Arkadaşa Hediye Notu Nasıl Yazılır? Hediye Notu Sözleri

arkadasa-hediye-notu

Arkadaşınız için seçtiğiniz hediyeyi küçük bir notla taçlandırmaya ve hediyenizin etkisini arttırmaya ne dersiniz? Arkadaşa etkileyici ve anlamlı bir içimden geldi hediye notu yazmanın ipuçlarına ve en güzel arkadaşa hediye notu örneklerine yer verdiğimiz bu içeriğimiz hediyenizi anlamlandırmanız konusunda size fazlasıyla yardımcı olacak.

Arkadaş edinmek kadar arkadaşlık bağını korumak ve güçlendirmek de oldukça önemli. Arkadaşlarımızın sıkıntılı zamanlarında onlara destek vererek, neşelerine ortak olarak ve en özel anlarda varlığımızı onlara hissettirerek aramızdaki bağı güçlendirebiliriz.

Özellikle doğum günlerinde ve diğer özel günlerde onları hatırladığımızı göstermeliyiz. Ayrıca onlara küçük bir hediye armağan etmek ve özel günlerde onların yanında olmak bunun en güzel yollarından biri. Böylelikle bizim için ne kadar kıymetli olduklarını görerek kendilerini değerli hissederler.

En yakın arkadaşa kısa notlar yazarken samimi olun. Bunun yanı sıra ona ve arkadaşlığınıza karşı hissettiklerinizi açıkça söylemekten çekinmeyin. Bunu yaparken de benzetmelerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ona karşı duyduğunuz sevgiyi ve arkadaşlığınızı dünyadaki en değerli hazineye, denizin derinliklerinde yer alan inci tanelerine benzetebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Arkadaşa hediye notu sözleri yazarken anılarınızdan ilham alabilirsiniz. Yaşadığınız en güzel anlara küçük göndermeler yaparak arkadaşlığınızın ne kadar özel ve unutulmaz olduğunu bir kez daha gösterebilirsiniz. Ayrıca bu yazıda paylaştığımız mesaj örneklerini arkadaşa kitap hediye ederken de içine not olarak yazabilirsiniz. Böylece alacağınız hediyenin yanı sıra yazacağınız arkadaşa hediye kitap notu ile arkadaşınıza çifte mutluluk yaşatabilirsiniz.

Arkadaşınız için en güzel hediyeyi seçmekte zorlanıyorsanız Muhiku’nun arkadaşa hediye koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Böylece samimiyetle ve şıklıkla tasarlanan hediye kutuları arasından bütçenize uygun bir seçim yaparak arkadaşınıza kocaman bir mutluluk armağan edebilirsiniz.

Yakın Arkadaşa Hediye Notu

arkadasa-hediye-kutusu-hazirlama

Yakın arkadaşınız için anlamlı bir hediye seçtiniz fakat içerisine yazacağınız hediye notu konusunda kararsız mısınız? O halde arkadaşa hediye komik ve arkadaşa hediye notu kısa seçenekleri arasından anlamlı tercihler yapabilirsiniz. Bu fikirleri hediye edeceğiniz kitaba not olarak da ekleyebilirsiniz. Unutmayın! Arkadaşa yazılacak kısa notlar sayesinde biricik dostunuza sevginizi en net şekilde hissettirebilirsiniz.

Hediye notları yanı sıra bu notlara yakışacak en anlamlı hediyeler yakın arkadaşa hediye sayfasında sizi bekliyor. Arkadaşınız ya da arkadaşlarınız için seçtiğiniz en güzel hediyeleri aşağıda sıraladığımız sözlerden biriyle taçlandırabilirsiniz.

Bunun yanı paylaşacağımız anlamlı notları erkek arkadaşa hediye notu olarak da değerlendirebilirsiniz. Eminiz ki bu notlarla erkek arkadaşınızın kalbini bir kez daha çalacaksınız.

Arkadaşa Hediye Notu Uzun

  1. “Rüzgarın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerenin önünde yatağına uzanıp da keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.”
  2. “Mesafeler ayıramaz gerçek arkadaşları, zaman geçse de üstünden sevgimiz bakidir. Hatırlanmak insana neşe verir, her zaman aklımdasın bunu bil.”
  3. “Adeta bir sır küpü gibi sırrımı sakladın, zor günümde de iyi günümde de benimle oldun, seninle öğrendim arkadaşlığın en değerlisini, yeni yaşında mutluluklar dilerim değerli arkadaşım.”
  4. “Dost bir sahil boyunca uzanan deniz taşlarına benzer. Önce teker teker toplarsın sonra da birer birer denize geri bırakırsın ama bazılarına kıyamazsın. İşte, sen benim kıyamadıklarımdansın. Her zaman değerli olan can arkadaşıma…”
  5. “Ne demiş atalarımız “Abdalın dostluğu yol görününceye kadarmış”. Bizim dostluğumuz ömrümüzün son anına kadar. İyi ki varsın değerli dostum.”
  6. “Eğer dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun.”
  7. “Arkadaşlık yağmur suyu birikintisi değil ki güneş vurunca kurusun. Bizim arkadaşlığımız deniz gibi buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi ki varsın canım arkadaşım.”
  8. “İyi arkadaş hatanızı söyleyen, kötü arkadaş ise gizleyendir. Sen daima tatlı dille yanlışlarımı söyledin. Bazen incindim, bazen ise darıldım ama hakikati söyleyen dost bulmak çok zormuş arkadaşım. Dünyanın en iyi arkadaşına…”

Arkadaşa Hediye Notu Kısa

  1. “En iyi arkadaşların en güzel yanlarından biri onlarla beraber saçmalayabilmeniz ve kendiniz olabilmenizdir. Yanında kendim olduğum can arkadaşıma…”
  2. “Gerçek dostlar yıldızlar gibidir, karanlık çökünce ilk onlar ortaya çıkarlar. İyi günümde de kötü günümde de hep yanımda olan arkadaşıma…”
  3. “Gerçek arkadaş bulmak zordur, seninle olan arkadaşlığımızın daim olması dileğiyle.”
  4. “Gerçek aşkı bulmak zordur ama gerçek arkadaşlığı bulmak çok daha zordur. En iyi arkadaşıma…”
  5. “Dost dostun sırdaşı ve en iyi yol arkadaşıdır. Yol arkadaşlığımızın daim olması dileğiyle canım arkadaşım.”
  6. “İyi günümde de kötü günümde de yanımda olan canım arkadaşıma.”.”
  7. “Dostluk kantarla; alışveriş dirhemle, demişler. “Bir ömür boyunca arkadaşlığımız daim olsun.”

Dostlukla ilgili söylenmiş sözler başlıklı yazımızdan da destek alabilirsiniz.

Arkadaşa Doğum Günü Hediye Notu

dogum-gunu-mesajlari

Arkadaşa yazacağınız anlamlı bir doğum günü hediyesi notu, özenle hazırlanmış doğum günü hediyesine son derece yakışır. Eğer henüz böyle bir doğum günü hediyesi seçemediyseniz Muhiku’nun doğum günü hediyeleri koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Eminiz ki orada arkadaşınıza ve dostluğunuza layık bir hediye bulacaksınız. Ayrıca alacağınız anlamlı hediyeyi yazacağınız arkadaşa hediye sözleri ile tamamlamayı unutmayın.

  1. “Sen benim tanıdığım en iyi arkadaşsın. İyi ki varsın, iyi ki dostuz! Dostluğunun olmadığı bir hayat düşünemiyorum. Hayatıma güzel bir hediye gibi girdin, iyi ki de girdin. Doğum günün kutlu olsun, tüm dileklerin gerçek olsun!”
  2. “Yeni yaşın, en mutlu olduğun anlarını dolu dolu yaşadığın bir yaş olsun. Seni çok seviyorum hayattaki tüm beklentilerin bir bir gerçekleşmesi dileğiyle! İyi ki arkadaşımsın, iyi ki yanımdasın!”
  3. Değerli arkadaşım, dostluk kadar kutsal bir bağı paylaştık yıllarca. Bu bağın bir ömür sürmesini diliyorum, iyi ki doğdun!”
  4. Bugün belki de birçok kişiden doğum günü hediyesi notu alacaksın ancak şu an okuduğun en farklısı olacak. Çünkü her bir kelimesi sevgiyle yazılan bir not. İyi ki varsın, iyi ki doğdun canım arkadaşım.”
  5. “Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz, aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.”
  6. “Biraz geç oldu ama senin gibi özel bir insanın en özel hediyeyi hak ettiğini düşündüm. Dolayısıyla senin için en özel hediyeyi aradım. Umarım hediyeni seversin. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, iyi ki varsın!
  7. “Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun.”

Umarız en yakın arkadaşa hediye notu yazarken size ilham verebilmişizdir. Sizin de önerileriniz olursa bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Gelen hediye için teşekkür mesajı yazmanız gerekirse ilgili yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir