Anneler Günü Hediye Kartı Sözleri – 25 Duygusal Hediye Mesajı

anneler-gunu-hediye-karti-sozleri

Anneler Günü hediye kartı sözleri ile anneniz için hazırladığınız hediyenize değer katabilirsiniz. Böylece bu sözler hediyenize manevi bir anlam yükleyecek ve hediyenizin etkisini arttıracaktır. Ayrıca anneniz için yazacağınız anlam dolu sözler yıllar geçse bile annenizin kulağında yankılanarak ona hediyenizi hatırlatacaktır.

Mesafeler, bu yıl 14 Mayıs Anneler Günü’nü annenizden uzakta geçirmenize sebep olabilir. Fakat annenize varlığınızı ve sevginizi hissettirmenize engel olamaz! Böylece Anneler Günü’nde anneniz için üzerine düşünülmüş bir hediye hazırlayabilirsiniz. Ayrıca hediyenizin içerisine anlam yüklü bir hediye notu ekleyerek Anneler Günü armağanınızın adeta dile gelmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Muhiku’nun çok tercih edilen Anneler Günü hediyeleri arasından dilediğinizi seçerek annenizin kalbini fethedebilirsiniz.  Bunun yanı sıra Anneler Günü’ne anlam katacak birbirinden güzel hediye seçenekleri için anneye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Eminiz ki hediye seçeneklerimiz arasından annenize hitap eden en ideal hediyeyi seçeceksiniz.

Diğer taraftan kimimiz hislerimizi dile getirmekten çekiniriz ve duygularımızı satırların ardına gizleriz. Ayrıca Anneler Günü’nde de hediyemizin bizim yerimize dile getiremediğimiz duyguları açığa çıkarmasını isteriz. Fakat hediyeler tek başına bir anlam ifade edemeyeceği için hediyemizin yanına duygusal bir hediye notu ilave etmeyi de düşünebiliriz.

Hediye notunu her ne sebeple yazacak olursak olalım değişmeyen bir gerçek var ki o da hediyeye kattığı değerdir. Ayrıca seçeceğiniz Anneler Günü hediyeleri yazacağınız bu özel notla tamamlanacaktır.  Umarız sizin için hazırladığımız Anneler Günü hediye kartı sözleri içerisinden duygularınıza tercüman olacak hediye notunu bulabilirsiniz.

Öyleyse Anneler Günü hediye mesajları nelermiş bir göz atalım. İşte, sizin için seçtiğimiz duygusal Anneler Günü hediye mesajları!

Duygusal Anneler Günü Hediye Kartı Sözleri

anneler-gunu-hediyesi-ne-alabilirim-anneler-gunu-hediye-gonderme

  • “Anneciğim dünyanın en güzel çiçeği sensin; merhamet ve şefkat timsalisin. Seni çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Sana olan sevgimi hiçbir kelime anlatamaz. Anneciğim sen benliğimin özüsün, aydınlık yüzümsün. İyi ki varsın, Anneler Günün kutlu olsun canım annem.”
  • “Meğer dilimdeki en güzel kelime anneymiş. Her anne dediğimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler Günü kutlu olsun canım annem, iyi ki varsın!”
  • “Anne demek hiçbir karşılık beklemeksizin iyi günde kötü günde çocuğunun yanında olan demek. Çocuk demek ise der daim annesine sevgiyle bağlı olan demektir. Canım annem iyi ki varsın, Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Senin gibi bir anneye sahip olduğum için dünyanın en şanslı çocuğuyum. Anneler Günü’nü en içten duygularım ile kutluyorum annem.”
  • “Canım anneciğim, yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için binlerce kez teşekkür ederim. Anneler Günün kutlu olsun, iyi ki varsın!”
  • “Bana gösterdiğin sıcacık sevgiyle tüm dünyam çiçek bahçesine döndü. Ben ise onları hiç soldurmadım anneciğim. İlk günkü gibi canlı, tıpkı sana olan sevgim gibi. Anneler Günün kutlu olsun anneciğim, seni çok seviyorum.”
  • “Gücüme güç, umuduma umut katan biricik annem, sana olan sevgimi tarif etmeye hiçbir kelimenin gücü yetmez. Anneler Günün kutlu olsun!”
  • Biricik annem, ben her zaman senin küçük bebeğinim. Anneler Günün kutlu olsun anneciğim, iyi ki varsın!”
  • “Gül kokulu annem, sen gülümsediğin zaman tüm dünya çiçek bahçesine dönüyor. Yüzündeki gülümsemenin daim olması dileğiyle anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Canım annem, bir gün değil her gün senin günün. Seni çok seviyorum annecim, Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Hayatta tüm zorluklara karşı güçlü kalabilen ve bana da her zaman bunu öğütleyen yol göstericim, canım annem bugün senin günün. Anneler Günün kutlu olsun anneciğim, seni her şeyden çok seviyorum.”
  • “Herkes terk etse de beni, sen hep yanımdasın bilirim. Sıcaklığını her zaman yüreğimin en derinlerinde hissederim. Seni dünyalardan daha çok daha çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!”

Anlamlı Anneler Günü Hediye Mesajları

  • “Cenneti yüzündeki gülümsemenin ardında saklayan annem, Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Hastalığıma şifa, derdime derman, sevincimde ortak olan en yakın arkadaşım, sırdaşım, yol göstericim canım annem Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Anneciğim, küçükken şefkatle taradığın saçlarımda hala senin kokun var. Sen kalbimde hep en değerli köşeye sahipsin. Anneler Günün kutlu olsun annem, seni çok seviyorum.”
  • “Bazen en derin kelimeler bile yetersiz kalır ya işte öyle bir şey senin sevgin. Ne söylesem, ne yazsam az gibi. Annem, en değerlim ve hayattaki en büyük şansımsın. İyi ki senin kızınım/oğlunum, Anneler Günün kutlu olsun!”
  • “Sohbetine doyum olmayan ve verdiği her öğütle hayatımı olumlu yönde şekillendirmemi sağlayan en değerlim, Anneler Günün kutlu olsun!”

Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri

Anneler Günü hediye kartı sözleri ile donatılmış bir içerikte Anneler Günü hediyelerinden bahsetmemek olmaz dedik ve sizler için en özel hediyeleri seçtik. Ayrıca sizin için seçtiğimiz annelere hediye seçeneklerinden biriyle annenize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Dilerseniz de Muhiku’nun zengin Anneler Günü hediyeleri içerisinde yer alan diğer hediye kutularına göz atabilirsiniz.

yeni-anneme-sk-hediye-kutusu

Anneme Şık Hediye Kutusu

Eğer Anneler Günü hediyenizi henüz seçmediyseniz Muhiku’nun Anneme Şık Hediye Kutusu’nu tercih edebilirsiniz. Ayrıca içerisinde lezzetli detaylara ve şık parçalara yer veren bu hediye kutusu ile annenize ayrıcalıklı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Anneme Şık Hediye Kutusu içerisinde;

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • Bordo fırça darbesi desenli porselen fincan takımı,
  • CHOCCO’M el yapımı Türk kahvesi & fındık beyaz çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Büyük boy sukulent,
  • Desenli yelpaze,
  • Best mom in the world motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Eğer alacağınız hediye konusunda hala kararsızsanız ve ne alacağınızı bilmiyorsanız Anneler Günü Hediye Önerileri – Anneye Hediye Tavsiyeleri blog yazımızdan ilham alabilirsiniz. Böylece anneniz için ideal bir hediye seçimi yapabilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz Anneler Günü hediye kartı sözleri içerisinden seçeceğiniz hediye notunu da seçeceğiniz kutu içerisine ilave ederek anneniz için harika bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Böylelikle bu özel günde annenize unutamayacağı bir hediye sunabilirsiniz.

Unutmadan ekleyelim. Muhiku’nun Anneler Günü Hediyesi Ucuz kategorisinde anneniz için değerlendirebileceğiniz birçok seçenek var. Üstelik birbirinden yenilikçi bu hediyeler oldukça makul bir fiyat aralığına sahip. Bütçenizi zorlamayan hediyeliklerle annenize tarifsiz bir mutluluk yaşatabilirsiniz.

Yaşamları boyunca bize ilham olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir