Ajanslar için Kurumsal Hediye Seçenekleri

kurumsal-hediye-ajanslar

Size Olan Sadakati Artırın

Ajans olarak bir müşteri kazanmak görüşmeler, sunumlar derken haftalar hatta ayları bulabiliyor. Peki, o yetenekli ve iş bitirici ekip arkadaşlarınız? İş ortaklarınızın ve ekip arkadaşlarınızın bağlılığını artırarak ajansınızı güçlendirin.

Ajansınızı nasıl güçlendirebilirsiniz?

Ajansınıza Özel Kurumsal Hediyeler

vip-hediyeler

İş Ortaklarına Hediyeler

Ajansların bir müşteri kazanması sunumlar, görüşmeler derken bazen haftalar bazense aylar sürebiliyor. Kaybetmekse oldukça kısa. Ajansınızın büyümesine ve cirosuna doğrudan katkısı olan iş ortaklarına özel hediyeler göndererek size olan sempatilerini ve bağlılıklarını güçlendirebilirsiniz.

Ajansınıza Olan Bağlılığı Arttırın

 

 

hos-geldin-kare

Hoş Geldin Hediyeleri

Ajans dünyasında en kıymetli şey ‘yetenek’ değil midir? Her ajansı büyüten yegane ‘o’ iş bitirici, yetenekli ekip arkadaşlarıyken maalesef ajansların çalışan devir oranı oldukça yüksek.

HBR’a göre, çalışanların %20’si, ilk 45 günde çalıştıkları kurumdan istifa ediyorlar.

Muhiku ekibi, sizi dinleyerek ve anlayarak kurumunuza özel hoş geldin hediyeleri tasarlar.

Çalışan Bağlılığını Arttırın

 

performans-hediyeleri

Performans Hediyeleri

Günümüzde performans ölçülebilir, raporlanabilir ve anlık olarak değerlendirilmeye tabi tutulabiliyor. Uzayan mesai saatleri, yetişmesi gereken projeler derken ekip arkadaşlarınızın performans ödüllendirmesini es geçmeyin.

Kişinin performansına göre verilen hediyeler ve primler, iş memnuniyeti, organizasyona duyulan bağlılık ve kurum yönetimine duyulan güveni arttırıyor.

Ekip arkadaşlarınızın unutamayacağı hediyeyi birlikte tasarlayalım!

Performansları Bugün Ödüllendirin

 

Size ne faydalar sunuyoruz?

Çalışan Ayrılma Oranının Düşmesi

Sürpriz hediyeler ile ekip arkadaşınızın ilk oryantasyonundan başlayıp devam eden motive edici sürprizler ile kuruma daha bağlı olması sağlanır.

Forbes’a göre farklı sebeplerden dolayı çalışanların %30’u 12 ay içerisinde iş değiştirmeyi düşünüyor.

SHRM’in raporuna göre ortalama bir pozisyonu doldurmak ortalama 42 gün ve maliyeti 4129$’u buluyor. Danışmanlık ve Ajans özelinde ise yıllık çalışan sirkülasyonu %21 seviyesinde.

Yetenekli ekip arkadaşlarınızın kurumunuza olan bağlılığını güçlenmesine yardımcı olalım!

Ekibinizin Sadakatini Arttırın

Ekibinizin Performans ve Verimliliğini Artırır

Muhiku’nun kurumunuza özel tasarladığı hediyeler, performans noktalarında motive edici bir sürpriz olarak kullanılarak, ekibinizin performansını artırmanıza yardımcı olur.

University of Warwick’e göre mutlu çalışanların %12 daha üretken olduğu gözlemlenmiştir.

Performansı Yükseltin

 

radara-girmek

Müşteri Sadakatini Arttırır

Bir kurum için, müşterilerinin sadakati oldukça önemli. Bain & Co.’ya göre, müşteri sadakat oranındaki %5 artış, bir kurumun kârını %25 oranında arttırabiliyor. Bununla beraber sadakat oranındaki düşüş, kurumun finansal açıdan zorlu bir döneme girmesini sağlayabiliyor.

Marka Algınızı Güçlendirin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

sik-ofis-aksesuarlari
Daha Fazla

En Şık Hediyelik Ofis Aksesuarları

İçindekiler Gizle Masa Üstünü Güzelleştirecek Ofis Hediyesi ÖnerileriHediye KutusuMasa İsimliğiMumYerküreBüyüteçOda KokusuAtıştırmalık SetiSaksı BitkileriPlanlayıcıÇay-Kahve SetiOrganizer Modern hayatta çoğumuz vaktimizin…
kurumsal-hos-geldin-hediyeleri
Daha Fazla

Kurumsal Hoş Geldin Hediyeleri

İçindekiler Gizle Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı Mutlu Edin!Çalışan Sirkülasyonunu Azaltarak Kâr Edin! Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı…