Ablaya Hediye Ne Alınır? 5 Harika Hediye Önerisi

ablaya-hediye-ne-alinir

Ablanıza içtenlikle hazırlanmış bir hediye arayışı içerisindeyseniz size müthiş faydalı bir içerikle geldik. En şık ve en kaliteli parçaların yer aldığı ablaya hediye önerilerimizle ablanıza doğum günü sürprizi yapabilir ya da onların başarılarını kutlayabilirsiniz. Dilerseniz de herhangi bir zaman diliminde ona çat kapı bir sürpriz yaparak keyini yerine getirebilirsiniz.

Abla, anne kadar şefkatli ve anne kadar fedakardır. Hatta kimi zaman da bir abladan daha çok annedir. Düştüğümüzde, ağladığımızda, çıkmazlarımızda koştuğumuz ilk kişi olduğu gibi mutluluğumuzu, başarılarımızı da paylaştığımız ilk kişidir. Yeri gelir anne ile konuşamadığımız en hassas konuları ablamız ile paylaşırız. Olaylara bizim dışımızdan fakat bizim için faydalı olacak şekilde yorumlayan ablamız daima bize en doğruyu ve en iyiyi gösterir.

Özellikle kız çocukları ve genç kızlar için abla mükemmel bir şeydir. Gardropta kafamıza yatan bir şey olmadığı zaman koşar ablamızın kıyafetleri arasında kaybolur ve mükemmel kombinimizi hazırlarız. Bu işin sonu biraz tartışmalı olsa da bu kavgaların bile tadı bir başkadır! Dolayısıyla hayatımızda bu denli önemli bir yere sahip olan ablalarımıza küçük bir teşekkür ya da iyi ki varsın hediyesi armağan edebilir ya da onu şaşırtıcı bir doğum günü sürprizi hazırlayabiliriz. İşte, onları çok mutlu etmenizi sağlayacak en güzel ablaya hediye önerileri!

Ablaya Hediye Kutusu Önerileri

icten-tesekkur-ve-tebrik-hediye-kutusu
İçten Teşekkür & Tebrik Kutusu

Ablaya hediye edilebilecek en güzel hediyeler elbette rengarenk bir içeriğe sahip konsept hediye kutusu seçenekleri. Yeni bir iş, bir başarı ya da içinizden geldiği için hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Fakat bizim sizin için seçtiğimiz kutular zaten hazır. Tek yapmanız gereken bir konsept belirleyip o doğrultuda hediye kutusu seçmek.

Ablaya hediye edebileceğiniz hediye kutusu önerilerimizin tamamına ve daha fazlasına kadına hediye sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

İşte, ablanıza içtenlikle armağan edebileceğiniz birbirinden değerli hediye kutuları!

İçten Teşekkür & Tebrik Hediye Kutusu

Muhiku’nun her bir detayını özenle hazırladığı İçten Teşekkür & Tebrik Hediye Kutusu ile ablanızın mezuniyetini, yeni işinde ilk gününü, terfisini ve birlikteliğini kutlayabileceğiniz gibi şimdiye kadar her zaman yanınızda olduğu için içtenlikle teşekkür edebilirsiniz. İçerisindeki şık ve keyifli detaylar ile onun yüzünde sıcacık bir tebessüm oluşturabilirsiniz.

İçten Teşekkür & Tebrik Hediye Kutusunun içerisinde keyifli, lezzetli ve şık hediyelikler ise şu şekilde;

  • İngiltere Lady Grey Çayı
  • Bambu Cam French Press
  • Yade Sandal Aromaterapi Mum – Özel Kutulu
  • Mi’CAO Çilekli Granolalı Sütlü Çikolata Tablet
  • Kuru Çiçek Buketi

Ablanıza sıra dışı bir hediye deneyimi yaşatacak olan bu hediye kutusu ile ablanız için şimdiye kadarki en özel sürprizi yapabilirsiniz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Ablanızın yorucu iş veya okul yaşantısından sıyrılıp birazcık dinlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu‘nu seçmenizi öneririz. İçerisinde yöresel lezzetlerin, yeni deneyimlerin ve keyifli aksesuarların yer aldığı bu hediye kutusu ile ablanız dopdolu bir pazar günü geçirecek.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nun içerisinde bulunan hediyelikler ise şu şekilde;

  • Kenya AA Filtre Kahvesi
  • Lady Grey Çayı – İngiltere
  • Seçeceğiniz Bir Kitap
  • Yade Kahveli Aromaterapi Mum
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen Yetiştirme Kiti
  • Çay, Kahve ve Deneyim bilgi kartları

Yöresel lezzetleri, yepyeni ilgi alanlarını keşfedebileceği bu hediye kutusu ablanıza bambaşka diyarların kapılarını aralayacak!

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

keyifli-bir-mola-hediye-kutusu

Ablanızın ders aralarında ya da iş arasında yudumlayacağı bir fincan kahveye ve çaya keyif katmaya ne dersiniz. Muhiku’nun benzersiz lezzetlerle en güzel detayları harmanladığı bu hediye kutusu ablanıza armağan edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri. Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu‘nun içerisinde bulunan lezzetler, çay ve kahve molalarına keyif katacak detaylar ise şu şekilde;

  • El Salvador Veracruz Filtre Kahve – 50 g
  • Hisibkus Çayı – 30 g
  • Lady Grey Çayı – 40 g
  • Yade Kahve Aromalı Mum
  • Çay Süzgeci

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu ile ablanızın çay ve kahve molaları daha egzotik ve aromatik geçerken çay demlemek ayrı bir keyif haline gelecek ve aromaterapinin gücü onları zihinsel ve bedensel anlamda rahatlatacak.

Ablaya Doğum Günü Hediyesi Önerisi

yasemin-esintisi-hediye-kutusu-muhiku
Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

Ablanızın doğum günü yaklaştı ve siz ne alacağınızı kara kara düşünmeye başladıysanız o elinizi kafanızdan yavaşça çekin deriz. Çünkü, artık düşünmeyi bırakabilir ve harekete geçebilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz iki doğum günü hediyesi ile ablanıza tarifsiz bir doğum günü mutluluğu yaşatabilirsiniz.

Ablanıza doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz hediye önerilerinin tamamı ve daha fazlası doğum günü hediyeleri sayfamızda sizi bekliyor!

İşte ablanıza armağan edebileceğiniz en özel doğum günü hediyesi seçenekleri!

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

Ablanız için sıra dışı bir doğum günü sürprizi hazırlamak istiyorsanız Muhiku’nun Yasemin Esintisi Hediye Kutusu‘nu seçebilirsiniz. Yaseminin sakinleştirici ve ferahlatıcı tadıyla ona sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaş dileyebileceğiniz bu hediye kutusunun içeriği oldukça zengin.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu’nun dopdolu içeriği ise şu şekilde;

  • Çin Blossom Tea Jasmine Rose Çayı
  • Bambu Cam French Press
  • Girl Boss Yaldızlı Porselen Kupa
  • MI’CAO Gül Kurusu & Ahududu Ruby Çikolata Tablet
  • Siyah Haftalık Planlayıcı
  • Eyüp Sabri Tuncer El Kremi

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu ablanıza yeni yaşında yeni lezzetlerin, düzenli bir hayatın, bebeksi bir cildin ve keyif dolu çay ve kahve saatlerinin kapılarını aralıyor.

Girl Power Hediye Kutusu

Tüm güçlü kadınlara hitap eden Girl Power Hediye Kutusu ile ablanıza mükemmel bir doğum günü hediyesi armağan edebilirsiniz. Yeni yaşında daha başarılı işlere imza atabileceği bu hediye kutusu ile ona ne kadar güçlü olduğunu hatırlatabilir ve her istediğini başarabileceğine inandığınızı dile getirebilirsiniz.

Muhiku’nun güçlü kadınlar için tasarladığı Girl Power Hediye Kutusu’nun içeriğinde bulunan hediyelikler şu şekilde;

  • Yade Yasemin Aromaterapi Mum – Özel Kutulu
  • Paşabahçe Yasemin Kolonya
  • Godiva Sütlü & Bitter Napoliten Cello Naps
  • Best Age Ever Yaldızlı Kupa
  • Yıldız Tasarımlı Yaldızlı Siyah Not Defteri
  • Sukulent

Çalışma ortamına renk ve şıklık katacak detaylarla süslü bu hediye kutusu ablanızın giriştiği işlerde ve okul hayatında daha başarılı olması için ona manevi anlamda destek verebileceğiniz ve her defasında bunu hatırlayabileceği bir hediye kutusu.

Ablanız için doğum günü hediyesi seçecek olursanız içerisine küçük bir “iyi ki varsın” notu ya da ona olan sevginizi dile getirdiğiniz bir hediye notu eklemeyi unutmayın. Ablaya hediye verirken yazılacak notlar için ise “Kardeşe Doğum Günü Mesajı” başlıklı yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir