Anneler Günü Hediye Kutusu Yapımı Fikirleri 2023

anneler-gunu-hediyee-kutusu-yapimi

14 Mayıs Anneler Günü’nde annesine hediye kutusu hazırlamak isteyen okurlarımız için en yenilikçi ve en şık fikirleri bir araya getirdik. Anneler Günü hediye kutusu yapımı fikirlerimizden ilham alarak bu Anneler Günü’nde annenize hem şık hem de anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Son yılların en popüler hediye seçeneklerinden biri olan hediye kutuları, Anneler Günü’nde de popülerliğini koruyor. Hediye kutularının bu kadar popüler olmasının sebebi ise sevdiklerimize tek bir kutu ile birden fazla hediye armağan edebilmek. Kutudan çıkan her bir hediye ile sevdiklerimizin yüzünde sıcacık bir tebessüm oluşur.

Annelerimize de Anneler Günü’nde hediye kutusu armağan ederek ona dopdolu bir Anneler Günü hediyesi deneyimi yaşatabiliriz. Hediye kutusundaki her bir ürünle daha da heyecanlanacak olan annemiz bu hediyemizi her Anneler Günü’nde anımsayacaktır.

Muhiku, bu Anneler Günü’nde de annelerimizi unutmuyor. En şık, en anlamlı ve en kaliteli hediyeliklerle annelerimiz için birbirinden harika hediye kutuları tasarlıyor. Siz de Muhiku’nun Anneler Günü hediyeleri sayfasından anneniz için özenle tasarlanmış bir hediye kutusu seçebilirsiniz. Üstelik bu şekilde hem vakitten hem de nakitten tasarruf etmiş olacaksınız.

İşte, kendi kutusunu hazırlamak isteyenler için 2023 yılının popüler hediye seçeneklerinden esinlenerek hazırladığımız Anneler Günü hediye kutusu yapımı fikirleri!

Anneler Günü İçin Hediye Kutusu Yapımı

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu
KENDİ KUTUNU YAP

Hepimiz Anneler Günü’nde annemize en özel hediyeyi armağan etmek isteriz. Fakat çoğu zaman içinde bulunduğumuz koşuşturma kimi zaman buna imkan vermez. Böyle zamanlarda hazır hediye seçenekleri arasından seçim yapmak zorunda kalabiliriz.

Muhiku ile klişe Anneler Günü hediyelerine sırtınızı dönebilirsiniz. Muhiku’nun yenilikçi anneye hediye seçenekleri içerisinden anneniz için en ayrıcalıklı hediye kutusunu seçebilirsiniz. Dilerseniz bu çeşitliliğin yanı sıra anneniz için en özel hediye kutusunu siz de tasarlayabilirsiniz, nasıl mı?

Kendi Kutunu Yap

Anneleri için en özel hediye kutusunu hazırlamak isteyenlere çok güzel bir önerimiz var. Zamandan ve bütçeden tasarruf ederek anneniz için en özel hediye kutusunu tasarlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Eğer cevabınız hayırsa bu harika hediye önerisi ile tanışmaya hazır olun!

Muhiku Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdiklerinizi mutu edecek en güzel hediyelikleri özgürce bir araya getirmenize fırsat tanıyor. Üstelik bunu oturduğunuz yerden, herhangi bir efor harcamadan ve gayet uygun bir fiyata hazırlayabilirsiniz. Muhiku’nun sunduğu tüm seçenekle Anneler Günü hediye kutusu yapımı için en pratik ve en hesaplı yöntemi bize sunuyor.

Normalde dış kutu, not kartı ve kutunun içini dolduracak kağıtlar için ekstra masraf yapmanız gerekirken Muhiku bunların hiçbiri için sizden ek ücret almıyor. Üstelik 200 TL ve üzeri siparişlerinizde gönderim ücreti bile ödemiyorsunuz!

Annenizin ilgi alanlarına göre seçeceğiniz hediyeliklerle hazırlayacağınız bu hediye kutusunun dış görünümü de oldukça şık. Bu da sizi ekstra bir hediye paketi hazırlama külfetinden kurtarıyor. Fakat annenize özel bir hediye paketi hazırlamak istiyorsanız hediye paketi yapımı başlığı altında yer verdiğimiz fikirlerden faydalanabilirsiniz.

Anneler Günü İçin Özenle Tasarlanmış Hediye Kutuları

yenilenen-anneye-ozel-hediye-kutusu

Muhiku ile kendi hediye kutunuzu tasarlayabileceğiniz gibi hazır hediye kutuları arasından seçim yapabilirsiniz. Her biri en şık seçimlerle hazırlanan bu hediye kutusu seçenekleri arasından dilediğiniz konseptte bir hediye seçebilirsiniz. Bu hediyelerle annenize yalnızca Anneler Günü hediyesi armağan etmeyeceksiniz. Aynı zamanda ona keyifle geçecek kaliteli bir zaman da armağan edebileceksiniz.

İşte, Muhiku’nun Anneler Günü’ne özel hazırladığı anneye hediye seçenekleri!

Anneye Özel Hediye Kutusu

Anneler Günü’nde annenize keyif dolu bir pazar günü armağan etmeye ne dersiniz? Anneye Özel Hediye Kutusu ile Anneler Günü’nde anneniz kullanışlı bir kupa içerisindeki Guatemala kahvesinin aromasıyla mest olurken Yade okyanus kolonyasının kokusu ile mutluluğuna mutluluk katacak.

Anneye Özel Hediye Kutusu içerisinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Anne baskılı kupa,
  • Yade okyanus aromaterapi mum,
  • Yade okyanus kolonya,
  • French press,
  • Desenli yelpaze,
  • Best mom in the world motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Hediye kutusunda yer alan kupa ile annenizi favorisi olacak. Ayrıca tüm bunları yaparken de Yade okyanus aromaterapi mumun rahatlatıcı kokusu tüm ortamı etkisi altına alacak.

Çay & Kahve Saati Hediye Kutusu

cay ve kahve saati hediye kutusu

Çay & Kahve Saati Hediye Kutusu ile annenizin keyfine keyif katabilirsiniz. Böylece annenize eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatabilirsiniz. Eminiz ki kıymetli anneniz bu hediyenin etkisinden uzun süre çıkamayacak.

Çay & Kahve Saati Hediye Kutusu‘nun içerisinde;

  • Colombia Huila kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • Frida Kahlo tasarımlı kupa,
  • Yade okyanus kolonya,
  • Kuş figürlü tasarım fular,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Daha bakar bakmaz insanın içini açan bu hediye kutusu annenize yapabileceğiniz en güzel Anneler Günü jestlerinden.

Anneler Günü İçin Hediye Paketi Yapımı

hediye-paketi-nasil-yapilir

Anneler Günü hediye paketi yapımı için size harika bir önerimiz var. İlkokulda yaptığımız patates baskısı etkinliğini hatırlayanınız var mı? Patatesin üzerine ağaç, çiçek, güneş, buluş gibi şekiller çizer; o şekilleri oyar ve boyayarak resim defterine baskı yapardık.

İşte, size önereceğimiz Anneler Günü hediye paketi yapımı fikri ile geçmişe doğru küçük bir yolculuk yapabilirsiniz. Böylece o tatlı günleri hatırlayabilirsiniz. Patates baskısı ile hediye paketi hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler belirlidir. Öncelikli ihtiyacınız olan malzemeler; kraft kağıt, patates, bıçak, mürekkep ve ince hasır ip.

Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle orta boy bir patatesi ortadan ikiye kesin. Daha sonra kullanacağınızın yarısını kağıt havlu ile iyice kurulayın.
  • Patatesin iç kısmına annenizin sevdiği bir çiçeği ya da objeyi çizebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ince ince çalışarak da “anneme” yazısını yazabilirsiniz.
  • Çizdiğiniz şeklin ya da yazdığınız yazının kenarlarından dikkatle oyun.
  • Oyma işlemi bitince kağıt havlu ile patatesin suyunu iyice alın.
  • Şekli dilediğiniz bir mürekkep rengiyle boyayın fakat çok sulandırmamaya dikkat edin. Ayrıca burada renkli keçeli kalemler, sulu ya da akrilik boya da kullanabilirsiniz.
  • Kullanacağınız kraft kağıdı önünüze serin ve patatesi belli aralıklarla ve düzenle kağıdın üzerine bastırın.
  • Baskı işi bitince yaptığınız baskılar kuruyuncaya kadar bekleyin.
  • Baskı kuruyunca hediye paketi ile hediyenizi sarın ve bir bant yardımıyla bantlayın.
  • İnce hasır ipi hediyenizin etrafında dolayarak küçük bir fiyonk yapıp hediye paketleme işini bitirebilirsiniz.
  • Son olarak kutunuzun üzerine Anneler Günü sözleri yazımızdan ilham alarak mesaj kartınızı da ekleyebilirsiniz.

Hazırladığınız hediye paketlerini “muhikucom” Instagram hesabımızı etiketleyerek paylaşırsanız hazırladığınız hediye paketlerini bizler de görebiliriz. Ayrıca Muhiku’nun Anneler Günü Hediyesi Ucuz kategorisi içerisinden dilediğiniz ürünü makul bir fiyata satın alabilirsiniz. Böylece biricik annelerinize unutamayacakları bir sürpriz yapabilirsiniz.

Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir