Anneye Hediye Almanın En Kapsamlı Rehberi

Annemizi hep mutlu görmek isteriz. Biz iyi ve mutluysak annemiz de mutlu olur. Fakat yine de onu mutlu edebilecek bir jest yapmak istemez miyiz? Bence isteriz. Çünkü annemizi biraz olsun tebessüm ettirecek bir şey yaptığımız zaman onlardan çok biz mutlu oluruz. Bu sebeple anneye hediye alırken onun için en özel hediyeyi seçmek isteriz.

Dünyada bulunan en kutsal varlıklara layık bir hediye nasıl seçebiliriz ki? Hediye seçmek zaten başlı başına zor bir eylem. Hele birde en sevdiklerinize hediye almak daha da zor. Peki bu kadar seçeneğin arasında anneciğimize uygun hediyeyi nasıl seçeceğiz?

Anneye hediye seçerken pahalı hediyelere yönelmeniz yanlış bir davranış olacaktır. Çünkü hediyenin fiyatı değil annenize hitap etmesi, onun için değerli olması hediyeyi güzel kılacaktır. Annenize dair hiç bir şeyi yansıtmayan hediye seçmemeniz gerekir.

Çünkü ona hitap etmeyen bir hediye yalnızca onun çekmecesinde, vitrininde ya da dolabında duracaktır. Böyle bir hediyeye bir ton para harcamanız ise çok anlamsız olacaktır. Anne ya, beğenmedim diyemez. Biricik çocuğum almış, der ve o hediye bir köşede yıllarca durur. İşte biz bunun olmasını istemiyoruz.

Annemizi gerçekten mutlu edecek; bir köşede durmasını değil devamlı göz önünde olmasını isteyeceği bir hediye almak istiyoruz. Bu da maddi değerinden ziyade manevi değeri yüksek bir hediye ile mümkün olacaktır.

Peki, anneleri ne mutlu eder? İşte asıl konu aslında burada başlıyor. Anneye hediye fikirleri ve seçeneklerini sizin için tek başlık altında bir araya getirdik. Fakat önce anneye hediye ne alınır, sorusuna yanıt vermek isteriz.

Anneye Hediye Ne Alınır?

anneler-gunu-mesajlari-hediyeleri

Aslında annelerimizi mutlu etmek çok kolay değil mi? Onları sevdiğimizi ve bizim için yaptıkları onca şeye teşekkür etsek, onlara sıkıca sarılsak ve ellerini öpsek bile yeter. Fakat onlara yeter de bize yetmez. Çünkü hayatımıza sonradan aldığımız arkadaşlarımıza dahi hediye almak bizim için çok önemliyken en değerlimiz annemiz için nasıl güzel bir jest yapmayız?

Hepimiz annelerimizi çok severiz ama çok azımız annemizin hayallerini, ilgi alanlarını, sevdiği şeyleri biliriz. Günlük hayatta annemizin yaptığı şeyleri, rutinlerini baz alarak bunları annemizle bütünleştiriyoruz.

Peki kendimiz dahi gün içerisinde sevmediğimiz ya da bayılarak yapmadığımız bir sürü şey ile uğraşıyorken annelerimiz için durum neden farklı olsun ki?

Annelerimiz de bizler gibi günlerini tamamen sevdikleri, ilgi duydukları şeylerle geçiremezler. Onlara unutulmayacak bir hediye vermek istiyorsanız mutlaka annenizin sevdiği ve ilgi duyduğu şeyleri öğrenmelisiniz.

Hayallerinin neler olduğunu ve ne kadarını gerçekleştirebildiğini öğrenin. Bu hem annenizle sizi daha çok yakınlaştıracak hem de anneler için hediye seçiminde size yol gösterecektir.

Aklınızda çok uçuk fikirler olmasın, çünkü annenizi mutlu etmek için sıcak bir sarılma, güzel bir konuşma dahi gözlerini dolduracak kadar mutluluk yaratacaktır. Ayrıca annenize manevi değeri yüksek bir hediye de armağan edebilirsiniz.

Anneye Manevi Hediye Nasıl Olur?

Bu seçenek tamamen annenize bağlıdır. Örneğin; anneniz küçükken hiç oyuncak bebeğe sahip olmamıştır. Ama hep bir tane olsun istemiştir. İşte bu durumda annenize alacağınız bir oyuncak bebeğin ne kadar kıymetli olacağını tahmin edemezsiniz.

Bunun yanı sıra küçükken bir çok oyuncak bebeğe sahip olmuş olan bir anneye ise bu hediye anlamsız ve basit kalacaktır. Bir de annenizin hiç uçurtma uçurmadığını var sayalım. Annenizle birlikte uçurtma uçurmaya gitmeniz ya da uçurtma biblosu bile almanız onu çok mutlu edecektir.

Fakat anneniz uçurtma uçurmanın yaygın olduğu bir yerde büyümüş veya hiç ilgi duymuyorsa da bu seçenek güzel olmaktan çok uzak olacaktır.

Örneklerimizden de anlayacağınız üzere annenize manevi değeri yüksek bir hediyeyi hep sahip olmak / yapmak isteyip yapamadığı şeyleri gerçekleştirmeyi hedefleyerek seçebilirsiniz.

Çünkü gerek içinde büyüdüğümüz hayat şartları gerek ailemizle görüş farklılıklarımız sebebi ile içimizde bir şeyler daima kalmıştır. Dolayısıyla küçücük de olsa bir hayalimizin ya da isteğimizin gerçekleşmesi bizi çok mutlu eder.

Ayrıca herhangi bir sebepten annenizle aranızda sorunlar varsa ve onu üzdüyseniz Muhiku’nun anneye özür hediyesi kategorisi içerisinde değerlendirebileceğiniz bir çok alternatif var. Bu özel hediyelerle annenizle aranızdaki buzları eritebilirsiniz.

Manevi Değeri Yüksek Hediye Önerileri

yenilenen-anneye-hos-bir-ani-hediye-kutusu
Anneye Hoş Bir Anı Hediye Kutusu

Anneler Günü’nde veya diğer özel günlerde annenize onun eşsiz olduğunu, varlığı için minnettar olduğunuzu ve onu düşündüğünüzü hissettirecek hediyeler seçmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Günümüzde anneye hediye denince ilk akla gelen ve en çok tercih edilen seçenekler genelde tekstil ürünleri veya küçük mutfak aletleri oluyor.

Fakat bu seçeneklerle annemize olan hislerimizi ifade etme isteğimiz ne yazık ki imkansız. Tam da bu noktada sizi ve annelerinizi sevindirecek bir haberimiz var! Onlara sürekli erteledikleri mutluluğu yaşatmaya hazır mısınız?

Muhiku olarak anneniz için tasarladığımız anneye hediye fikirleri ile annenize yepyeni deneyimler yaşatıp yüzündeki tebessümün sebebi olabilirsiniz!

Anneye Hoş Bir Anı Hediye Kutusu

Annenize şık ve hatırası kırk yılı devirecek bir hediye armağan etmeye ne dersiniz? Muhiku’nun Rose Hediye Kutusu kahvenin yıllara meydan okuyan hatırasıyla ve en şık parçalarla tasarlanır.

Anneye Hoş Bir Anı Hediye Kutusu‘nun içeriğinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Anne baskılı kupa,
  • Anne baskılı bardak altlığı,
  • Büyük boy sukulent,
  • Dünyanın en iyi annesi motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Annenizin keyfine keyif damaklarına lezzet katacak olan bu hediyeler, zamanın ötesinde bir seçim yapmanıza yardımcı olacak.

Anneye Özel Bir Gün

Bu seçeneğimiz tamamen annenizin hoşlandığı şeylere bağlıdır. Bir gününüzü annenize ayırmanızı ve o günü komple annenizin sevdiği, yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapmaktan bahsediyoruz. Sabah güzel bir yere kahvaltıya götürmek ile başlayabilirsiniz.

Daha sonra birlikte belki bir manzaraya karşı uzun güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Sonrasında size bağlı olarak çay veya kahve içebilirsiniz.

Ayrıca annenizin keyif alacağı şeyleri yapmaya devam edebilirsiniz. Bu birlikte alışverişe gitmek olabilir. Önemli olan annenize bir gün ayırıp ne istersin onu yapalım, dememek. Planı öncesinden yapmış olmalısınız son dakika ne yapalım demek çok da hoş olmayacaktır.

Anneye Doğum Günü Hediyesi Önerileri

yeni-anneme-sk-hediye-kutusu
Anneme Şık Hediye Kutusu

Unutmamamız gereken en önemli şey onlara en güzel hediyenin biz olduğumuzdur. Annelerimize söyleyeceğimiz güzel sözlerden ve sıcacık bir sarılmadan daha mutluluk verici bir şey olabilir mi bilmiyoruz fakat gelin birlikte birkaç hediye fikrine bakalım.

Ayrıca Muhiku’nun doğum günü hediyeleri sayfasını ziyaret ederek anneniz için en anlamlı doğum günü hediyesini seçebilirsiniz.

Anneme Şık Hediye Kutusu

Evet annelerimiz maalesef düşünecekleri bir dünya şey olduğu için keyif yapmak akıllarına bile gelmez. Fakat biz onların biricik çocukları olarak tabii ki kendilerinden önce onları düşünürüz. Bu sebeple annenize evinde dinlenirken keyif yapabileceği bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Anneme Şık Hediye Kutusu Muhiku’nun en özel hediyelerinden biri. Çünkü içinde bir kadının hoşuna gidebilecek pek çok detaya yer veriyor.

Anneme Şık Hediye Kutusu‘nun içeriğinde;

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • Bordo fırça darbesi desenli porselen fincan takımı,
  • CHOCCO’M el yapımı Türk kahvesi & fındık beyaz çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Büyük boy sukulent,
  • Desenli yelpaze,
  • Best mom in the world motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Annenizin hem zihinsel hem de bedensel anlamda rahatlamasını sağlayacak olan bu kutu, tercih edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Fular

kedili-fular

Fular hangi tarz kıyafet ile takılırsa takılsın çok şık duran bir parça. Maalesef fularların hak ettiği ilgiyi görmediklerini düşünüyorum. İster boynunuza ister saçınıza takın yine de yakışıyorlar.

Anneye özel doğum günü hediyesi olarak da oldukça güzel bir hediye olacağından da şüpheniz olmasın. Özel günlerinde şıklıklarına şıklık katacak; sizin hediyeniz olan bir parçayı üstlerinde taşımak ne kadar hoşlarına gidecektir bir düşünün deriz.

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Annelerimiz bizim varlığımızı öğrendiği andan itibaren bize güzel bir hayat verebilmek için çalışırlar. Yeri geldiği zaman kendi hayatından, konforundan, ihtiyaçlarından hatta sağlığından feragat ederek kendilerini bize adarlar.

Küçüklüğümüzde çok değilse de büyüdüğümüz zaman sevgi ve minnettarlığımızı göstermek için onlara sürprizler yapmak, güzel hediyeler sunmak isteriz.

Anneler Günü ise tüm bunlar için minnetimizi ve sevgimizi sunabileceğimiz en özel gündür. Bu özel günde onlara dünyanın en güzel jestini yapmak isteriz. Muhiku’nun Anneler Günü hediyeleri koleksiyonunda Anneler Günü sürprizimizi anlamlı kılacak birbirinden özel hediyelere yer alır.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Anneler Günü’nde annenize armağan edebileceğiniz en özel hediye Sevgini Paylaş Hediye Kutusu. Çünkü bu kutu çiçek bahçelerini adeta annenizin ayağına getiriyor.

Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Coschocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Sevginizi en net şekilde ifade edecek bu özel hediye, annenizin içini sıcacık bir sevgiyle ve tarifsiz bir mutlulukla dolduracak.

Hobi & Deneyim Seti

muhiku-ahsap-boyama-deneyimi-kiti

Annelerimizin düşünecek o kadar fazla şeyi ve yapacak o kadar çok işleri var ki bir hobi edinmeye, bu hobileri ile meşgul olmaya vakitleri kalmıyor. Çoğu zaman bir hobi edinmeyi düşünmeye vakitleri bile kalmıyor. Sizin anneniz için kendine ayıracağı bir vakit kazandırma düşünceniz bile annenizi mutlu etmeye yetecektir.

“Annem böyle şeylerden hoşlanmaz.” demeyin! Yeni bir şeyler denemekten herkes hoşlanır. Annenizin keyif alıp almayacağını nerden bilebilirsiniz ki? Sırf bu uğraş ile geçirdiği zaman içerisinde günlük stresinden uzaklaşması dahi annenize iyi gelecektir.

Bir bardak sıcak kahve yahut çay eşliğinde sadece kendine ait bir zamana sahip olmak annenizi nasıl mutlu etmez? Alacağınız deneyim seti tamamen size ve annenizin zevkine bağlıdır. Önünüzde onlarca seçenek olduğunu unutmamalısınız.

Çiçek

muhiku-orkide-cicek

Anneler ve onların çiçek, bitki sevgisi…Evet annenize Anneler Günü çiçekleri klasik fakat etkili bir hediyedir.

Muhiku’da farklı birçok çiçek çeşidinin olması ve her bütçeye uygun fiyat aralığının bulunması da güzel bir seçenek olmasını sağlıyor.

Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’da; taze çiçek buketi, gül, orkide, saksı çiçekleri, bonsai, sukulent, premıum arajman çiçek buketleri, vazo çiçekleri gibi birçok farklı çiçek çeşidini bulabilirsiniz.  

Seçtiğiniz çiçeği anneye yazılmış sözler içinden yazdığımız en özel sözlerle hazırladığımız Anneler Günü hediye kartı sözleri ile hediyenizi daha da anlamlı kılabilirsiniz.

Anne yarısı sayılan kıymetli teyzelerinizi de mutlu etmek için yukarıdaki fikirlerimizden ilham alabilirsiniz. Ayrıca teyzeye hediye sayfasındaki fikirleri de inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

diyet-yapan-birine-hediye
Daha Fazla

Diyet Yapan Birine Hediye Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Diyet Yapan Birine Verilecek Hediyeler  Nasıl Olmalı?Diyet Yapan Birine Hediye ÖnerileriAromaterapi Hediye KutusuDünya Çayları KutusuSağlıklı AtıştırmalıkGranolaMatara…