Akademisyene Hediye Ne Alınır? Akademisyene Alınacak 7 Hediye

akademisyene-hediye-ne-alinir-akademisyene-alinacak-7-hediye

Akademisyene hediye önerilerimizden ilham alarak üniversite hocalarınıza ya da akademisyen yakınlarınıza küçük bir jest yapabiliriz. En kullanışlı, en şık ve en yenilikçi hediyeler arasından seçtiğimiz hediyeler; onların hem günlük hayatlarında hem de akademik hayatlarında kullanabilecekleri ürünlerden oluşuyor.

Akademisyenlerin hayatlarının büyük bir bölümü öğrenmek ve araştırmak üzerine kuruludur. Öyle ki, her yeni güne öğrendikleri yeni bir bilgi ile başlarlar.

Dolayısıyla da bilgi dağarcıklarını yeni bilgiler ile zenginleştirirler. Araştırmak, eleştirmek ve yeni bir çalışma ortaya koymak onların akademik başarıları kadar var olma amaçları için de oldukça önemlidir.

Muhiku’nun öğretmene hediye koleksiyonu içinden kıymetli hocalarını için en güzel ve en şık hediyeyi seçebilirsiniz. Onlara hem akademide hem de günlük hayatta kullanabilecekleri harika bir hediye verebilirsiniz.

İşte, akademisyene hediye edebileceğiniz 7 harika hediye!

Akademisyenlere Verilebilecek Hediye Kutuları

Akademisyene hediye seçerken onların araştırmalarına yardımcı olacak materyaller arasından seçim yapabilirsiniz. Diğer taraftan günlük hayatlarında keyif alacakları hediyeler de onların hem ruhen hem de bedenen rahatlamalarına yardımcı olacak.

Mesela onlara yoğun geçen bir günün ardından keyifle dinlenecekleri birkaç saat armağan edebilirsiniz. Böylece yeni güne daha dinç uyanırlar ve bir sonraki güne hazır olabilirler.

selamlique-keyifli-saatler-hediye-kutusu
KEYİFLİ SAATLER HEDİYE KUTUSU

Öğretmenler Günü’nde akademideki hocalarınıza ya da akademisyen yakınlarınıza küçük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Bilimsel ve sanatsal gelişime katkıda bulunan akademisyenlerin de birer öğretici olduklarını hatırlayın! Muhiku’nun Öğretmenler Günü hediyeleri içinden onlar için en anlamlı seçimi yapın!

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

Akademisyen yakınlarınıza ya da en sevdiğiniz hocalarınıza armağan edebileceğiniz hediye önerilerimizden ilki, şıklığı ve dopdolu içeriği ile göz dolduran Keyifli Saatler Hediye Kutusu. İçerisinde enfes bir lezzete ve şık parçalara yer veren Keyifli Saatler hediye kutusu üniversite hocalarınızın ya da akademisyen dostlarınızın kahve keyiflerine lezzet, yaşam alanlarına ise şıklık katacak.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu içerisinde;

  • ikili bambu & seramik fincan takımı, sukulent,
  • Selamlique Türk kahvesi,
  • Kahveli aromaterapi mum,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • Sukulent,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Akademik sohbetlere, dost meclislerine şıklığı ve lezzeti ile eşlik edecek bu hediye kutusu en sevdiğiniz hocalarınıza ya da akademisyen yakınlarınıza armağan edeceğiniz en özel hediyelerden biri. Hediye kutunuzun içerisine bir de hediye notu eklemeyi unutmayın!

Keyifli Saatler Hediye Kutusu’na ve özenle tasarlanan diğer hediye kutusu seçeneklerine hediye kutusu sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer hediye seçeceğiniz akademisyen yakınınızın ya da hocanızın cinsiyeti erkek ise erkekler için özel olarak tasarlanan hediye kutularımızın yer aldığı erkeğe hediye sayfamıza da göz atabilirsiniz.

Büyülü Siyah Hediye Kutusu

buyulu siyah hediye kutusu

Akademisyene hediye önerilerimizden ikincisi ise Büyülü Siyah Hediye Kutusu. Siyahın asaletinden ilham alınarak tasarlanan bu hediye kutusunun içindeki her bir ürün arasında muhteşem bir uyum var. Bu uyum da özenilmişliğin göstergesi. Böylelikle hocalarınıza ve akademisyen yakınlarınıza özenle hazırlanmış bir hediye armağan edebileceksiniz.

Büyülü Siyah Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Patiswiss çikolata,
  • Şık siyah seramik kupa,
  • Yade sandal ağacı aromalı beton mum,
  • Yade misk kokulu büyük oda kokusu,
  • Sinbo French press,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Dünya Kahveleri Kutusu

dunya-kahveleri

Akademisyene hediye önerilerimizden bir diğeri de onlara dünyanın en lezzetli kahve çeşitlerini içeren bir hediye kutusu armağan etmek. Dünya Kahveleri Kutusu ile onlara dünyanın en kaliteli kahve yetiştiricilerinden ithal edilen kahve çekirdekleriyle hazırlanan, bir kahve tadım kutusu armağan edebilirsiniz. Eğer akademisyen yakınınız ya da hocanız tam bir kahve tutkunu ise bu hediyeye bayılacak.

Dünya Kahveleri Hediye Kutusu içinde;

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brasil Bella Giana kahvesi,
  • Colombia Huila kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

5 farklı ülkeye ait kahve çeşidinin yanında yer alan kitapçık kahvelerin içim özellikleri, asiditesi ve notaları ile ilgili bilgi veriyor. Siz de akademisyen yakınlarınıza ya da hocalarınıza Dünya Kahveleri Hediye Kutusu ile ya da bu konseptte hazırlanan diğer hediye kutusu seçenekleriyle küçük bir sürpriz yapmak isterseniz ilginç hediyeler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Akademisyene Alınabilecek Kullanışlı Hediyeler

defter-kalem-cikolata

Akdemideki en sevdiğiniz hocalarınıza ya da akademisyen yakınlarınıza hem şık hem de kullanışlı bir hediye verebilirsiniz. İhtiyacınız olan neye ihtiyaç duyduklarını iyi gözlemlemek ve şık seçimler yapmak. Bu şekilde onlar için en doğru seçimi yapabilirsiniz.

Üniversitedeki hocalarınızın Öğretmenler Günü’nü kutlamayı unutmayın! Muhiku’nun öğretmene hediye koleksiyonu içinden hocalarınız ve üniversitede hocalık yapan yakınlarınızın hoşuna gidecek en güzel armağanı seçin!

Defter & Ajanda

Akademiz takvimin ne kadar yoğun olduğunu bilmeyenimiz yok. Üniversitedeki dersler, seminerler, münazaralar derken koca bir yıl bir çırpıda geçiverir. Fakat kimi zaman bu işlerin kontrolü ve takibi zorlaşır. Bunun önüne geçmenin en iyi yolu plan program yapmak olacak.

Dolayısıyla akademideki hocalarınızın ve akademisyen yakınlarınızın akademik dünyayı ellerinde tutabilmeleri ve kontrolü elden bırakmamalarına yardımcı olmak adına onlara defter ya da planlayıcı armağan edebilirsiniz.  Muhiku’nun defter kategorisinde yer alan farklı tasarımlara sahip şık defterler arasından seçim yapabilirsiniz.

Kitap

zamanin-kisa-tarihi-kitap

Akademisyene hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri de kitap. Çünkü onlar kitaplarla enteresan bir bağ kurarlar. Onlarla huzuru bulur, ilk onlara sığınırlar. Fakat onları akademik dünyadan çok da uzaklaştırmamakla birlikte farklı bir yerde soluklanmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Bilim, sanat ya da edebiyat dünyasına şık tutan keyif verici kitaplar arasından akademideki hocanız ya da akademisyen yakınlarınız için bir kitap seçebilirsiniz. Muhiku’nun kitap çeşitleri arasında eminiz ki aradığınız kitabı bulacaksınız.

Dergi Aboneliği

dergi-aboneligi

Bir akademisyene armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri de onun çalışma alanı ile ilgili yayımlar yapan bir dergi. Yeni çalışmaları takip edebileceği bu dergi ile gündemden haberdar olabilir. Hatta o da yeni bir çalışmaya girişebilir. Böylece hem onun yaratıcılığını körükleyebilir ve akademik başarısına katkı sağlayabilirsiniz.

Ona hediye edeceğiniz dergi illa ki çalışma alanıyla da ilgili olmak zorunda değil. Eğer edebiyata karşı ilgiliyse güncel edebiyat dergilerinin aboneliklerinden birini; doğaya karşı ilgisi varsa National Geographic dergisinin üyeliğini ona armağan edebilirsiniz. Böylece dinlenme saatleri daha verimli ve keyifli hale gelebiliyor.

Kitap Okuma Standı

kitap-okuma-standi

Kitap okuma standı kitap kurtlarının, öğretmenlerin ve akademisyenlerin gözdesi. Uzun süren okumalar sonucu yaşanan bilek ağrılarına son verir. Kısacası bu küçük alet yorulmadan saatlerce okuma yapabilmemize imkan tanıyor.

Siz de akademisyen yakınlarınıza kitap okuma standı armağan ederek onların çalışma ortamlarını daha konforlu hale getirebilirsiniz. Böylece çalışmanın ya da okumanın en önemli yerinde yerlerinden kalkmak zorunda kalmazlar ve dikkatleri dağılmaz.

Akademisyene hediye önerilerimizden umarız memnun kalmışsınızdır. Başka iş kollarında çalışan sevdikleriniz için de meslek hediyeleri kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

muhiku ve yenilikci hediyeler hakkinda
Daha Fazla

Muhiku Hakkında

İçindekiler Gizle ,Hediyeleşmenin Yenilikçi Hali Muhiku Nedir?Muhiku’nun KuruluşuMuhiku Hediye Kutularına Yakından Bakalım!Kadına HediyeErkeğe HediyeKurumsal Hediyeler , Hediyeleşmenin Yenilikçi…