Anaokulu Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

ogretmene-hediye-kutusu-hazirla

Anaokulu öğretmenine Öğretmenler Günü hediyesi fikirleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda anaokulu öğretmenine hediye edebileceğiniz en kullanışlı alternatifleri inceleyeceğiz. Bu sayede seçim yapmadan önce farklı tarzlara hitap eden fikirleri keşfedebileceksiniz.

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Biz de bu özel günün yaklaşması şerefine anaokulu öğretmenleri için birbirinden güzel hediyeleri seçtik. Böylelikle anaokulu öğretmenlerine anlamlı, şık ve sempatik bir sürpriz yapabileceksiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatına ilk adımını attığı bu özel yerde, daima onun elinden tutan öğretmenine anlamlı bir anaokulu hediyesi ile teşekkür edebileceksiniz.

Çocukların aile ve mahalleleri dışında ilk kez sosyalleştiği yer anaokulu. Üstelik anaokulunda öğretmenini seven ve okuldan keyif alan çocukların eğitim hayatına adapte olması da kolaylaşıyor. Bu yüzden çocuğun okuluyla ve öğretmeniyle arasında güçlü bir bağ kurması önemli.

Özel günler ise hayatımızdaki insanlarla olan ilişkilerimizi düzenleyebileceğimiz zamanlardır. Bu günlerde onlara çeşitli jestler yaparak ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. 24 Kasım Öğretmenler Günü de tam olarak böyle bir zaman. Öğretmenler Günü hediyeleri arasından seçtiğimiz fikirlerle çocuğunuzun ve öğretmeninizin yakınlaşmasını sağlayabilirsiniz.

Öyleyse şimdi, anaokulu öğretmenine Öğretmenler Günü hediyesi önerilerimizle devam edelim!

Okul Öncesi Öğretmenine Hediye Ne Alınır?

my best teacher hediye kutusu

Anaokulu öğretmenine ne hediye alınır diye günlerce düşünmenize gerek yok. Öncelikle okul öncesi öğretmenine hediye alırken evdeki ve iş yerindeki zamanlarını hedefleyebilirsiniz. Örneğin; işte kullanabilecekleri defter ve kalemleri, evde kullanabilecekleri dekorasyon ürünleriyle ya da çaylarla kombinleyebilirsiniz. Böylelikle öğretmeniniz hem iş yerinde hem de evde bu ürünleri kullandıkça sizi hatırlayacaktır.

My Best Teacher Hediye Kutusu bu konuda yardımınıza yetişiyor. Kutunun içerisinde hem evde dinlenirken tüketebileceği hem de iş hayatını kolaylaştıracak ürünler yer alıyor.

Okul öncesi öğretmeni hediyeleri içerisinde yer alan My Best Teacher Hediye Kutusu‘nda;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Happy teacher’s day baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Best teacher ever ciltli defter,
  • Siyah roller tükenmez kalem,
  • Hediye notunuz yer alır.

Bu kutuyu kreş öğretmenine hediye ettiğinizde çok memnun kalacaktır. Dilerseniz içerisine çay süzgeci de ilave edebilirsiniz. Manevi değerini arttırmak için anlamlı Öğretmenler Günü mesajları yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Kutunun içeriğindeki ürünler hem kadın hem de erkek anaokulu öğretmenine hediye etmeye uygun olduğu için risksiz kategoride yer alır. Ne alacağınıza emin olamazsanız bu kutuyu rahatlıkla öğretmene hediye fikirleri arasında değerlendirebilirsiniz.

Kadın Anaokulu Öğretmenine Hediye Önerisi

cay molası hediye kutusu

Kadın anaokulu öğretmeninin şefkat dolu kalbine dokunacak bir hediye arıyor olabilirsiniz. O halde turuncunun en güzel tonlarıyla hazırlanan Çay Molası Hediye Kutusu tercihlerini arasında yer alabilir. Bu kutunun içerisinde;

  • Rooibos çayı,
  • Yıldız desenli yaldızlı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yaprak desenli fular,
  • Güneş ışıltısı kuru çiçek,
  • Hediye notunuz yer alır.

Anaokulu öğretmeni sevgilinize ya da eşinize bu kutuyu armağan edebilirsiniz. Ayrıca daha romantik bir dokunuş için kutu içerisine kalpli çikolata ya da mum ilave edebilirsiniz. Eminiz ki bu kutuyu gördükten sonra bayan öğretmene hediye fikirleri arayışınız da son bulacak.

Kutunun içerisindeki güneş ışıltısı kuru çiçek buketi; taze çiçekler gibi kısa sürede solmaz. Böylelikle uzun süre boyunca öğretmeninizin masasında güzel görünüşünü korur.

Fular ise şıklığına şıklık katar. Bizce her öğretmene bir kupa şart! Kutudaki kupa ve lezzetli Rooibos çayı ile gün içerisinde kahve keyfi yapmasını sağlayabilirsiniz. Bir bayan öğretmene ne hediye alınır diye düşünenlerin imdadına yetişen bu kutu, tüm öğretmenlerin ruhuna dokunacak.

? Kurum olarak öğretmenlerinizi mutlu edecek, bütçenize uygun hediyeler arıyorsanız kurumsal hediye sayfamız üzerinden ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle öğretmenlerinizin özel gününü akılda kalıcı ve anlamlı hediyelerle kutlayabilirsiniz.

Erkek Anasınıfı Öğretmenine Hediye Fikri

yenilenen-erkek-ogretmene-hediye-kutusu

Öğretmenler Günü için öğretmene ne hediye alınabilir diyenler için gelelim diğer önerimize. Anaokulu öğretmenine Öğretmenler Günü hediyesi almak isteyenler için bu önerimiz daha erkeksi. Bu hediyeyi de anasınıfı öğretmeni kocanıza ya da erkek arkadaşınıza armağan edebilirsiniz.

Erkek Öğretmene Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brasil Bella Giana filtre kahve,
  • Happy teacher’s day baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alır.

Bu kutuyu genç anaokulu öğretmenlerine armağan edebilirsiniz. Ayrıca öğretmenleriniz içerisindeki filtre kahve sayesinde evlerinde farklı lezzetler deneyimleyebilirler. Ajanda ve kupayı ise okulda rahatlıkla kullanabilirler.

Anaokulu Öğretmeni Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

tatli bir kahve arasi hediye kutusu

Başlıkta arkadaş dedik fakat siz bu hediyeyi çocuğunuzun öğretmenine de armağan edebilirsiniz. Özellikle de yaşı biraz daha büyük bir öğretmene hediye alıyorsanız tercih edebilirsiniz. Çünkü içerisinde Türk kahvesi olduğu için herkese hitap edecektir.

Tatlı Bir Kahve Arası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Okkalı – Selamlique Türk kahvesi,
  • Mermer desenli fincan takımı,
  • Brownie,
  • Siyah tela kasnak kuru çiçek,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Hediye notunuz yer alır.

Bu kutuyla ister öğretmen arkadaşınıza hoş bir jest yapabilir isterseniz de okuldaki öğretmenin Öğretmenler Günü’nü tüm samimiyetinizle kutlayabilirsiniz. Kutunun içerisindeki renkler ve ürünler risksiz olduğu için herkesi mutlu edecektir.

Kutu içeriğini beğendiyseniz ama biraz renk katmak istiyorsanız kuru çiçek buketi ekleyebilirsiniz. Son zamanlarda çokça yorulduğunu bildiğiniz bir öğretmene sürpriz yapmak istiyorsanız lavanta kokulu mum ekleyebilirsiniz. Böylelikle stresten arınarak uykusunu daha rahat düzenleyebilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir