Arkadaşa Gönderilebilecek Doğum Günü Mesajları

Arkadaşınızın doğum günü yaklaşıyor ve siz de ona unutamayacağı bir doğum günü mesajı göndermek istiyorsanız ancak karar veremediyseniz bu yazımız tam size göre. Arkadaşa doğum günü mesajı ne yazabilirim diye düşünmeye son! Yazacağınız duygu yüklü doğum günü mesajına hoş bir doğum günü hediyesinin eşlik etmesini isterseniz eğer Muhiku’nun Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi seçeneklerine göz atabilirsiniz.

hediyelere-goz-at

Doğum günlerinde arkadaşlarımıza göndereceğimiz doğum günü mesajları kadar onları mutlu edecek bir şey daha var ki, o da özenle seçilmiş bir doğum günü hediyesi. Onlar için en güzel dileklerimizin yer aldığı doğum günü mesajlarına eşlik edecek hediye; yazacağımız satırlar kadar özenli ve içten olmalı.

Üzerine düşünülmüş, özenle hazırlanmış konsept hediye kutuları arkadaşlarımıza armağan edebileceğimiz en özenli ve en samimi hediyelerdir. İçerisinde ne olduğu konusunda da merak uyandıracak olan bu dopdolu hediye kutuları karşısında arkadaşlarımız heyecanlarını gizleyemecektir. Dolayısıyla, arkadaşımıza verdiğimiz andan itibaren tatlı bir heyecan yaratacak olan bu hediyeler ile onlara unutulmaz bir doğum günü sürprizi yapabiliriz.

Bize yenilikçi hediye dünyasının kapılarını aralayan Muhiku, biz ve sevdiklerimiz için çeşitli konseptlerle ve içeriklerle dopdolu hediye kutuları tasarlıyor. Arkadaşlarımıza doğum günlerinde armağan edebileceğimiz pek çok hediye seçeneğini bulunduran Muhiku hediye kutuları aynı zamanda hem şıklığıyla hem de kalitesiyle göz dolduruyor. Böylelikle, arkadaşlarımızda heyecan uyandırmayacak ve bir köşede unutulacak hediye seçeneklerine en güzel alternatifleri oluşturuyor.

Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Uzun

Doğum günlerimiz hepimiz için ayrı bir önem taşır. Yeni bir hayata merhaba dediğimiz gündür doğum günümüz. Hayatımız boyunca bu özel günü her kutlayışımızda çevremizdeki insan sayısı da artmıştır haliyle. Bebeklikten çocukluğa kadar aile büyükleri ve yakın akrabalar ile kutlanan doğum günleri, okula başlayınca arkadaşlarla kutlanan doğum günlerine dönmeye başlar. İlkokul zamanları çoğu kişinin hafızasında yer etmese de özellikle lise ve sonrası dönemde oluşan arkadaşlıklar daha kalıcı olur. Doğum günlerinde yaş artıkça kutlamalar belki azalsa da kutlama içerikli mesajlar artmaya başlar. En yakın arkadaşımızı doğum günü mesajı  sevdiklerimizin doğum günlerinde bekledikleri bir şeydir. Arkadaşa doğum günü mesajı güzel yazmak için araştırmalar yapar, hediyemizi ince bir mesaj yolu ile vermek isteriz.

Arkadaşlarımız, ailemizden sonra en yakınlarımız oluyor bu hayatta. Hatta bazen yeri geliyor arkadaş, aileden daha yakın oluyor. Üzüntü de sevinç de ilk olarak arkadaşla paylaşılıyor. Kimi arkadaşlıklar çocukluktan başlar uzun ömürlü olur. Kimi arkadaşlıklar da hayatımızın farklı zamanlarda oluşur ve yine uzun ömürlü olur. Özellikle öğrencilik zamanlarının arkadaşlıkları çok kıymetlidir. Öğrenciliğin zor günleri, uykusuz sınav geceleri, paranın az kaldığında paylaşılan günler, sınavdan geçmenin verdiği mutluluk, bir yemeği paylaştığın zamanlar hepsi ama hepsi yakın arkadaşla yaşanacak en güzel günlerdir. Mezun olursunuz, işe başlarsınız, evlenirsiniz, çocuk sahibi olursunuz hayatınızın en değerli günlerinde yine arkadaşınız yanınızda olur. Bu hayatta insanın sırtını dayayabileceği bir dostu olmalı denir ya tam da öyle.

Arkadaşlık, dostluk bu kadar önemli iken onları özel günlerde unutmamak gerekir. Özel günlerin mutluluğu da paylaşıldıkça çoğalır. Kimse doğum gününde yalnız olmak istemez. Ancak hayat şartları herkesi farklı yerlere savurmuş olsa ya da araya elde olmayan sebeplerden dolayı belli mesafeler girse de kalben ve ruhen arkadaşımızın yanında olduğumuzu hissettirmemizin en güzel yoludur mesajlar.

Doğum günün de arkadaşınıza göndereceğiniz mesaj için arkadaşınızla aranızdaki samimiyet durumu da elbette önemlidir. Kimi arkadaşa duygusal bir mesaj uygun olurken kimi arkadaşınıza esprili bir mesaj daha çok yakışabilir. Bu durumda farklı doğum günü mesajlarını biraz örnekleyebiliriz.

Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Komik

Komik mesajlar,  ne zaman gelirse gelsin bizleri eğlendiren, günümüze renk katan mesajlardandır. Dolayısıyla bu mesajların gücünden faydalanarak doğum günlerinde yakınlarımızı güldürmek isteriz. Eğer siz de anlamlı doğum günü mesajları ile hem güldürmek hem mesaj vermek istiyorsanız yazımızın detayından faydalanabilirsiniz.

  • Ay inanmıyorum bu kadar büyüdün mü sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka, en güzel yaşındasın.
  • Canım ortam varsa gelelim yoksa doğum günün şimdiden kutlu olsun.
  • İyi ki varsın, iyi ki doğdun arkadaşım, lütfen bu mesajı sakla seneye başıma masraf çıkarma. Seni seviyorum.
  • Ne, bir sene daha mı büyüdün? Bu doğum gününde bir yıl daha yaş almanı kutluyoruz.  Birlikte yaşlanmak ümidiyle, mutlu yıllar canım.

Arkadaşa doğum günü mesajı esprili yazmak hiç şüphesiz özel güne renk katacaktır. Dolayısıyla mesajını yazarken geçmişte yaşadığınız komik bir zamandan ilham alabilirsiniz. Böylece hem geçmişi hatırlatacak hem de esprili bir şekilde sevdiklerinizin doğum gününü kutlamış olacaksınız!

Doğum Günlerine Yakışan Mesajlar

arkadasa-dogum-gunu-surprizi

Arkadaşa doğum günü mesajı kısa yazmak istiyorsanız sizin için alternatif mesajlar belirledik. Gelin, doğum günü mesajı arkadaşa kısa yazılara birlikte göz atalım.

  • Bu hayatta her zaman her şeyin gönlünden geçenin daha olması dileklerimle mutlu yılların olsun canım arkadaşım.
  • Doğduğun bu kutlu günde senin için temennim; gülen yüzün hiç solmasın. Keder senden hep uzak olsun. Nice yaşların olsun arkadaşım.
  • İyi ki doğdun. İyi ki benim arkadaşımsın. Yeni yaşında tüm güzellikler senin olsun.
  • Yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin. Yüzün hep gülsün, doğum günün kutlu olsun.
  • Her zaman benim için özel olduğunu hiç unutma sevgili arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.
  • Varlığınla herkese neşe saçan arkadaşım, iyi ki doğmuşsun. İyi ki tanışmışız seninle. Bu gününde içinden geçen her dilek kabul olsun.
  • Kendi gibi kalbi güzel, güzel dostum; hiç unutamayacağın kadar, hep istediğin kadar güzel bir yıl senin olsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Bu güne kadar beni hiç yalnız bırakmayan arkadaşım iyi ki doğdun. İyi ki varsın!
  • Ne uzun yıllar geçirdik seninle. Ne anılar biriktirdik gençliğimizde. Şimdi yine yeni bir anımız olsun diye bu mutlu gününde birlikte olduğumuz için çok mutluyum canım arkadaşım. Nice nice güzel seneler seninle olsun.

En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

arkadasa-gonderilebilecek-dogum-gunu-mesajlari

En yakın arkadaşa doğum günü mesajı yazarken biraz daha duygusal ve kişiye özel olması gerekir. Aranızdaki bir kelime oyunu, birbirinize seslenirken kullandığınız hitap şekli bu mesajlara tamamen kişiye özel bir hava katacak ve dostluğunuzu pekiştirecektir.

  • Canımdan kıymetli can arkadaşım; iyi ki bu hayatta karşıma çıkmışsın da senin gibi bir arkadaşa sahip olmuşum. Doğum günün kutlu olsun. Hayatta her şey gönlünce olsun.
  • Ne mutluyum ki bu hayat bana öyle bir arkadaş verdi. Öyle ki en zor anımda da en güzel anımda da yanımda olan sen canım dostum; nice güzel yaşların olsun. Hep birlikte kutlayacağımız yıllarımız olsun.
  • Canım arkadaşım desem eksik kalır arkadaşlığımızın boyutlarını ifade etmeye. Biz arkadaştan öte kardeş, can, dostuz seninle! Canımın ta içi arkadaşım geçen senelerde nasılsa bu sene ve gelecek her doğum gününde birlikte olmayı diliyorum. Doğum günün kutlu olsun benim canım arkadaşım.
  • Benim biricik can dostum, kaç seneyi seninle devirdik. Kimi zaman güldük, kimi zaman ağladık seninle. Daha çok yaşlarımızda daha çok gülmeni diliyorum. Doğum günün kutlu olsun benim biricik arkadaşım.
  • Seninle anlaşabilmek için illa konuşmamıza gerek olmadan, bakışlarımızla birbirimizin ne demek istediğini anlayan insanlarız biz. Sana bu özel gününde ne söylesem az canım arkadaşım. Hayallerin her zaman seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Bu doğum gününde yanında olamasam da kalbim seninle canım dostum. Sevdiklerinle geçireceğin güzel bir yıl senin olsun.
  • Her günümüz birlikte geçse de bu özel günde sana en kalbi hislerimle söylüyorum ki nice yaşlarında yine birlikte olabilelim. Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.
  • Her yaş gelir geçer bu hayatta ama kalıcı olana samimi dostluklardır. İyi ki benim tanıdığıma şükrettiğim dostumsun. Nice yaşların olsun.
  • Senin gibi bir arkadaşım olduğu için kendimi hep şanslı gördüm. Bu hayatta acı tatlı çok şey yaşadık beraber. Daha da çok şey yaşayacağımızdan şüphem yok. Doğum günün kutlu oldun sevgili arkadaşım, canım dostum.

Duygusal Doğum Günü Mesajları

  • Ne yıllar ne yollar girse de araya, bizim seninle arkadaşlığımız hep aynı kalacak. Benim güzel kalpli arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşların olsun. Yeni yaşının sana güzellikler getirmesini en içten dileklerimle kutlarım biricik arkadaşım.
  • Bir dost eli değer omzuna en zor anında insanın. Sen de benim için öyle zor anda gelen dostsun. Seni çok seviyorum canım arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun. Nice senelerde hep birlikte olmayı ümit ediyorum.
  • Daha dün seninle çocuktuk sokakta koşup oynayan. Yıllar geçti ama biz hiç ayrılmadık seninle benim arkadaştan öte can kardeşim oldun sen. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın!
  • Bu hayatta insanın arkadaşım dediği çok kişi olabilir. Ama dostu bir tanedir. Benim için de dost kelimesinin karşılığı sensin. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin dostum!
  • İnsan ömründe ne zorluklar olsa da yanında bir arkadaşı ile yaşayınca daha kolay geçiyor zorluklar. İyi ki benim arkadaşımsın. Nice mutlu senelerin olsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Ömür dediğinde bir yaş daha alıyor insan. Sen yaş aldıkça ben hep senin yanında olacağım canım dostum. Doğum günün kutlu olsun.
  • Bu doğum gününde yanında olamasam da biliyorum ki kalplerimiz bir. Dostlar için uzaklık mesafelerle olmaz. Sen benim her zaman uzak da olsak en yakınımdaki dostsun. Tüm kalbimle doğum gününü kutluyorum.
  • Daha çocukken doğum günü pastalarımızın mumlarını birlikte üflerdik. O zamanlardan belliydi hiç ayrılık yaşamayacağımız. Çok şükür ki aynı yolda hiç eskimeyen dost olduk birbirimize. Daha uzun yıllarda aynı yolda daha çok birlikte mum üfleyeceğimiz yıllarımız olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgili dostum.
  • Bana kardeş, arkadaş olan can dostum güzel insan hayatım boyunca senin yanında olacağım. Nice uzun yılların olsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Takvimlerden bir yaprak daha düşerken sen de bir yaş daha alıyorsun bu hayatta, benim en kıymetli dostum. İyi ki doğmuşsun, yollarımız kesişmiş. Nice senelere canım arkadaşım…
  • Hayatın ne getireceğini bilmeden yaşıyorken en kötü günümüz senin doğduğun bu kutlu gün gibi olsun. Seni çok seven arkadaşın, doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Arkadaşa doğum günü mesajı yazarken yanına en güzel hediyeleri eklemek için Muhiku’daki doğum günü hediyesi seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

1 yorum

  1. Seni tanıdığım ilk günden beri her gün ‘iyi ki tanışmışız’ diyorum. Sen olmasan ne yapardım bilmiyorum. Seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim. En güzel günler senin olsun, sen de hep benimle ol. İyi ki doğmuşsun güzelim, iyi ki varsın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir