Anneler Günü Hediyesi El Yapımı Hediye Fikirleri

anneler-gunu-hediyesi-el-yapimi

Anneler Günü hediyesi el yapımı hediye fikirlerimiz içerisinde Anneler Günü’ne çok yakışacak hediye çeşitlerine yer verdik. Annelerimize kendilerini özel hissettiren bu hediye fikirlerinden ilham alarak annenize unutamayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Dünyanın en özel insanlarına adanmış olan Anneler Günü’nde annelerimiz için en kıymetli ve en özel hediyeyi hazırlamak isteriz. Bu ayrıcalıklı günde ona yalnızca hediyeyi değil; bu hediyeyle birlikte yüreğimizde hissettiğimiz sıcacık sevgiyi de sunmak isteriz.

Sevginize eşlik edecek en güzel hediyeler ise üzerine düşündüğünüz ve emek verdiğiniz hediyelerdir. Dolayısıyla Anneler Günü hediyesi el yapımı olunca daha bir kıymet kazanır. Bu annemize yazacağımız bir mektup da olabilir, onun için tasarladığımız bir obje de olabilir. Burada önemli olan o hediye üzerine düşünerek emek vermiş olmamızdır. Gerisi hayal gücünüze kalmış.

Hepimiz annelerimiz için el yapımı bir hediye hazırlamak isteriz. Fakat içinde bulunduğumuz koşuşturma, bunun için gereken zamanı ayırmamıza engel olabilir. Böyle zamanlarda ise Muhiku özenle tasarladığı hediyeleri ile imdadınıza yetişir. Ayrıca pratik kendin yap kitleri ile de eşsiz bir hediye çeşitliliği sunar.

Muhiku hazırladığı Anneler Günü hediyeleri koleksiyonu içerisinde farklı içeriklere sahip pek çok hediye kutusu seçeceğine yer verir. Bu konsept hediye kutuları şık tasarımları, içerdikleri ürünler ve ürünler arasındaki çarpıcı uyumla annelerimize armağan edeceğimiz en özel hediye olmaya çoktan adaylar.

Anneler Günü hediyesi olarak el yapımı fikirler arayanlar için ise kolay ve şık seçenekleri derledik. Siz de bu Anneler Günü’nde anneniz için en özel hediyeyi bizzat kendiniz tasarlayabilir ve hazırlayabilirsiniz.

Anneler Günü İçin Hediye Yapımı

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Anneler Günü hediyesi el yapımı fikirlere geçmeden evvel hediye hazırlamak için yeterli zamanı olmayanlar için bir önerimiz daha var. Eğer annenize armağan edeceğiniz hediyede siz de söz sahibi olmak istiyorsanız bu hediye önerimiz tam size göre!

Kendi Kutunu Yap

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği hediye hazırlamak için yeterli vakti bulamayanlar için harika bir fırsat. Bu hediye seçeneği ile Anneler Günü’nde anneniz için en özel hediyeyi tasarlayabilirsiniz. Böylece hediye tasarlama sürecine dahil olarak ortaya emek vereceğiniz bir hediye çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap ile Anneler Günü için hediye yapımı oldukça kolay! Bunun için öncelikle annenizin beğendiği kokuları, renkleri ve parçaları anımsamaya çalışın. Daha sonra ise annenizin zevklerine uygun parçaları hediye kutunuzun içerisine dahil edin.

Hediye kutusunun içerisine Anneler Günü hediyesi el yapımı çiçek çeşitlerinden de ekleyebilirsiniz. Böylece hediye kutunuzda bahar havası yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra annenize bir buket de kuru çiçek armağan edebilirsiniz.

İşte, Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle anneye hediye hazırlamak bu kadar kolay ve zevkli!

Evde Anneler Günü Hediyesi El Yapımı

Annenize el yapımı Anneler Günü hediyesi hazırlamak istiyorsanız basit ama şık hediye fikirlerimize göz atabilirsiniz. Şimdiye kadar hazırladığınız sürprizlerden çok daha özel ve anlamlı olacak! Ayrıca eminiz ki bu hediyeler, annenizin hafızasında ilk günkü gibi canlılığını koruyacak.

İşte, evde Anneler Günü için hediye yapımı!

Takı Kutusu

Anneniz için hazırlayabileceğiniz en kolay hediyelerden biri takı kutusu olsa gerek. Annenizin en sevdiği renklerle boyayacağınız ahşap bir kutunun içerisine dilerseniz ince çizikleri olan bir sünger yerleştirerek yüzük kutusu yapabilirsiniz. Ya da içini boş bırakabilirsiniz.

Böylece dilediği takılarını o kutuda muhafaza etmesine yardımcı olabilirsiniz. Onun için hazırlayacağınız şık takı kutusu makyaj masasında ya da şifonyerin üzerinde daima sizden bir anı olarak kalacak.

Anneniz için ahşap kutu tasarlama fikri hoşunuza gittiyse Muhiku’nun deneyim kitleri arasında yer alan ahşap deneyim kiti sizin için iyi bir tercih olacaktır. Bu uygun fiyatlı set ile anneniz için hediyenizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Teraryum

teraryum-hediye

Anneler Günü hediyesi el yapımı çiçek çeşitleri içerisinde en gözde hediyelik teraryum olsa gerek. Evde bir fanus, toprak, sukulent ve kaktüs çeşitleriyle süsleyerek hazırlayabileceğiniz bu hediye bitkiler içerisinde annenizin gözdesi olacak.

Eğer teraryum yapımı hakkında pek bir fikriniz yoksa, teraryum yapımı hakkında ayrıntılı bilgi verdiğimiz blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Pola Kart

Fotoğraf sıradan bir hediye seçeneği gibi görünebilir. Aslında bu hediyeye sıra dışı bir hava katmak sizin elinizde. Anneniz için çekildiğiniz fotoğraflarla pola kart hazırlamak oldukça manevi bir hediye olacaktır. Annenizin evinin duvarlarını süsleyecek olan bu hediye, ona daima bu özel günü hatırlatacaktır.

Mum

lavanta-soya-mum

Annenize armağan edeceğiniz el yapımı Anneler Günü hediyeleri fikirlerimizin sonuncusu ise mum. Anneniz için hazırlayacağınız şık mumlar yaşam alanına renk katacak. Hatta anneniz gelen misafirlere ilk sizin mumlarınızı göstererek marifetlerinizle övünecektir.

Muhiku’nun parafin jel mum yapma deneyimi ile mum yapmak oldukça kolay. Bunun için ihtiyacınız olan her şey tek bir kutuda. Bu kolay ve uygun fiyatlı kit bu Anneler Günü’nde annenize marifetlerinizi gösterebilirsiniz. Hediyenin yanına ekleyeceğiniz minik bir not ile de ona olan sevginizi dile getirebilirsiniz.

Unutmayın! El yapımı bir hediye yerine farklı bir seçim yapmak istiyorsanız Muhiku’nun Anneler Günü Hediyesi Ucuz kategorisini keşfedebilirsiniz. Dilerseniz bu kategori içerisinden uygun fiyatlı ve yenilikçi seçimler yapabilirsiniz.

Sizin el yapımı hediye önerileriniz var mı? Varsa bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir