Anneye Özel Doğum Günü Hediyesi Nelerdir?

muhiku-kadina-hediye-kutusu

Sevdiklerimizin yüzü daima gülsün isteriz, özellikle  söz konusu olan kişi dünyada en çok sevdiğimiz annemiz ise. Anneye özel doğum günü hediyesi vermek ise onu mutlu etmenin en keyifli yollarından biri.

Sevdiklerimizin yüzünü gülerken görmek çok güzel olsa da verdiğimiz hediyelerle onların yüzünü güldürmek için biraz çaba harcamamız gerekiyor.

Hediye almak başlı başına zor bir şey iken özellikle çok sevdiğimiz insanlara hediye almak daha zor bir hale gelebiliyor. Çünkü hiçbirimiz bir tanecik annemizi gerçekten mutlu edebilmek için alelade bir seçim yapmak istemeyiz.

Sektörde anneye hediye olarak çok fazla seçenek var fakat hangi durumda nasıl bir hediye almalıyız kararını  vermek yine de çok önemli. Zira annenize doğum günü hediyesi olarak bir çiçek almamız özensiz olabilir çünkü özel bir hediye olmaktan bir hayli uzak, son dakikaya bırakılmış üzerine düşünülmemiş bir hediye olacaktır.

Üzerine Düşünülmüş Hediye Nedir?

bahar-tazeligi-hediye-kutusu
Bahar Tazeliği Hediye Kutusu

Hediyeler kişiseldir, ilgi alanı 3. nesil kahve olmayan bir anneye 3 paket filtre kahve ve French press armağan ederseniz pek hoşlanmayacaktır.

Toparlamak gerekirse üzerine düşünülmüş hediye tamamen kişiye hitap eden onu mutlu etmek için hazırlanan özel hediyedir. Üzerine düşünülmüş anneye özel doğum günü hediyesi bir hediye kutusu da olabilir, toka da olabilir, bir yemek de olabilir.

Anneye Özel Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Unutmamamız gereken en önemli şey onlara en güzel hediyenin biz olduğumuzdur. Annelerimize söyleyeceğimiz güzel sözlerden ve sıcacık bir sarılmadan daha mutluluk verici bir şey yoktur. Sevgimin yanında hediyem de hazır olsun diyorsanız sizlere özel öneriler hazırladık.

Vereceğimiz önerilerin yanı sıra eğer annenizin kalbini kırdıysanız Muhiku’nun anneye özür hediyesi kategorisine göz atmasını tavsiye ederiz. Bu kategori içerisindeki duygu yüklü hediyelerle annenizin kalbini tekrar kazanabilirsiniz.

Cilt Bakım Ürünleri

keyif-dolu-bakim-hediye-kutusu

Evet, annelerimiz maalesef düşünecekleri bir dünya şey olduğu için cilt sağlıkları akıllarına bile gelmez ama biz onların biricik çocukları olarak tabii ki onları düşünürüz.

Anneniz yazın doğduysa güneşin zararlı ışınlarından koruyucu ve cilt arındırıcı ürünler, kışın doğduysa soğuk havanın kurutup yıprattığı cildi için nemlendirici ürünler tercih edebilirsiniz. Cilt sağlığı hayatın koşuşturmasında belki de aklımıza gelen son şey. Bu detayı unutmadan, cildimize geren özeni ve önemi göstermeliyiz.

Keyif Dolu Bakım Hediye Kutusu, annenize uzun zamandır hak ettiği bakım ritüelini bir kutu içerisinde ona sunacak.

Kolye

Kadınların takı sevdası yadsınamaz bir gerçek, her kadın kendisi için özel anlamlı bir kolye takmak ister. Annenize zarif anlamlı ve boynundan çıkartmak istemeyeceği bir hediye vermek istemez misiniz?

Anlamlı derken bu tabii ki kişiye göre değişmektedir mesela anneniz kedileri çok seviyor ise ona kedi siluetli bir kolye alabilirsiniz. Burada önemli olan kolyenin şık ve zarif olması, anneniz bu hediyesini çok beğenecektir.

Fular

fular

Fular hangi tarz kıyafet ile takılırsa takılsın, ne giydiğiniz hiç önemli değil üzerinizde çok şık duran parçalardır. Maalesef fularların hak ettiği ilgiyi görmediklerini düşünüyorum.

İster boynunuza ister saçınıza takın yine de hoş duruyorlar.  Anneye özel doğum günü hediyesi olarak tercih ettiğinizde çok beğenileceğinden şüpheniz olmasın. Özel günlerinde şıklıklarına şıklık katacak, hediyeniz olan bir parçayı üstlerinde taşımak ne kadar hoşlarına gidecektir bir düşünün.

Onlara Özel Bir Yemek Hazırlayın!

Tabii ki doğum günü hediyesi olarak onları güzel bir yemeğe de götürebilirsiniz fakat bizim bahsetmek istediğimiz o değil. Hayatınız boyunca sizi doğurup besleyen bu harikulade insana doğum günü hediyesi olarak siz de el emeğiniz olan tamamen sizin pişirdiğiniz ve hazırladığınız yemeklerden oluşan bir sofra kurmak istemez misiniz?

Bu sürpriz karşısında anneniz ne kadar duygulanacak ve sevinecektir.  Bu hediyeyi annenizin asla unutmayacağı ve hep mutlulukla anacağından eminiz. Tabii bulaşıkları yıkamayı unutmayın, dağınık bir mutfak ve dağ gibi bulaşıklar bu hediyenin tüm güzelliğini silip atacaktır.

Dilerseniz evde yapabileceğiniz doğum günü pastası tarifi verdiğimiz yazıya göz atarak annenize lezzetli ve şık bir pasta hazırlayabilirsiniz.

Teraryum

Anneler ve onların çiçek, bitki sevgisi… Evet, annenize doğum günü hediyesi olarak çiçek almanız çok basit bir fikir gibi dursa da Muhiku ile bu durum değişmektedir. Küçük bir dünya gibi duran teraryumlar, görsel şölen sunmanıza yardımcı olacak çiçekler arasındadır.  Teraryum nasıl yapılır başlıklı yazımızı okuyarak annenize ellerinizle hazırladığınız teraryumu armağan edebilirsiniz.

Evde uğraştığımız şeyler arasında bitkilere düzenli ilgi göstermek çok zor oluyor. Teraryumların ise normal bitkilere ziyade o kadar fazla ilgi ve uğraşa ihtiyaçları yok. Boy boy teraryum çeşitleri ile kendi evinize uygun olanı seçebilirsiniz. Teraryumun birçok çeşidinin olması ve her bütçeye uygun fiyat aralığı sunması tercih edilme oranını artırıyor.

Teraryumun canlı bitki olmayıp sadece dekoratif olan modelleri de mevcut. İsterseniz hazır almayıp annenizle birlikte kendiniz de yapabilirsiniz.  Bu güzel aktivite sayesinde annenize son derece güzel bir hediye vermiş hem de anneniz ile kaliteli vakit geçirmiş olacaksınız.

Belki biraz klişe ama yine de iş görür.

Anneye Hediye Seçerken Yenilikçi Seçimler Yapın!

Hepimiz küçükken annelerimizin vitrinleri çeşit çeşit biblo ile doldurup belirli aralıklarla özenle tozlarını aldıklarını görmüşüzdür. Mesela anneniz biblo çok seviyor diyelim, hediye olarak güzel bir parça seçmeniz anlamlı olacaktır. Sonuçta biz gençler çok anlam veremesek de annelerimiz bu tarz biblo ve setlere önem vermektedir.

Anneler Günü, doğum günü, Kadınlar Günü ve diğer özeler günlerde hediye almak zordur. Günümüzde anneye hediye denince seçim yapabileceğiniz birçok alternatif ile karşılaşırız. Bu seçimler arasından doğru olanı tercih etmek hiç şüphesiz mutlu bir anı bırakmamıza yardımcı olacaktır.

Tam da bu nokta da sizi ve annelerinizi sevindirecek bir haberimiz var! Onlara sürekli erteledikleri mutluluğu yaşatmaya hazır mısınız? Muhiku olarak anneniz için tasarladığımız doğum günü hediyeleri ile annenize yepyeni deneyimler yaşatıp yüzündeki tebessümün sebebi olabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir