Anlamlı Bir Sürpriz için 5 Fotoğraflı Doğum Günü Hediyesi Fikri

kisiye-ozel-fotografli-hediyeler-nelerdir

Fotoğraflı doğum günü hediyesi almak istiyor ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Sizin için hazırladığımız hediye fikirlerinden ilham alarak sevdiklerinize en özel yaş günü sürprizini yapabilirsiniz.

Doğum günleri hepimiz için son derece özel. Yeni bir yaşla birlikte edinilecek yeni tecrübeler, hepimizi heyecanlandırır. Sadece kendi doğum günlerimizde değil, sevdiklerimizin doğum günlerinde de büyük bir heyecan yaşarız.

Hatta onların bu özel gününü en güzel şekilde kutlamak için günlerce düşünürüz. Fakat ne hediye alacağım sorusu hepimizin aklını kurcalar. Sizce en güzel ve en anlamlı doğum günü hediyesi nedir? Bizce kesinlikle fotoğraflı hediyeler.

Bu içeriğimizde sevdiklerinizin yaş günü için değerlendirebileceğiniz fotoğraflı doğum günü hediyesi seçeneklerinden bahsedeceğiz. Böylece sevdikleriniz doğum gününü en anlamlı şekilde kutlayabileceksiniz.

Sizce sevdikleriniz için en güzel doğum günü hediyesi ne alınır? Eğer bu soruya verecek bir cevabınız yoksa henüz Muhiku ile tanışmamışsınız demektir.

🎂 Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’nun doğum günü hediyeleri kategorisi, mutluluk dolu. Şimdi sizde kategori içerisindeki ince düşünülmüş hediyelerden dilediğinizi seçerek sevdiklerinize büyük mutluluklar yaşatabilirsiniz.

Fotoğraflı Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

ani-defteri-fikirleri-muhikuHerhangi bir yakınınızın doğum günü mü yaklaşıyor? Ee tabii yaklaşan doğum günü ile birlikte sizi de ne hediye alacağım telaşı sarmıştır. Alacağım hediyenin işlevsel olması kadar anlamlı olması da önemlidir diyenlerdenseniz size birbirinden harika hediye tavsiyeleri ile geldik.

Fotoğrafların kişi üzerinde yaşattığı hisler elbette ki bambaşka. Zaman zaman geçmişe götüren zaman zaman ise özel anları tekrar yaşamanızı sağlayan fotoğrafları hediye olarak değerlendirmeye ne dersiniz?

Eğer annenizin, babanızın, kardeşinizin, sevgilinizin, eşinizin veya arkadaşınızın doğum günü yaklaşıyorsa içeriğimizin devamında paylaşacağımız fotoğraflı doğum günü hediyesi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Eminiz ki sevdiklerinize sunacağınız fotoğraflarla doğum günü hediyesi onları fazlasıyla duygulandıracak.

İşte en güzel doğum günü hediyesi ne alınır diyenler için birbirinden özel hediyeler.

Anlamlı Bir Sürpriz için 5 Fotoğraflı Doğum Günü Hediyesi

Evet, gelelim size vereceğimiz birbirinden özel fotoğraflı doğum günü hediyesi alternatiflerine. En güzel fotoğraflarla hazırlayabileceğiniz bu hediyeler; anneme, sevgilime ya da arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alayım diyenler için harika bir seçenek olacak.

baba-anne-cocuk-pola-kartlarBu yenilikçi hediyeler ile arkadaşınızın, sevgilinizin, ya da herhangi bir yakınınızın bu yılki doğum gününü en farklı şekilde kutlayabileceğinizden şüpheniz olmasın.

İşte sevdiklerinizin yüzünü gülümsetecek fotoğraf baskı ile hazırlanan doğum günü hediyeleri.

Pola Kart

Günümüzde herkes tarafından çok tercih edilen hediyelerden biri de pola kart. Yaşadığınız en özel anları dijitalden yaşam alanlarınıza taşıyan bu fotoğraflar, son derece anlamlı bir hediye seçeneği.

Fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler içerisinde yer alan bu kartlar, Muhiku’nun her bütçeye hitap eden fiyat aralığı sayesinde oldukça hesaplı.

Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu

mutlu-dogum-gunu-hediye-kutusuMuhiku’nun fotoğraf baskılı hediyelerle hazırladığı Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu, değerlendirebileceğiniz en özel hediyelerden bir diğeri. Tüm sevdiklerinize hitap eden hediyelerle tasarlanan bu özel set, kızlara doğum günü hediyesi ne alınır diyenlerin imdadına yetişiyor.

Muhiku’nun Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Doğum günü fotoğraflı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Be the best version of you motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alır.

Lezzet ve anı dolu bu kutu ile tüm sevdiklerinize çok özel anlar yaşatabilirsiniz. Ayrıca kutu içerisinde yer alan fotoğraf baskılı hediyeler sayesinde sevdiklerinizin kalbine dokunabilirsiniz.

Unutulmaz Hatıralar Hediye Kutusu

Anılarınızı canlandırmaya ne dersiniz? Nasıl mı? Tabii ki Muhiku’nun Unutulmaz Hatıralar Hediye Kutusu sayesinde.

Lezzet, anı ve işlevsellik dolu olan bu kutu ile en güzel anılarınızı tekrar yaşamak mümkün. Fotoğraf baskılı hediyeler ile dolu olan bu set sayesinde tüm sevdiklerinizin doğum gününü en güzel şekilde kutlayabilirsiniz.

Muhiku’nun Unutulmaz Hatıralar Hediye Kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • “It’s Coffee O’Clock” kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Yade çikolata kokulu kolonya,
  • 18 adet klasik fotoğraf baskı,
  • Yaldızlı motto kart,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Unutmayın en özel fotoğraflarla doğum günü hediyesi, sevdiklerinize duyduğunuz sevgiyi göstermenin en güzel yollarından biridir.

Eğer hala daha fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler nelerdir diye düşünüyorsanız, bizce artık düşünmeyi bir kenara bırakabilirsiniz.

Tek bir kutu içerisinde yer alan anlam yüklü hediyelerle sevdiklerinize harika bir doğum günü yaşatabilirsiniz.

Erkeğe Fotoğraflı Doğum Günü Hediye Kutusu

erkege-fotografli-dogum-gunu-hediye-kutusu

Sıradaki hediye önerimiz tamamen erkekler için. Babanız, eşiniz, sevgiliniz, abiniz veya yakın bir arkadaşınız için değerlendirebileceğiniz Erkeğe Fotoğraflı Doğum Günü Hediye Kutusu, içerisindeki birbirinden hoş hediyelerle sevdiklerinizin yeni yaşını en özel şekilde kutlamanızı sağlıyor.

Muhiku’nun Erkeğe Fotoğraflı Doğum Günü Hediye Kutusu içerisinde;

  • Geleneksel Selamlique Türk kahvesi,
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Coschocolate çikolata,
  • Make a wish mum,
  • 12 Adet pola kart (9×11 cm),
  • Yaldızlı – best age ever motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alır.

Bir erkeğe doğum günü hediyesi olarak ne alınır diye düşünüyorsanız bu özel hediye setini tereddüt etmeden değerlendirebileceğinizi söylemeliyiz.

Mini Albüm

Fotoğraflarla doğum günü hediyesi hazırlamak nasıl bir fikir sizce? Sevdiğiniz insanlarla çektirdiğiniz sayısız fotoğrafınız vardır. Bu fotoğraflar içerisinden en çok sevdiklerinizi seçip mini bir albüm yapmaya ne dersiniz?

Cevabınız evet ise Muhiku’nun birbirinden güzel mini albüm seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Arkadaşa fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler içerisinde yer alan mini albüm, uzun süre saklanabilecek en özel hediyelerdendir.

Dilerseniz fotoğraflarla yapılabilecek hediyeler başlıklı blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir