Anneler Günü için En Güzel Etkinlikler Nelerdir?

anneler-gunu-icin-en-guzel-etkinlikler

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte birçoğumuz hemen annemize güzel ve özel bir hediye arayışı içerisine gireriz. Peki bu Anneler Günü’nde daha farklı bir şey yaparak annenizi mutlu etmek istemez misiniz? Sizler için bu yazımızda annenizle hem güzel vakit geçirebileceğiniz hem de unutulmaz anılarınızın olabileceği Anneler Günü için en güzel etkinlikler seçeneklerini listeledik.

Eğer siz de bu Anneler Günü’nü daha farklı bir şekilde kutlamak ve annenizle unutulmaz anılarınıza bir diğerini eklemek istiyorsanız bu yazımız tam sizlere göre!

Anneler Günü’ne Özel Etkinlikler

annemi-nasil-mutlu-edebilirim

Anneler Günü’nün vazgeçilmez klasiği elbette hediye almaktır fakat ne yazık ki çoğu zaman bu özel günde annelerimizle vakit geçirmeyi unutabiliyoruz. Hediye almak elbette ki çok özel bir seçenek fakat bizce annenizle geçireceğiniz vakit de unutulmamalı.

Bu Anneler Günü’nde annenizi birbirinden farklı etkinlik seçenekleriyle hem şaşırtabilir hem de birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz! Anneler Günü etkinlikleri için birbirinden eğlenceli opsiyonları sizler için derledik.

Çikolata Yapım Atölyesi

Son yılların oldukça popüler hale gelen etkinliklerden biri hiç kuşkusuz çikolata yapım atölyeleridir. Biletlerin hızla tükendiği fakat pek çok yerde faaliyet gösteren bu atölyeler, Anneler Günü için harika bir opsiyon olabilir.

Annenizle birlikte hem keyifli vakit geçirebilir hem de yapmış olduğunuz çikolataları afiyetle yiyebilirsiniz. Eğer Anneler Günü için eğlenceli ve tatlı bir etkinlik arayışı içerisindeyiz bu seçeneği kaçırmayın deriz.

Günübirlik Turlar

Eğer gezmeyi ve görmeyi seviyorsanız günübirlik turlar tam da sizlere göre. Yaşadığınız şehre göre kolaylıkla bulabileceğiniz günübirlik turlarla merak ettiğiniz yerleri görebilirsiniz.

Ayrıca bu turlarla annenizin unutulmaz bir Anneler Günü geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bu turlar içerisinden dilerseniz orman yürüyüşleri dilerseniz de tarihi mekan gezilerini tercih edebilirsiniz.

Bowling

Anneler Günü etkinlikleri listemizin üçüncü önerisi annenizle bowlinge gitmek. Eğer eğlenceli bir anneniz varsa ve çılgınlar gibi eğlenmek istiyorsanız bu önerimiz tam sizlere göre.

Her yaşa uygun ve modası hiç geçmeyen etkinlikler listesinde başı çeken bowling harika bir opsiyon. Anneler Günü’nü hırs ve eğlenceyle geçirerek birlikte harika anılar biriktirebilirsiniz.

Seramik Atölyesi

Anneler Günü için ne yapılabilir sorusuna bir diğer önerimiz kesinlikle seramik atölyesine gitmektir. Son yıllarda dikkat çeken ve yapımı oldukça keyifli olan seramikler annenizle eğlenceli vakit için güzel bir seçenek.

Bu atölyelerin en güzel yanı ise yaptığınız seramikleri ömür boyu saklayabilmeniz. Kısaca hem annenizle harika vakit geçirebilir hem de o günün hatırasını ömür boyu saklayabilirsiniz.

İtalyan Mutfağı Etkinlikleri

Listemizin bir diğer havalı etkinliği İtalyan Mutfağı etkinlikleri. Genellikle makarna yapım atölyeleri olarak açılan bu etkinlikler harika bir etkinlik seçeneği. Farklı mutfaklara ilgisi olanlar ve yemek yapmaktan zevk alanlar için mükemmel bir opsiyon olarak kesinlikle tavsiye ederiz. Hem eğlenerek hem de öğrenerek annenizle harika anlarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Türk Hamamı

Pek çok yerde kolaylıkla bulabileceğiniz ve tam bir keyif etkinliği olan Türk hamamları harika bir seçenek. Eğer bu Anneler Günü’nde dinlenmek ve rahatlamak istiyorsanız hiç kaçırmayın deriz. Kese sonrası güzel bir masajla taçlandıracağınız hamam sefanız hem size hem de annenize harika gelecek. Yorulmadan ve hatta dinlenerek geçireceğiniz vakit anneniz ve sizin için güzel bir deneyim olacaktır.

Korku Odası

Korku dolu etkinlikler her annenin tercihi olmasa da düşünülmeye değer. Eğer korkuyu seven bir anneniz varsa korku odası sizin için harika bir eğlence molası olacak.

Başka bir yerde bulamayacağınız bu adrenalin etkinliği Anneler Günü için oldukça farklı bir seçenek. Annenizi şaşırtmak ve eğlendirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz. Yalnız korku etkinliklerinden hoşlanmayan bir anneniz varsa bu etkinliği tercih etmemenizi tavsiye ederiz.

Buz Pateni

Çok kolay bir spor dalı olmasa da günübirlik gideceğiniz buz pateninde çok keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Eğer hala Anneler Günü için ne yapılabilir diye düşünüyorsanız kesinlikle bunu deneyin deriz. Oldukça kahkahayla geçireceğinize emin olduğumuz bu etkinlikle annenizi çok mutlu edebilirsiniz.

Anneler Günü için Evde Yapılacak Etkinlikler

anneler-gunune-ozel-hediyeler-nelerdir-en-guzel-hediye-onerileri

Eğer bu Anneler Günü’nde evde vakit geçirmek istiyorsanız diğer seçeneklerimizi de sizler için bu yazımızda derledik. Kalabalıktan sıkıldıysanız ve evde annenizle yalnız geçireceğiniz bir Anneler Günü istiyorsanız birbirinden eğlenceli seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Anneler Günü etkinlikleri dendiğinde genellikle akla dışarıda yapılacak etkinlikler geliyor. Biz ise bu sefer sizler için evde neler yapabileceğinizi listeliyoruz. Evde eğlenerek vakit geçireceğiniz bir Anneler Günü için yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.

Puzzle

Anneler Günü ve evde eğlence dendiğinde akla ilk geçen seçeneklerden biri puzzle yapmaktır. Her yaştan kesime hitap eden bir aktivite olan puzzle yapımı harika bir seçenek olabilir. Bu aktiviteyi biraz daha özel bir hale getirmek isterseniz sizin için harika bir tavsiyemiz var! Annenizle olan bir fotoğrafınızı puzzle yaptırarak çok daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Nostalji

Anneler Günü için ne yapılabilir diye sorulduğunda bir diğer önerimiz o günü nostaljiyle çok daha özel bir hale getirmek olacaktır. Eski anılara gitmek insana çoğu zaman huzur verir. Anneler Günü için belki de en özel aktivitelerden biri de bu olacaktır. Birlikte eski fotoğraflara bakmak veya eskiden izlediğiniz dizileri seyretmek eminiz ki size çok iyi gelecek.

Hiçbir Şey Yapmamak

Bazen en ihtiyacımız olan şey hiçbir şey yapmamaktır. Bu Anneler Günü için size bir diğer tavsiyemiz tüm elektronik cihazlarınızdan uzaklaşarak annenizle sohbet etmeniz. Alacağınız bir çay ve kahve sohbetinizin çok daha derinleşmesini sağlayacak.

Birlikte Mutfağa Girmek

Anneler Günü etkinlik planı yapmak için bir diğer seçenek ise annenizle mutfakta vakit geçirmek. Aperatif ya da tatlı yapmayı seviyorsanız hem keyifli vakit geçirebilir hem de afiyetle yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Anne dendiğinde akla ilk gelen şeylerden biri olan mutfak bu özel günde sizin için eğlencenin yeri olabilir.

Evde Karaoke

Hem Anneler Günü’nü güzel geçirmek hem de stres atmak istiyorsanız harika bir tavsiyemiz var! Evde dilediğiniz gibi karaoke yaparak eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Unutmayın ki şarkılar söylenmek için vardır ve bu harika aktiviteyle tüm stresinizi atabilirsiniz.

Kutu Oyunları

Her ne kadar klasik olsa da evde kutu oyunlarının tadı bir başkadır. Hem yorulmadan hem de eğlenerek keyifli vakit geçirebileceğiniz kutu oyunları Anneler Günü için harika bir seçenek. Anneler Günü’ne özel etkinlikler arıyorsanız bizce bunu da bir denemelisiniz.

Bu Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmek istiyorsanız yukarıdaki tavsiyelerimizin her biri denenmeye değer! Fakat bu etkinliklerin yanına bir hediye de almak isterseniz Anneler Günü hediyeleri seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…
anneanneler-gunu-ne-zaman
Daha Fazla

Anneanneler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Anneanneler Günü Var mı, Anneanneler Günü Ne Zaman?Birbirinden Özel Anneanneye Hediye FikirleriSiyah Türk Kahvesi Hediye KutusuSandal…