Baba Adayına Babalar Günü Hediyesi Önerileri

baba-adayina-hediye

Baba adayına Babalar Günü hediyesi önerileri ile dolu bu içeriğimiz sayesinde bu Babalar Günü’nde çiçeği burnunda baba adaylarına unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz! Yaklaşan Babalar Günü’nde özellikle çevrenizdeki baba olmaya hazırlanan sevdiklerinizi mutlu etmek istediğinizi biliyoruz.

Bizce de onların yaşadığı bu heyecan ve mutluluğu bir hediye ile taçlandırmak oldukça hoş bir jest. Hele ki Babalar Günü’ne az bir zaman kalmışken.

Hayatınızda “çok iyi bir baba olacağından eminim” dediğiniz sevdikleriniz için anlamlı ve duygusal bir hediye arayışı içerisindeyseniz bu içeriğimizden ilham alabilirsiniz.

Bu içeriğimizde baba adayına ne hediye alınır sorusunun yanıtını vereceğiz. Eminiz ki sizlerle paylaşacağımız birbirinden kıymetli ilk Babalar Günü hediyesi seçenekleri ile de hediye arayışınız son bulacak. Öyleyse lafı daha fazla uzatmadan içeriğimize geçelim. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Baba Adayına Ne Hediye Alınır?

Babalık her erkeğin yaşamak isteyeceği en güzel duygulardan biri. Bu özel duyguyu yaşayan veya yakın zamanda yaşayacak olan sevdikleriniz eminiz ki mutluluktan uçuyordur. Özellikle bu duyguyu ilk defa tadacak olan babalar ise çok daha heyecanlıdır elbette.

baba-adayina-hediye-ne-alinir

Kabına sığmayan ve bir an önce yavrusuna kavuşmak isteyen baba adaylarının mutluluğuna mutluluk katmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise içeriğimizin bu kısmında bahsedeceğimiz baba adayına Babalar Günü hediyesi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

💙 Özellikle çiçeği burnunda baba adaylarına duygusal anlar yaşatacak olan babaya hediye seçenekleri nelermiş gelin bir bakalım.

Dünya Kahveleri Kutusu

3 nesil dunya kahveleri kutusu

Yeni baba adayına hediye olarak sunabileceğiniz ilk seçenek Muhiku’nun Dünya Kahveleri Hediye Kutusu. Malum baba adayları, ailenin yeni üyesi dünyaya geldiğinde kahveye oldukça ihtiyaç duyacak. Muhiku’nun %100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanan bu lezzetli kahvelerini ilk defa baba olacak birine hediye olarak sunabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Burundi Afrika Kahvesi,
  • Kolombiya Huila Kahvesi,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Kutu içerisine dilerseniz Babalar Günü’nün anlamına uygun bir not ekleyebilirsiniz. Eğer bu konuda pek iyi değilim diyorsanız Babalar Günü İle İlgili En Güzel Sözler – Babalar Günü Sözleri blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Cool Man Hediye Kutusu

cool-man-hediye-kutusu

Sıradaki hediye önerimiz çiçeği burnunda cool baba adaylarına özel. Muhiku’nun özellikle babalar için tasarladığı bu kutu, içerisinde harika hediyelikler barındırıyor. İlk Babalar Günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bu kutu, uygun fiyatı ile de bütçenizi sarsmaz.

Muhiku’nun Cool Man Hediye Kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Coffee kupa, 
  • Moka pot keçe bardak altlığı,
  • Siyah kravat, 
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz kutu içerisine farklı ürün eklemeleri de yapabilirsiniz. Böylece hediyenizi daha da zenginleştirebilirsiniz. Bu noktada seçim tamamen size ait.

Erkeğe Hediye Kutusu

en-yeni-erkege-hediye-kutusu

Gel gelelim baba adayına Babalar Günü hediyesi olarak sunabileceğiniz bir diğer alternatife. Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu, yenilikçi ve işlevsel ürün içeriğiyle taze babaların vazgeçilmezi olacak. Lezzeti ve yeniliği bir arada bulabileceğiniz bu kutu, bizce de en güzel Babalar Günü hediyesi seçeneklerinden biri.

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana filtre kahve,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Yade limon kolonya,
  • Siyah roller tükenmez kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap
  • Hediye notunuz yer alıyor.

🎁 Hamileyim eşime Babalar Günü hediyesi almak istiyorum diyenlerdenseniz Muhiku’nun uygun bir fiyata satışa sunduğu bu hediye kutusunu değerlendirebilirsiniz.

İlk Babalar Günü Hediyesi Fikirleri

Baba adayına hediye arayışında olanlar için içeriğimizin bu kısmında çok daha farklı hediye seçeneklerinden bahsedeceğiz. Özellikle baba adaylarına Babalar Günü hediyesi almak isteyenlerin değerlendirebileceği bu hoş hediyeler, fiyat açısından da oldukça makul.

kendine vakit ayir hediye kutusu yeni kahve
Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Öyleyse hem bütçenizi aşmayacak hem de yakın zamanda baba olacak olan sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelere gelin bir bakalım.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Baba adayına hediye arayışınız Muhiku’nun Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu ile son bulacak. Birbirinden yenilikçi ve işlevsel hediyelerden oluşan bu kutu, beklentilerinizin çok daha ötesinde.  Ayrıca baba adayına Babalar Günü hediyesi olarak sunabileceğiniz bu hediye kutusu mutluluk garantili.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu içerisinde;

  • Guatemala Huehuetenango kahve,
  • Lady Grey çayı,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Deneyim kiti,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Bir hediyeden çok daha fazlası olan bu kutu sayesinde günlerce baba adayına hediye düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Dilerseniz siz de bu harika kutuyu Muhiku’nun web sitesinden temin edebilirsiniz.

Çiçek

saksi-cicekleri

Hediye denince herkesin aklına gelen ilk seçeneklerden biri hiç şüphesiz canlı çiçeklerdir. Günümüzde pek çok insanda “erkekler çiçek sevmez” gibi bir algı var. Aksine erkekler de çiçek sever. Düşünülerek alınmış mis kokulu bir çiçeğe kimse hayır diyemez.

Özellikle bu çiçek bir anlam taşıyorsa. Babalık duygusunu yaşamasına az bir zaman kalan sevdikleriniz için Muhiku’nun Babalar Günü çiçekleri seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Baba adaylarının sevincine sevinç katacak olan bu hediye, bizce harika bir ilk Babalar Günü hediyesi.

Kupa

Baba olmak insan günler sayan kıymetli yakınlarınıza önümüzdeki Babalar Günü’nde anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız Muhiku’nun özel tasarım kupa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Babalar için özel olarak tasarlanan bu kupalar ile sevdiklerinizin yaşadığı tarifsiz duyguları bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

İçtiği her kahvede sizi sevdiklerinize hatırlatacak bir hediye olan kupa Babalar Gününde eşe ne alınır diye düşünenlerin de imdadına yetişir. Dilerseniz eşiniz, dilerseniz oğlunuz, dilerseniz abiniz dilerseniz de arkadaşınız için değerlendirebileceğiniz en hoş kupalar Muhiku’da sizi bekliyor.

💝 Tüm kıymetli babaların ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kocaya-hediye-ne-alinabilir
Daha Fazla

Kocaya Hediye Ne Alınabilir?

İçindekiler Gizle Kocaya Anlamlı Hediye ÖnerileriEşime Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocama Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocaya Sevgililer Günü…