Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri – Arkadaşa Özel Hediye Fikirleri

muhiku-erkege-hediye-kutusu

Özel günlerde sevdiklerimize hediye almak oldukça zordur. Doğum günü, yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü vs. derken yılda en az iki defa hediye alma ihtiyacımız doğabiliyor. Bunların içinde en zoru da arkadaşa doğum günü hediyeleri almaktır şüphesiz.

Hem onun ilgi alanına yönelik olan hem de sürpriz yapıp şaşırmasını sağlayacak hediyeler seçmek ne yazık ki kolay değildir. Bu sorununuzu çözüme kavuşturacak hediye seçeneklerini bu başlıkta sizin için bir araya getirdik.

Herkes hayatında en az bir kez gömlek, forma veya kalem hediye olarak almıştır. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki tekrar eden hediyeler hatırlanmanın aksine üzerine düşünülmemiş veya vakit harcanmamış olarak izlenim bırakıyor.

Muhiku olarak gerek doğum günü gerekse diğer özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız arkadaşa hediye kutularını inceleyebilirsiniz.

En İyi Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri

yeni canim arkadasim hediye kutusu
CANIM ARKADAŞIM HEDİYE KUTUSU

Arkadaşınız için doğum günü hediyesi seçerken onu ne kadar iyi tanıdığınızı göstermek ister misiniz? Bunun için tek yapmanız gereken onun ilgi alanlarına ve zevklerine hitap eden bir kutu hazırlamak ya da hazır hediye kutularından faydalanmak.

Muhiku’nun doğum günü hediyeleri koleksiyonunda birbirinden özel yaş günü hediyeleri yer alıyor. Bu hediye kutuları sayesinde arkadaşınıza üzerine düşünülmüş, hayata dokunan ve oldukça da anlamlı bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz.

Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri

Muhiku’nun Canım Arkadaşım Hediye Kutusu kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en içten doğum günü hediyesi seçeneklerinden biri. İçinden birbirinden özel ve işlevsel hediyeliklere yer veren bu hediye kutusu kız arkadaşınızın hayatının her anına dokunacak.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu içeriğinde;

  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Seçiminize göre özel baskılı kupa,
  • Godiva’nın sütlü çikolatası,
  • Yade’nin yaseminli aromaterapi mumu,
  • Pomellos kolonya,
  • Sukulent,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu’na alternatif olabilecek diğer seçeneklere kız arkadaşa hediye sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri

best-age-ever-hediye-kutusu
BEST AGE EVER HEDİYE KUTUSU

Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi seçmekte zorlananlar burada mı? Bu harika hediye önerimiz sayesinde işiniz bir hayli kolaylaşacak. Ayrıca size buna benzer hediyelere ulaşabileceğiniz harika bir adres de vereceğiz.

Erkekler için en özel doğum günü hediyeleri Muhiku’da! Erkeklere doğum günü hediyesi sayfasını ziyaret ederek erkek arkadaşınız için en anlamlı ve en şık yaş günü hediyesini satın alabilirsiniz.

Muhiku’nun Best Age Ever Hediye Kutusu grinin ve siyahın asaletiyle hazırlanan oldukça şık bir doğum günü hediyesi. Özel baskılı kupa ise bu hediyeye ayrı bir hava katıyor. Erkek arkadaşınıza böyle bir hediye kutusu armağan ederek ona daha önce yapılmamış bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz.

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • “Best Age Ever” baskılı yaldızlı kupa,
  • Yade’nin kahveli aromaterapi mumu,
  • Sinbo French fress,
  • Paşabahçe’nin orman kokulu oda kokusu yer almaktadır.

Best Age Ever Hediye Kutusu’na alternatif olacak diğer hediye seçeneklerine erkeğe hediye sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Üstelik Muhiku bu hediyeleri tamamen erkeklere özel tasarlıyor.

Doğum Günü Hediyesi Hediyeleri Ucuz

muhiku-ahsap-boyama-deneyimi-kiti

Gelelim arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri içinde yer verdiğimiz tekil hediye fikirlerine. Bu hediye önerileri de arkadaşınıza en güzel doğu günü sürprizini yapmanıza yardımcı olacak. Öyleyse sizi daha fazla bekletmeden diğer önerilerimize geçelim.

Hobi & Deneyim Setleri

Arkadaşa hediye olarak yeni edineceği bir hobi sunmak istemez misiniz? Bu dilerseniz ahşap ya da taş boyama kiti; dilerseniz de sabun veya mum yapma kiti de seçebilirsiniz. Bu tamamen arkadaşınızın hoşlanabileceği şeylere bağlıdır.

Günlük hayatımızın koşuşturmacasında kendimize vakit ayıramadığımız, kendimizle kaliteli vakit geçiremediğimiz bir gerçek. Arkadaşınıza kendisiyle kaliteli vakit geçirebilecek bir deneyim kiti hediye etmeniz ise onu ne kadar düşündüğünüzü ve önemsediğinizi gösterecektir.

Kitap

kitap-okumayi-seven-kisiye-alinacak-hediyeler

Evet yanlış okumadınız kitap. Kitaplar keşfedebilmiş olanların sığınıp kafa dinlediği en güzel limanlardır. Yorgun veya stresli bir günün ardından uykudan daha iyi gelen bir ilaçtır. Mutsuzluğun da üzüntünün de en güzel ilacıdır.

Yepyeni bir dünyaya yelken açmaktır kitap okumak. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler öğrenmektir. Kendini yeniden keşfetmektir. Bazen hikayenin baş rolünün yerine koyup kendini kaybolmak istemektir. Kitaplar derindir.

Kitap hediye etmek demek karşınızdaki kişiyi yeni bir dünya ile tanıştırmak demektir. Eğer sevdikleriniz bir kitap kurduysa ve okuması gerektiğini düşündüğünüz herhangi bir kitap varsa eğer ona verebileceğiniz en güzel hediye seçeneğidir. Sonrasında belki günler belki haftalarca sizinle olayları tartışacak, belki bu kitap onun hayatına dokunacak.

Kutu Oyunları

Arkadaşa doğum günü hediyesi seçerken eğer ortamı neşelendirecek bir şey arıyorsanız en mantıklı seçimlerden biri kutu oyunlarıdır. Piyasada birçok çeşidi olan kutu oyunlarından arkadaşınıza hitap edeceğini düşündüğünüz bir tanesini seçebilirsiniz.

Monopoly, Scrabble, Cenga, Tabu vb. örnek gösterebiliriz. Ayrıca sadece o günü değil arkadaşınızın geçireceği daha birçok güne ortak olabilirsiniz. Ne zaman oyunu oynasa sizi hatırlayacaktır, böylece hafızasında iz bırakabilirsiniz. Ancak bu tip oyunlara ilgisi yoksa muhtemelen tozlu raflarda unutulmaya yüz tutacak bir hediye olacaktır.

Kum Saati

Doğum günlerinde sevdiklerimize onları özel hissettirecek hediyeler almak isteriz. Bazen hediyenin kenarına iliştirdiğimiz sevgi dolu bir not yeterli olurken bazen de oluşan beklentiyi karşılamak neredeyse imkansızdır. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak kum saati almak çok ince bir anlam taşırken aynı zamanda estetik ve tatlı bir hediyedir.

Karşı tarafa sadece bir kum saati veya dekorasyon ürünü değil aynı zaman da bir vakit hediye etmiş olursunuz. Belki de kendi vaktinizi… Böylesine ince bir anlam taşıyan hediye ile arkadaşınıza kendini özel hissettirebilirsiniz.

Dünya Küresi

Arkadaşınıza dünyaları almak ister misiniz? Evet kötü bir giriş oldu ancak dünya turu yapmak isteyen arkadaşınıza veya onun çok gitmek istediği bir ülkeyi işaretleyerek güzergah çizebilirsiniz. Eğer arkadaşınızın ilgi alanına hitap ediyorsa hem taşıdığı anlam hem de dekoratif duruşuyla unutamayacağı bir hediye olacaktır.

Anı Çerçevesi

Beraber geçirdiğiniz güzel günlerden, gittiğiniz yerlerde veya eğlence olsun diye çekilip arşivlediğiniz fotoğrafları incelemenin artık zamanı geldi. Beğendiğiniz, güzel anıları hatırlatan fotoğraflarınızın polaroid çıktısıyla; mandal veya ip ile oluşturacağınız anı çerçevesi en güzel arkadaşa doğum günü hediyesi örneklerinden biri. Maddiyatı düşük ancak maneviyatı yüksek olan bu hediye ile hem anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz hem de arkadaşınızı mutlu ederek ona kendisini özel hissettirebilirsiniz.

Arkadaşa hediye notu nasıl yazılır?” sorusuna birbirinden güzel örneklerle yanıt verdiğimiz blog yazımızdan ilham alabilirsiniz. Böylece hediyenizi anlamlı bir hediye notuyla daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.

Unutmayın! Muhiku’nun  Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi kategorisi içerisinden dilediğiniz ürünü seçerek sevdiklerinize tarifsiz mutluluklar yaşatabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir