Anneye Doğum Günü Mesajı Önerileri

anneye-dogum-gunu-mesaji

Anneye doğum günü mesajı yazmak, ona olan duygularımızı bir nebze olsun söyleyebilmek için önemlidir. Çünkü bazen ne kadar seversek sevelim bunu dile dökmekte zorlanırız. Ayrıca duygularımızı sözel ifadeler yerine yazarak daha kolay açıklayabiliriz. Bunun sebebi, yazarken sınırlar içinde bulunmamamız ve yalnızca duygularımızın bize yön vermesidir.

Anneye yazacağınız sıcacık bir doğum günü mesajına için içinizi ısıtacak sıcacık anneye hediye seçenekleri eşlik ettiğinde bu özel gün daha da anlamlı olur.

hediyeleri-kesfet

Anneniz için en güzel mesajı yazdığınız düşünüyorsunuz fakat henüz annenize hitap eden bir hediye bulamadınız mı? Muhiku, tüm annelerin yüreğini ısıtacak sıcacık hediye seçenekleri ile bu doğum gününde annenizi dünyanın en mutlu annesi yapıyor.

Muhiku’nun sıradışı hediye dünyasından anneniz için seçebileceğiniz her bir hediye kutusu üzerine uzun uzun düşünülerek büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Ayrıca Muhiku sizin için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor, size de annenize en çok hitap eden hediye kutusunu seçmek kalıyor!

Dünyaya gözlerimizi açtığımız andan itibaren bizi koşulsuz seven annelerimiz tartışmasız bize sunulan en büyük nimettir. Bununla birlikte daha küçücükken hayatın zorluklarına karşı bizi korumuş ve dünyanın güzelliklerini görmemize yardımcı olmuştur. Dünyadaki en kutsal varlıklardan biri olan annemizin doğduğu gün bizim için de pek sıradan olmamalıdır.

Bu sebeple anneleriniz için en güzel mesajları yazmanız adına sizler için annelere doğum günü mesajı örneklerini tek bir yazıda topladık. Eğer eşinize bebeğinizin adına bir doğum günü hediyesi armağan etmek isterseniz de bu mesaj örnekleri size yardımcı olacaktır. Ayrıca birkaç kelimeyi değiştirerek mesajı, bebekten anneye doğum günü mesajı şeklinde uyarlayabilirsiniz. Annemin doğum gününde ne yazabilirim diye düşünüyorsanız panik yapmanıza gerek yok. Çünkü Anneler Günü’ne güzel söz içeriklerini sizin için derledik.

İşte, kelimelerin gücüyle annenizin yüreğine dokunabileceğiniz ve ona sıcacık sevginizi hissettirebileceğiniz en anlamlı anneye doğum günü mesajları!

Muhiku’nun anneye doğum günü hediyesi seçenekleriyle unutulmaz bir seçim yapabilirsiniz.

Anneye Duygusal Doğum Günü Mesajı

anneye-dogum-gunu-mesaji-duygusal

İlginizi Çekebilir: İçten Teşekkür Hediye Kutusu

Hayatta duygularımızı açıkça ifade edebildiğimiz yegane varlıklar annelerimizdir. Onlardan kolay kolay hiçbir şeyi saklayamayız. Ayrıca bizim en ufak bir hareketimizden ya da ses tonumuzdan bizim içinde bulunduğumuz ruhsal durumları çok net anlarlar.

Bu değerli ve dünyalar güzeli varlık için benzersiz bir hediye sunmak isterseniz Muhiku’nun özenle hazırlamış olduğu İçten Teşekkür Hediye Kutusu onun için güzel bir seçim olacaktır. Böylece bu hediye ile dünyanın en güzel varlığına en içten sevginizi ve teşekkürlerinizi sunabilirsiniz. Ayrıca bu hediyenin içerisine iliştireceğiniz anneye doğum günü notu ise annenizin yüreğini ısıtacaktır.

  • “Sen varken ben yoktum, sen açken ben toktum, sonsuza kadar başımın tacı annem, seni hep seveceğim. “
  • “Her zaman çocuklar için anneleri çok ama çok değerlidirler. Seninle beraber ömrüm büyük bir anlam kazandı ve sen yanımda olduğunda da düşsem de hemen ayağa kalkmayı bildim. Doğum günün kutlu olsun canım annem.”
  • “Sen evimizin sultanı, başımızın tacısın. En aziz varlığımız. Doğum günün kutlu olsun benim güzeller güzeli annem.”
  • “Ne kadar uzakta olduğun önemli değil, bu özel günde kalbim hep aynı şekilde atıyor. Seni çok ama çok seviyorum annem. Doğum günün kutlu olsun, her zaman başımızda, yanımızda ve daima bizimle ol inşallah.”
  • “Penceresiz odamda, ışıkların en özeliydin. Öğretmenim, sırdaşım, en iyi arkadaşımdın. Zaman bizi ayrı düşürdü ama kalplerimiz daima birlikte. Seni seven yavrun doğum gününü unutmadı. İyi ki varsın annem, seni çok seviyorum.”
  • “Bu hayatta benzeri olmayan bir güzellik varsa o da senin kalbindedir canım annem. Hayatının geri kalanı kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun annelerin bir tanesi.”

Anneye doğum günü mesajı duygusal uzun olsun istiyorsanız yukarıda sizin için derlediğimiz örneklerden faydalanabilirsiniz. Anneler Günü’ne özel duygusal sözler aranızdaki bağı daha da güçlendirecektir. Çünkü kelimeler içtenlikle yazıldığı taktirde en güzel hediyelerdendir.

Anneye Uzun Doğum Günü Mesajı

anneye-dogum-gunu-mesaji-uzun

İlginizi Çekebilir: Çiçek Doğallığı Hediye Kutusu

Bazen uzun uzun yazmak isteriz. Çünkü duygularımızı ne kadar uzun yazarsak o kadar iyi ifade edebiliriz gibi gelir. Hayatınızdaki en değerli varlığınız olan anneniz için de uzun uzun yazdığınız doğum günü mesajının yanında sunacağınız güzel bir hediye ile onu dünyanın en güzel annesi yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra onun için sıra dışı bir hediye almak isterseniz Çiçek Doğallığı Hediye Kutusu anneniz için mükemmel bir seçim olacaktır.

İşte, annenize armağan edeceğiniz Çiçek Doğallığı Hediye Kutusu’na anlam katabileceğiniz ve annenizin doğum gününü en güzel cümlelerle kutlayabileceğiniz anneye doğum günü mesajı uzun örnekleri!

  • “Seni canımla ve tüm ruhumla çok seviyorum canımın içi annem. Senin sevgin öyle güçlü ki ne olursa olsun senden asla vazgeçemem. Sen benim bu hayattaki en değerli varlığımsın, canımsın, her şeyimsin. Nice senelere annem, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Hayatımın ilk aşkı, güzeller güzelim, gülüşüne kurban olduğum annem. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun. Hep yanımızda ol inşallah, seni çok seviyorum en değerlim.”
  • “Annem, başımın tacı, sultanım, gözümün nuru… Senin hayata gözlerini açtığın gün bugün, benim hayatıma verdiğin canla devam etti. Sen doğdun, seninle birlikte ben de doğdum. İyi ki doğdun, iyi ki annemsin, seni çok seviyorum annecim.”
  • “Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki gününden daha güzel, dileklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzelim annem, nice bizli senelere.”
  • “Senin varlığın dünyadaki her şeyden değerli. Sen her şeyin en iyisini ve en güzelini hak edersin benim canım annem. Yüzünde ki tebessüm hiç solmasın ve hayat sena hep iyi davransın. Doğum günün kutlu olsun anneciğim.”
  • “Dünyada senden kıymetli kim var ki inci tanem. Sen olmasan ben de olmazdım biriciğim. Hayatımı, her şeyimi sana borçluyum. İyi ki doğdun güzeller güzeli annem, seni çok seviyorum.”

Anneye Kısa Doğum Günü Mesajı

anneye-dogum-gunu-mesaji-kisa-ve-oz

İlginizi Çekebilir: Kendi Kutunu Yap

Kimimiz duygularımızı uzun uzun yazmayı severken kimimiz de lafı çok uzatmayı sevmez. Bu sebeple duygularını kısa ve öz bir şekilde anlatmayı sevenler için en güzel masajları derledik. Bunun yanında annenize ona özel hediye sunmak isterseniz Kendin Yap Kutusu ile ona özel hediyeleri tek bir kutuda toplayıp kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz. Anneye doğum günü mesajı kısa sevgimizi dolaysız ve net bir şekilde göstermenin yöntemlerinden biri olabilir.

İşte, anneye doğum günü mesajı kısa ve öz fikirler!

  • “Dünyadaki en büyük şansım, kıymetlim… Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.”
  • “Canımdan öte canım, ruhum,  annem seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın.”
  • “Yüreği güzel, düşünceleri güneş kadar parlak annem. Nice güzel yaşların olsun, seni seviyorum.”
  • “Kalbimin atmasının en büyük sebebi olan kadın, güzeller güzeli annem doğum günün kutlu olsun.”
  • “Sen olmasaydin biz de olmazdik. Allah eksikliğini göstermesin canım annem, doğum günün kutlu olsun.”
  • “Koşulsuz sеvginin ve fеdakârlığın eş anlamlı kelimesi anne demekmiş. Seni çok seviyorum annem, iyi ki doğdun.”

Anneye doğum günü mesajı anlamlı olarak seçtiğiniz her içerik kalplerine dokunarak, özel duygular yaşamasına sağlayacak! Kızlar annelerin büyümeyen bebekleri, her daim yanlarında olan yegane varlıklarıdır. Doyasıyla kızın anneye doğum günü mesajı hiç şüphesiz daha dokunaklı olacaktır.  Anneye ne yazılır diye düşünüyorsanız  verdiğimiz örneklerden faydalanabilirsiniz.

Eğer doğum günü veya Anneler Günü için annenize hala ne alacağınıza karar veremediyseniz “Özel Günlerde Annelere Alınacak Hediyeler Nelerdir?” blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

sevgiliye-romantik-ask-siirleri
Daha Fazla

Sevgiliye Romantik Aşk Şiirleri

İçindekiler Gizle Ünlü Şairlerden Sevgiliye Romantik Aşk ŞiirleriSevgiliye En Güzel Romantik Aşk ŞiirleriDerin Anlama Sahip Aşk ŞiirleriKısa Romantik…
ogretmenler-gunu-icin-guzel-sozler
Daha Fazla

Öğretmenler Günü için Güzel Sözler

İçindekiler Gizle En Güzel Öğretmenler Günü MesajlarıÖğretmenler Günü için Güzel MesajlarÖğretmenler Günü Sözleri KısaUnutulmaz Öğretmen Sözleri KısaAtatürk’ün Öğretmenler…