yarat Hediye Kutusu ve Pembe Flamingo Hediye Kutusu da oldukça iyi bir seçenek olacaktır. Onu mutlu etmenin en güzel yolları arasına gireceklerine eminiz.

Ev & Yaşam Hediyeleri

ev-ve-yasam-hediyeleri

Babaannelerinize günlük hayatlarında kullanabilecekleri hediyeler vermek ister misiniz? Çok mutlu olacaklarına eminiz.

Kolonya

Tazelenmiş hissetmenin en güzel yollarından biri de kolonyadır. Büyüklerimizin evinde, hep başköşede bekleyen kolonyalar dikkatimizi çeker.

Gelen misafirlere lezzetli çikolatalar ile birlikte ikram etmeyi çok severler. Bu yüzden size tavsiyemiz, babaannenize taptaze kokularıyla insanı mest eden kolonyalardan birini seçmeniz olacak.

Bizim favorilerimiz; yasemin, şakayık, nilüfer ve sedir. Mis gibi kokularıyla babaannelerinizi mest edecekler. Aynı zamanda da her kullandıklarında sizi anacaklar.

Mum

Huzurlu ve keyifli bir anın en büyük eşlikçilerinden biri mumdur. Sakin bir akşamda, etrafa harika kokular saçan bir mumla beraber içilen bir fincan kahvenin tadı bambaşka olur.

Bu yüzden, babaannenize alabileceğiniz hediye seçeneklerinden birisi de mum. Bizim önerilerimiz; Yade Yaseminli Aromaterapi Mum, Yade Vanilya Aromaterapi Mum olacak. Ayrıca Yade Çam & Tarçın Aromaterapi Mum da ilginizi çekebilir.

Mumları her kullandığında aklına sizin geleceğinizden çok eminiz.

Fincan

Güzel bir sohbetin olmazsa olmazı, bir fincan kahvedir. En büyük mutlulukların ve hüzünlerin paylaşıldığı sohbetlerde, kahve hep başköşededir.

Babaannenizle ettiğiniz koyu sohbetlerin eşlikçisi olan kahveleri, şık fincanlarda sunmanın; onu çok mutlu edeceğine eminiz.

Çiçek Desenli Porselen Fincan Takımı, klasikleşmiş fincanların en güzel örneklerinden birisidir. Babaannenizin çok hoşuna gidecektir. Klasikleşmiş bir desen istemiyorsanız size Bordo Fırça Darbesi Desenli Porselen Fincan Takımı önerebiliriz. Ayrıca Renkli Asimetrik Desenli Porselen Fincan Takımı da ilginizi çekecektir.

Tütsü

Tütsüler, ortamın enerjisini değiştirirler. Aynı zamanda, yaydıkları güzel kokularla keyifli anları daha da büyüleyici hale getirirler.

Babaannenize bir tütsü hediye etmek isterseniz, size tavsiyelerimiz Yade Ada Çayı ve Lavanta Tütsüsü olacaktır.

Çiçek

cicek

Bir çiçeğin mutlu edemeyeceği kimse yoktur. Bulundukları ortamı güzelleştiren ve neşelendiren çiçeklerden bir hediye hazırlamak, iyi bir fikir olacaktır.

Eğer, babaanneniz bitki bakımına ilgili biriyse; ona bir saksı çiçeği hediye edebilirsiniz. Bizim tavsiyemiz, Monstera- Deve Tabanı Çiçeği. Ayrıca, Honey- Turuncu Kırçıllı Çift Dallı Orkide de iyi bir tercih olacaktır.

Ben bir buket göndermek istiyorum, diyorsanız pek çok alternatifiniz var. Charlotte- Memory Lane Gül Buketi, bizim ilk önerimiz. Sizlere, Fiona- Gül, Ortanca ve Okaliptus Çiçek Buketi de önerebiliriz.

Deneyim & Aktivite

deneyim-ve-aktivite

Babaannenizle birlikte geçirdiğiniz değerli vakitlere bir diğerini eklemek ister misiniz? O zaman size tavsiyemiz, onun ilgi alanlarına uygun bir deneyim ve aktivite hediyesi seçmeniz olacak.

İstanbul Boğazı’nın harika manzarası eşliğinde bir kahvaltı yapmak isterseniz, size tavsiyemiz İki Kişi için Tarihi Vapurda Gala Salonunda Kahvaltılı Boğaz Turu. Harika bir deneyim olacağına eminiz.

Ona unutamayacağı bir masaj deneyimi hediye etmek istiyorsanız, Kahve Masajı ve Geleneksel Türk Hamamı’na da göz atabilirsiniz.

Babaanneye Anlamlı Sözler

babaanneye-anlamli-sozler

  • “Seninle her an bir hazine gibi; sevgin ve bilgin hayatımın ışık kaynağı oluyor.”
  • “Gözlerindeki sevgi ve şefkat, dünyadaki en değerli armağanım.”
  • “Seninle geçirdiğim her an, kalbimde sonsuza dek var olacak.”
  • “Güçlü duruşunla bana her zaman ilham veriyorsun.”
  • “Senin gibi bir babaanneye sahip olduğum için çok şanslıyım.”
  • “Senin sevginle büyümek, hayatımın en büyük zenginliği.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir