Anneler Günü Ne Zaman?

Mayıs ayına az bir zaman kalmışken pek çok kişinin merak ettiği ve netleştiremediği bir konu var; Anneler Günü ne zaman?

Biz de bu içeriğimizde annelere atfedilmiş bu özel günün tarihine yer vereceğiz. Böylece anneler günü ne zamandı diye düşünmenize gerek kalmayacak.

Ayrıca bu anlamlı günde annelerinize armağan edebileceğiniz birbirinden kıymetli hediye fikirlerine değinerek size ilham olacağız. Öyleyse içeriğimize anneler günü ne zaman kutlanır sorusunu yanıtlayarak başlayabiliriz.

Anneler Günü, annelerimizi yılın en azından bir gününde hatırlamak ve onları onurlandırmak için ortaya çıkmış bir gündür. Dünya ülkelerinde farklı zamanlarda kutlansa da ülkemizde Anneler Günü, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır.

Buna rağmen yine de Mayıs ayının yaklaşmasıyla birçok kişi tarafından Anneler Günü ne zaman 2023 diye merak konusu oluyor.

Annenize bu sene hediye alırken geçen senelere göre tekrara düşmemek önemlidir. Ayrıca sıradan hediye seçenekleri arasında kaybolmamak istiyorsanız Muhiku’nun Anneler Günü hediyeleri seçeneklerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Anneler Günü ne zaman kaç gün kaldı diye merak edenler için işte o cevap!

Anneler Günü Ne Zaman 2023

anneye-alinabilecek-ozel-hediyeler-nelerdir

Aslında hepimizin hemfikir olduğunu düşündüğüm bir durum var ki o da annelerimizi yılda sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğidir. Bir gün değil her gün annemizin günü olmalı, her gün annemizin kıymetinin farkında olarak yaşamalıyız.

Yine de anneler günü’ne kaç gün kaldı diye merak edenler için belirtelim. 2023 yılında Anneler Günü 14 Mayıs Pazar gününe denk gelir.

Her ne kadar her gün annemizin günü olmalı desek bile Anneler Günü’nde annemiz için özel bir şeyler yaparak onu mutlu etmek isteriz.

Bu belki annemiz için aldığımız bir hediyeyle, belki annemiz için hazırladığımız güzel bir kahvaltıyla ya da şık bir akşam yemeğiyle olabilir. Ayrıca asıl önemli olan annemize o günü güzel duygularla yaşatmaktır.

Anneler Günü’nde sadece bizi doğuran annemizin değil, yakınımızda anne olan herkesin Anneler Günü’nü bir mesajla veya arayarak sözlü şekilde kutlamayı da unutmayalım.

Teyzemiz, anneannemiz, babaannemiz, evli isek kayınvalidemiz, kardeşimiz, arkadaşımız, komşumuz gibi yakınlarımızı da bu özel günde hatırlamak, onları mutlu eder.

Peki, sizler Anneler Günü’nde ne yapmayı düşünüyorsunuz? Anneler Günü için bir planınız var mı? Annenize bu özel günde hediye almayı düşünüyor musunuz? Henüz alacağınız hediyeye karar veremediyseniz bir hediyeden beklentiniz nedir?

Muhiku’da Anneler Günü hediyesi koleksiyonu dışında da anneye armağan edilebilecek pek çok hediye seçeneği mevcut. Dilerseniz, Muhiku’nun anneye hediye sayfasını ziyaret edebilir ve daha fazla hediye seçeneğine göz gezdirebilirsiniz.

İşte Anneler Günü yaklaşırken en çok düşünülen konular bunlar oluyor. Sizler de bizimle planlarınızı ve fikirlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

En Güzel Anneler Günü Hediyeniz Muhiku’da!

yenilenen-soft-anneler-gunu-hediye-kutusu
Soft Anneler Günü Hediye Kutusu

Hediyenin uzmanı olan Muhiku’da Anneler Günü için geleneksellikten uzak, özgün bir hediye bulabilmeniz mümkün. Yenilikçi hediye kutuları ile ön plana çıkan Muhiku, bu yıl da Anneler Günü için hediye kutuları tasarladı.

Soft Anneler Günü Hediye Kutusu

Soft Anneler Günü Hediye Kutusu, annenize Anneler Günü’nde armağan edebileceğiniz en özel hediyelerden bir tanesi. Bu özel hediye kutusu, en ince ayrıntısına kadar bir kadını mutlu edecek detaylar ile tasarlanmıştır.

Muhiku’nun Soft Anneler Günü Hediye Kutusu ile annenizin yüreğine dokunabilirsiniz. Ayrıca bu hediye ile sözcüklere ihtiyaç duymadan onu ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz.

Soft Anneler Günü Hediye Kutusu‘nun içerisinde yer alan hediyelikler arasında;

  • Damla sakızlı Mithra Türk kahvesi,
  • Mermer desenli fincan takımı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade limon kolonya,
  • Deneyim & kendin yap: fesleğen yetiştirme kiti,
  • Anne motto kartı
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Kutunun gönül çalan iki ürünü elbette Godiva sütlü çikolata ve annenizin severek kullanacağı mermer desenli fincan takımı. Annelerinizi mest edecek bu özel hediyeler, Anneler Günü’nü daha da anlamlı hale getirecektir.

Şüphesiz bu kutu içerisindeki her ürün ayrı ayrı etkileyicidir. Bunun yanı sıra son derece anlamlı bir konsepte sahip olan bu kutu, annelerimiz için oldukça şık bir hediye seçeneğidir.

Ayrıca hediye kutusuna Hibiskus çayı, ahşap kutu boyama deneyimi ve diğer hediyelerden ilave edebilirsiniz. Böylece hediye kutunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Anneye Tatlı Bir Anı Hediye Kutusu

Gel gelelim biricik anneniz için değerlendirebileceğiniz bir diğer hediye seçeneğine. Sıradaki hediye önerimiz hatıralara önem veren annelere özel.

Muhiku’nun büyük bir özenle tasarladığı Anneye Tatlı Bir Anı Hediye Kutusu, anlamlı ürün içeriğiyle annelerin kalbini fethedecek gibi duruyor.

Muhiku’nun Anneye Tatlı Bir Anı Hediye Kutusu içerisinde;

  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Çiçek desenli kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • 12 adet pola kart,
  • Lactone kiraz çiçeği el kremi,
  • En mükemmel anne motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Şimdi siz de Anneler Günü’ne az bir zaman kalmışken anneye hediye ne alınır diye düşünmeyi bir kenara bırakabilirsiniz. Muhiku’nun mutlu etme garantisi sunan bu özel kutusu ile kıymetli annelerinizin özel gününü daha da özel kılabilirsiniz.

Brownie Molası Hediye Kutusu

yenilenen-brownie-molasi-hediye-kutusu

Her anne içtenlikle sunulan bir teşekkürü hak eder! Gelin bu Anneler Günü’nde annenize sevginizin yanı sıra teşekkürlerinizi de sunun. Muhiku’nun Anneler Günü hediyeleri koleksiyonu içerisinde yer alan Brownie Molası Hediye Kutusu ile annenizin bu özel gününü en özel şekilde kutlayın!

Brownie Molası Hediye Kutusu‘nun içerisinde;

  • Türk Kahvesi,
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Brownie,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Güneş ışıltısı kuru çiçek,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Anneleriniz için özenle hazırlanan bu hediye kutusunun içerisine içtenlikle yazdığınız bir hediye notu ekleyebilirsiniz. Böylece hediyenizin etki gücünü arttırabilirsiniz. Ayrıca Muhiku’da hediye kutusunun içerisine ekleyebileceğiniz farklı ürün seçenekleri mevcuttur.

Bunun yanı sıra 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı, Kolombiya kahvesi, Paşabahçe’nin roze kolonyasını ya da en çok tercih edilen hediyeliklerden birini kutunuza ekleyerek hediyenizi zenginleştirebilirsiniz.

Pola Kart

Özellikle annesiyle arasında mesafe bulunanların değerlendirebileceği en özel hediyelerden biri de Muhiku’nun pola kart seçenekleridir. Biricik annenizle çekildiğiniz en güzel fotoğraflarla hazırlanan bu kartlar sayesinde annenizle aranızdaki mesafeleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Hem anlamlı hem de oldukça unutulmaz bir hediye seçeneği olan pola kartları Muhiku’nun uygun fiyat aralığı sayesinde bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.

Hayatı boyunca önceliği evlat olan, evladına sevgisini koşulsuz veren tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Gülen yüzleri hiç solmasın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…