Anneler Günü Etkinlikleri Nelerdir? 2024

anneler-gunu-etkinlikleri

Dünya daha önce hiç geçmediği bir süreçten geçerken ve bu süreç tüm planlarımızı altüst ederken Anneler Günü etkinlikleri nelerdir diye merakla bekleyenler, bu yazı sizin için!

Her sene mayıs ayının yaklaşmasıyla beraber hepimizi Anneler Günü heyecanı sarıyor. Anneler Günü’nde annemiz için neler yapabiliriz, hediye olarak ne alabiliriz gibi sorulara cevap bulmaya çalışıyoruz.

Anneler Günü’nde sadece kendi annemizi değil çevremizde anne olan başka kimseler veya yeni anne olmaya hazırlanan anne adaylarını da hatırlamamız, onların da Anneler Günü’nü kutlamamız çok yerinde ve çok ince bir davranış olacaktır.

Çevrenizdeki kadınlar için Anneler Günü hediyeleri arıyorsanız Muhiku’ya göz atabilirsiniz.

Anneler Günü için Keyifli Ev Etkinlikleri

Evet, hayatımıza değer katan biricik annelerimizi sevindirmek istemez miyiz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz.  Peki sizce en unutulmaz Anneler Günü etkinlikleri nelerdir? Aslında bu özel günde Anneler Günü için evimizde yapabileceğimiz, tatlı bir gülümsemeyle anısı kalacak, hatıramızda saklayabileceğimiz keyifli aktiviteler seçebiliriz.

O halde Anneler Günü’nde evimizde kendi imkanlarımızla anneye sürpriz olarak neler yapabiliriz biraz düşünelim.

Mutlu Bir Gün için Güzel Bir Kahvaltı

anneler-gunu-kahvaltisi

Yıllarca bize emek veren annelerimiz her sabah hiç üşenmeden kalkıp kahvaltı hazırladılar. Uyandığımızda hazır bir kahvaltı masası, kızarmış ekmek, taze sıkılmış portakal suyu ve daha niceleri… Bizi ne kadar mutlu ediyor ve ne kadar önemsendiğimizin hissini alıyorduk o kahvaltılarda.

Şimdi bu hissi annemize Anneler Günü’nde ona yaşatma zamanı! Bir sabah o da kalkınca mutfakta hazır bir kahvaltının kendisini beklediğini görse nasıl olur? Eminim ki buna sevinmeyecek, bu durum karşısında duygulanmayacak anne yoktur. Bence siz de bu sene Anneler Günü sabahını ellerinizle hazırlayacağınız bir kahvaltı ile güzelleştirebilirsiniz.

Film İzleyin

Madem bu sene Anneler Günü’nde dışarı çıkamıyoruz o halde evde yapılabilecekler listesine film izlemeyi de ekleyebiliriz. Belki bugünün anlamını hissettiren bir film seçebilir belki de annenizle en sevdiğiniz filmi yeniden izleyebilirsiniz.

Annelikle ilgili, anne teması üzerine kurulmuş filmler arıyorsanız Lorenzo’s Oil, Dancer in the Dark, Room gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Dizi olarak da Gilmore Girls’e başlamak için daha iyi bir gün olamaz!

Sanatsal Yönünüzü Keşfedin!

seramik

Anneler Günü’nde annenizle yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve keyifle vakit geçirmek ister misiniz? Muhiku’nun sanat atölyesi deneyimleri arasında; resim, heykel ve seramik gibi workshoplar yer alıyor. Bu workshoplardan birine katılarak anne kız ya da anne oğul unutamayacağınız bir anıya sahip olabilirsiniz.

Hobilere Yönelin!

ahsap-boyama-hobi-seti

Vaktinizi keyifli ve eğlenceli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız Muhiku’nun hobi ürünlerine yönelebilirsiniz. Hepimizin annesi bir dönemler el emeği, ahşap boyama, cam boyama, bitki yetiştirme gibi hobiler ile ilgilenmiştir. Bu hobileri tekrardan ön plana çıkararak Anneler Günü’nde keyifli vakit geçirmeye ne dersiniz?

Hediye alıp bir köşeye çekilmek yerine birlikte deneyim kitlerini keşfedebilirsiniz! Böylelikle annenize anlamlı bir hediye vermenin yanı sıra birlikte vakit geçirmenin de keyfine varacaksınız!

  • Ahşap boyama deneyimi,
  • Çimento deneyimi,
  • Taş boyama deneyimi,
  • Yetişkinler için boyama kitabı ve daha birçok ürün Muhiku’da sizleri bekliyor.

SPA & Masaj Günü Yapın

Anne kız/oğul rahatlatıcı bir Anneler Günü aktivitesi yapmaya ne dersiniz? Annenizle birlikte günlük hayatın koşuşturmasından biraz olsun uzaklaşıp SPA & masajla dinlenebilirsiniz. Sizi zihnen ve bedenen dinlendirecek olan bu aktiviteyle annenize unutamayacağı bir Anneler Günü yaşatabilirsiniz.

Muhiku’nun SPA ve masaj hediyeleri kategorisinden sizin için en uygun deneyimi seçebilirsiniz.

Mutfakta Vakit Geçirin

Mutfak işlerinden kaçmak istediğimiz bazı zamanlar annelerimizi duymazdan gelmişliğimiz, çaktırmadan kaçmışlığımız olmuştur. Ancak bugün aksine mutfakta annenize daha o çağırmadan yardım edin.

Hatta birlikte bir bahar gününe yakışır balkonda keyif yapmak üzere beş çayı menüsü hazırlayabilirsiniz. Fırından gelen kek kokusu, çayın demini iyi aldığı bir masayı hayal etmek bile bu fikri cazip kılıyor. Piknik havasında balkonda Anneler Günü kutlaması da unutulmayacak anılardan olur.

Keyifli sohbetinize eşlik edecek çay ve kahve kutuları Muhiku’dan geliyor. Dünyanın pek çok bölgesinden gelen özel aromalı içecekler ile sohbetlerinize renk katabilirsiniz. Dünya Çayları ve Dünya Kahveleri kategorimizi inceleyerek damak tadınıza en uygun ürünleri hemen satın alın!

anneye-anneler-gunu-surprizi

Mutfakta vakit geçirmekten bahsetmişken yemek yapma bilginize güveniniz varsa akşam yemeğini de siz hazırlayabilirsiniz.

Anneler Günü Hediyesiz Olmaz; Hediyeniz Muhiku’da!

Anneler Günü’nde annemize hediye almayı genelde önemsiyoruz. Annemiz için bu özel günde onu mutlu etmeyi, ona sürprizler yapmayı seviyoruz. Anneye hediye alırken dikkat edilmesinde fayda olan birkaç husus var ki en önemlisi de evin ihtiyacı olan ev için kullanılacak bir ürünü annemize hediye diye almamalıyız.

Hediye kişiye özel olmalı, kişinin ruhuna, gönlüne hitap etmeli. Bu yüzden hediye alırken sadece annenizi düşünerek hareket etmenizde yarar var. İşte tam da bu konuya çare olan Muhiku’dan destek alabilirsiniz.

Muhiku’da anneler günü için çok çeşitli hediye kutuları bulabilirsiniz. Mesela mayıs ayına da çok yakışacağını düşündüğümüz çiçekli şık hediye kutularını anneye hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

Bu hediye kutularının içinde;

  • Bitki çayları,
  • Kuru çiçek buketleri,
  • Çikolatalar,
  • Kahveler,
  • Fincanlar,
  • Kupalar,
  • Kolonyalar,
  • Ve daha pek çok hediye yer alıyor.

Ayrıca bu hediye kutularının içinde birbirinden harika deneyim kitleri de yer alıyor. Örneğin; baharın gelişini müjdeleyen fesleğen yetiştirme deneyimi annenize doğayla temas etme şansı verirken birbirinden lezzetli iki bitki çayı günün yorgunluğunu atmasına yardımcı olacak. Kuru çiçek buketi ise günün nahifliğini gösterirken uzun süreler boyunca sapasağlam kalacak.

Annenizin bu güzelliklere sahip olması için 14 Mayıs Anneler Günü’nde ona bu kutuyla sürpriz yapabilirsiniz. Hem bu zamana kadar belki de ilk kez annenize çok farklı, sıradanlıktan uzak ince düşünülmüş bir hediye almış olacaksınız.

Unutmadan ekleyelim, Muhiku’nun Anneler Günü Hediyesi Ucuz kategorisi içerisinden uygun fiyata ideal seçimler yapabilirsiniz. Böylece biricik annenizi derin bir mutluluğa boğabilirsiniz.

Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dunya-kardesler-gunu
Daha Fazla

Dünya Kardeşler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Kardeşler Günü Nedir?Kardeşler Günü Var mı?Kardeşler Günü Ne Zaman?Kız Kardeşler Günü Ne Zaman?Erkek Kardeşler Günü Ne…