Anı Defteri Nasıl Hazırlanır? 5 Fotoğraflı Anı Defteri Fikri

ani-defteri-nasil-hazirlanir-5-fotografli-ani-defteri-fikri

Anı defteri, bizi geçmişimize uzanan büyülü bir yolculuğa çıkartır. Yaşadığımız en tatlı anların, en romantik şahidi hiç şüphesiz anı defterlerimizdir. Bu defterler, geçmişteki güzel günlerin hafızalardan silinmeden yaşatılmasını sağlar. Ya da geçmişe ait bir anının en küçük ayrıntısına kadar somut hatıralarla yaşatılmasına yardımcı olur.

Anı defterini kendi anılarımızı hayatta tutmak için hazırlayabiliriz elbette. Tabi bunun yanı sıra  sevdiklerimize anlamlı ve manevi değeri yüksek bir hediye armağan etmek istediğimiz zamanlarda da onlar için güzel bir anı defteri hazırlayabiliriz. Hatıra defteri olarak da adlandırabileceğimiz bu özel defter, zamanda yolculuğun imkansız olduğu gerçek dünyada, sevdiklerimize manevi bir zaman yolculuğu yaşatır. Hatıra defteri hazırlarken pek çok materyalden yararlanabilir ve farklı konseptlerde defterler hazırlayabiliriz.

Kimi zaman geçmişe ait bir fotoğraf karesiyle, kimi zaman geçmişteki bir anı hatırlatan küçük çizimlerle ya da o güne ait eşyalarla o günleri tekrar anımsatacak bir hatıra defteri hazırlayabiliriz. Dilerseniz manevi hediye fikirleri verdiğimiz blog yazısından da faydalanabilirsiniz.

Sizin için hazırladığımız hatıra defteri fikirlerinden ilham alabilirsiniz. Böylece siz de elinizdeki materyallerle özel bir defter hazırlayabilirsiniz. Unutmayın, anı defteri hazırlama süreci Muhiku ile oldukça kolay. Bu sayede oldukça kısa bir sürede güzel bir anı defteri siyah hazırlayabilirsiniz. Sevdiklerinize kutlanması gereken özel bir günde hatıra defteri armağan edebilirsiniz. Böylece onlara zamana meydan okuyan bir hediye sunabilirsiniz.

Fotoğraflarla Tasarlayabileceğiniz 5 Harika Anı Defteri

fotograflarla-tasarlayabileceginiz-5-harika-ani-defteri

Hatıralar, hayatımızdaki en değerli hazinemiz. Bazen kahkahalara boğulduğumuz, bazen tarifsiz bir hüznün şahidi olan nice anı birikir ve bize bir sandık dolusu anı bırakır. Sevdiklerimizle yaşadığımız nice an, dünyanın en değerli madeninden daha değerlidir. Dolayısıyla sevdiklerimize anılarla hazırlayacağımız bir hediye, dünyanın en pahalı hediyesinden daha değerli ve anlamlıdır.

En güzel fotoğraflı hediyeler Muhiku’da sizi bekliyor! Anıların şık bir hediyeye dönüştüğü fotoğraflı hediyeler koleksiyonunu inceleyerek sevdikleriniz için anlam yüklü bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Fotoğraflarla Anıları Birleştiren Anı Defteri

Bir hatıra defteri hayal edin. Her sayfada geçmişteki güne ait bir fotoğraf ve o güne dair bir tiyatro bileti, oturduğunuz bir kahvecinin peçetesi, yolda yürürken önünüze düşen bir yaprak… Fotoğraflara eşlik edecek bu hatıralar anı defterinize ayrı bir hava katacak. Yalnızca fotoğraflarla, hatıralarla ve tarihlerle süsleyeceğiniz defter adeta sizinle konuşacak!

Üstelik sevdikleriniz için hazırlayacağınız en güzel yaşanmışlıklarınızın şahidi anı defteri fiyatları Muhiku’da oldukça makuldur. Kısacası anlam dolu bir anı defteri hazırlamak için bütçenizi aşmanıza ya da uçuk fiyatlar ödemenize hiç gerek yok.

Siyah Beyaz Fotoğraflı Anı Defteri

Siyah ve beyaz anılara en çok yakışan renklerdir. Zaten siyah beyaz denilince pek çoğumuzun zihninde nostalji ve anılar canlanmaz mı? Dolayısıyla hazırlayacağınız hatıra defterinde yer alacak fotoğrafları siyah beyaz çıkarttırabilirsiniz. Böylece anı defterinize nostaljik ve romantik bir hava katabilirsiniz.

Siyah beyaz hatıra defterini hazırlarken kullanacağınız defterin de beyaz veya siyah olmasına özen gösterin. Çünkü renkli bir defterin içindeki siyah beyaz fotoğraflar sırıtacak ve oraya ait durmayacaklardır.

En özel anlarınızdan seçtiğiniz karelere siyah beyaz efekt uygulayarak defterinizde özlem rüzgarları estirebilirsiniz. Daha kapağını açar açmaz sizi ve sevdiklerinizi geçmişe taşıyacak bu güçlü defter içinizde özlem ve tatlı bir burukluk bırakırken yüzünüzde sıcacık bir tebessüm oluşturacaktır.

Sevgiliye Fotoğraflı Anı Defteri

Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, yıldönümünüzde ya da doğum gününde anlamlı ve manevi değeri yüksek bir hediye armağan etmek istiyorsanız anı defteri yapımı aşamasını öğrenebilirsiniz. Birlikteliğinizin başladığı ilk tarihlerden günümüze kadar çekildiğiniz en güzel anıları çıkarttırarak ona şimdiye kadar armağan ettiğiniz en anlamlı ve en romantik hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Defterin her sayfasını size dair anılarla süsleyerek yaşanan o anın sizde uyandırdığı duyguları not düşebilirsiniz. Bunları yaparken de fotoğrafın çekildiği tarihi sayfanın bir köşesine not düşmeyi unutmayın. Hazırlayacağınız anı defteri sevgiliye hediye edebileceğiniz en unutulmaz armağanlardan biridir.

Anılarla doldurduğunuz sayfada sevgiliniz için de küçük bir boşluk bırakmanızı öneririz. Böylece o da yaşanan o anın kendisinde uyandırdığı duyguları yazabilir. Böylece geçmişte yaşadığınız o tatlı anları ilk günkü gibi canlı tutabilirsiniz.

Arkadaşa Fotoğraflı Anı Defteri

En yakın arkadaşınıza ömür boyu saklayabileceği ve baktıkça da sizi hatırlayabileceği bir hediye armağan etmek istiyorsanız kesinlikle anıların gücünden faydalanmalısınız. Arkadaşlığınızın başladığı ilk zamanlardan bu yana birlikte çekildiğiniz sayısız fotoğraf olduğunu tahmin ediyoruz. Bu fotoğraflar arasından en komik, en hüzünlü, en anlamlı anlar arasından seçim yapabilirsiniz. Böylece yaşadığınız onca güzel anı tek bir yere toplayabilirsiniz.

Arkadaşınız için hazırlayacağınız anı defterinin sayfalarını fotoğraflarla süslerken aranızda geçen komik ve anlamlı konuşmalardan faydalanabilirsiniz. Geçmişteki komik bir ana ait fotoğrafın altına aranızda geçen komik konuşmalardan birkaç cümle ekleyebilirsiniz.

Size dair anlamlı anların altına da dostluğunuza verdiğiniz kıymeti not düşebilirsiniz. Böylece hatıra defteri yalnızca bir fotoğraf olmaktan çıkıp ete kemiğe bürünecektir.

Anneye Fotoğraflı Anı Defteri

Anneniz için hazırlayacağınız hatıra defteri onun yüreğinde sıcacık bir sevgi seli, yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturacak. Tabi birazcık da duygulanmasına sebep olacaktır. Bu tatlı hediye ile ona Anneler Günü’nde ya da doğum gününde en özel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Anneniz için hazırlayacağınız anı defteri size dair hatıralar içereceği gibi annenizin gençlik yıllarına ait anıları da içerebilir. En güzel yaşlarına ait fotoğrafların yer aldığı sayfalardan sizi kucağına ilk aldığı anın fotoğrafına geçiş yapınca gözyaşlarını tutamayacak. Bu hediye onun için daima ölümsüz bir hatıra olarak yaşayacak.

Muhiku ile Hediyelerinizi Hatıraya Dönüştürün!

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Anıların gücünden faydalanarak sevdikleriniz için en özel hediyeyi hazırlamaya ne dersiniz? O halde Muhiku’nun fırsatlarla dolu yenilikçi hediye dünyasından faydalanabilirsiniz. Sevdikleriniz için tasarlayacağınız hediyelere anılarla anlam yükleyebilir ve hediyelerinizi unutulmaz bir hatıraya dönüştürebilirsiniz.

Muhiku’nun kişiye özel hediye dünyasında sevdikleriniz için en özel hediyeyi tasarlamak sizin elinizde. İhtiyacınız olan tek şey sevdiklerinizin ilgi alanları ve zevkleri hakkında bilgi sahibi olmak. Bu iki noktaya hakim olduğunuz müddetçe kişiye özel hediye ile sevdikleriniz için anlamlı bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeceğini kullanarak sevdikleriniz için her ayrıntısıyla onların ilgi alanlarına ve zevklerine hitap edecek bir hediye tasarlayabilirsiniz. Onların en sevdiği lezzetlerle, çay & kahve çeşitleriyle, kişisel bakım & güzellik ürünleriyle, şık ofis & kırtasiye malzemeleriyle, dekorasyon ürünleriyle, deneyim kitleriyle ve fotoğraflarla süsleyeceğiniz hatıra kutusu ile onlara verilecek en anlamlı hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir