Bayan Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Fikirleri

bayan-ogretmene-ogretmenler-gunu-hediyesi

Bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi vermek isteyen okurlarımız için zarif, kullanışlı ve farklı bütçelere hitap eden hediyeleri bu içeriğimizde toplamak istedik. Hazırladığımız içeriğin Öğretmenler Günü öncesinde size fikir vermesini, öğretmeninize ya da öğretmen yakınınıza en doğru hediyeyi armağan etmenize yardımcı olmasını umarız. Eminiz ki gün sonunda bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi ne alabilirim diye düşünmekten vazgeçip harika bir seçim yapabileceksiniz.

İçerik:

Öğretmenler Günü’nü özel kılan nedir? Öğretmene söylenen bir çift güzel söz mü, sevgi dolu bir kucaklama mı ya da 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel seçilen bir hediye mi? Bize sorarsanız hepsi bir arada olmalı. Güzel bir cümlenin eşlik etmediği ve ardından sıcacık bir sarılmanın olmadığı Öğretmenler Günü hediyesi eksik olur.

Ancak zaman zaman sevgimizi göstermek için bir çift güzel söz veya kucaklaşma yetersiz kalır. Bu sebeple aldığınız anlamlı bir hediye, öğretmeninize duyduğunuz sevgiyi açıkça gösterecek.

Eğer 24 Kasım’da bayan öğretmene Öğretmeler Günü hediyesi için farklı alternatifler arıyorsanız Muhiku’nun Öğretmenler Günü hediyeleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Farklı konseptler ile hazırlanan hediyeler arasında öğretmenleriniz için en özel hediyeyi bulabilirsiniz. Böylece bayan öğretmene ne hediye alınır diye düşünmek zorunda kalmazsınız.

Öğretmenler Günü için en güzel sözler ile hazırladığımız blog yazımız hediyenize anlam dolu bir not eklemenize yardımcı olacak. Böylece 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmeniniz için çok daha anlamlı ve özel geçecek.

Şimdi seçtiğimiz hediye fikirlerine göz atalım.

Bayan Öğretmene Hediye Kutusu

cay ve kahve saati hediye kutusu

Birçok öğrencinin aklındaki tek soru öğretmenlere Öğretmenler Günü hediyesi ne alınır sorusudur. Değişik Öğretmenler Günü hediyesi almak istiyorsanız farklı içeriklerle hazırlanan hediye kutularından yana seçim yapabilirsiniz. Muhiku’nun öğretmene hediye kutuları içinden öğretmen yakınlarınıza hak ettikleri o kıymetli hediyeyi verebilirsiniz.

Çay ve Kahve Saati Hediye Kutusu

Bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak verebileceğiniz Çay ve Kahve Saati Hediye Kutusu belki de 24 Kasım’a yakışan en güzel hediyelerden biri. Sonbaharın o titrek rüzgarına, çıplak ağaçlarına ve doğanın usulca uykuya dalışını anımsatan bu hediye kutusu; öğretmeninize ders aralarında, akşam ya da hafta sonu keyiflerinde öğretmeninize eşlik edecek.

Çay ve Kahve Saati Hediye Kutusu içinde;

  • Colombia Huila kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • Frida Kahlo tasarımlı kupa,
  • Yade kolonya – Okyanus,
  • Kuş figürlü tasarım fular,
  • Hediye notunuz yer alır.

Fularıyla, kolonyasıyla ve ışıl ışıl parlayan detaylarıyla kadınların gönlünü hoş edecek Çay ve Kahve Saati Hediye Kutusu ile bu Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize ya da yakınlarınıza 24 Kasım kadar özel bir armağan verin!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

 

Öğretmenler Günü için ne yapabilirim diyenlerin imdadına Muhiku’nun Öğretmenler Günü’ne özel hediyeliklerle süslediği Kahve Keyfi Hediye Kutusu yetişir. Kadın öğretmenlerinize verebileceğiniz en şık detaylara sahip bu hediye kutusu, ayrıca bir öğretmenin ihtiyaç duyabileceği pek çok şeye sahip.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brasil Bella Giana kahvesi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 Farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın sabunu,
  • Hediye notunuz yer alır.

Kutuya anlam katacak hediye notuna içeriğimizin giriş kısmında sizinle paylaştığımız güzel sözler arasından ekleme yapabilirsiniz. Öğretmenler Günü’ne dair en güzel cümlelerin yer aldığı blog yazımız sayesinde hediyenizin etki gücünü de arttırabilirsiniz.

Çay Molası Hediye Kutusu

cay molası hediye kutusu

Keyif verici detayların ve hoş hediyeliklerin yer aldığı Çay Molası Hediye Kutusu, öğretmeninizin tatil günlerine keyifle eşlik edecek. Hafta içi yorgunluğunu üzerinden atabileceği bu hediye sayesinde; eşsiz lezzetlerle tanışacak, keyif verici aktivitelerini düzenleyecek. Üstelik tüm bunları ona armağan edeceğiniz kupadan kahvesini ya da çayını yudumlarken yapacak.

Çay Molası Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Rooibos Çayı – Güney Afrika,
  • Yıldız desenli yaldızlı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yaprak desenli fular,
  • Güneş ışıltısı kuru çiçek,
  • Hediye notunuz yer alır.

Bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak verebileceğiniz hediye kutularına değindik. Öyleyse bir de yaratıcı Öğretmenler Günü hediyeleri nelermiş bir bakalım. Özellikle öğrenci dostu bu hediyelikler, öğretmeninize hem hesaplı hem de özel bir sürpriz yapmanıza yardımcı oluyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyeleri

ogretmen-lugat-kupa

Bayan öğretmene hediye fikirleri içinde 24 Kasım’a özel tasarlanan hediyelere de yer vermek istedik. Günün anlam ve önemine uygun tasarımlarla süslenen hediyelikler içinden öğretmeniniz için en güzel hediyeyi seçebilirsiniz. Bütçenize uygun en şık seçimi yapabilirsiniz.

Kupa

Öğretmenler Günü hediyesi kadın için olunca birazcık daha hoş alternatiflere yönelebiliyoruz. Bu sebeple Öğretmenler Gününe özel hediyeler arasında yer alan kupa tasarımları içinden rahatlıkla seçim yapabileceğinizi söyleyebiliriz. Hem bütçenizi yormamak hem de öğretmeninizi mutlu etmek için Muhiku’nun kupa çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Bardak Altlığı

Bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak yalnızca kupa vermek istemiyorsanız, seçtiğiniz kupa tasarımıyla uyumlu bardak altlığı da alabilirsiniz. Böylece küçük bir kupa takımı oluşturabilirsiniz.

Bu hediye öğretmeninizin çay ve kahve keyiflerine eşlik edecek. Ayrıca ona her zaman dünyanın en güzel mesleğini yaptığını hatırlatacak.

Defter & Ajanda

defter-kalem-cikolata

Bayan öğretmene Öğretmenler Günü hediyesi olarak şık bir ajanda ya da defter de verebilirsiniz. Çünkü öğretmenlerin meslek hayatında en çok kullandıkları araçlar arasında ajanda ve defter çeşitleri yer alır. Kimi zaman ders planı yapmak, kimi zaman alanla ilgili yeni gelişmeleri not etmek için öğretmeninize armağan edeceğiniz defter ya da ajandayı kullanabilir.

Muhiku’nun öğretmene manevi hediyeler arasında yer alan özel tasarım defter ya da ajanda çeşitlerinden birini öğretmeniniz veya öğretmen yakınlarınız için seçebilirsiniz.

Brownie

Son zamanların en popüler alternatiflerinden biri olan brownie çeşitleri Muhiku’da! Öğretmenler Günü’nde bayan öğretmeninize tatlı bir armağan vermek istiyorsanız bu lezzetli mi lezzetli hediyeyi seçebilirsiniz.

Şık kutusu ve lezzetli içeriğiyle öğretmeninizin gözüne de damağına da hitap edecek. Hatta bu hediyeyi belki de yemeye bile kıyamayacak. Brownies By Limburgia 6’lı ve 12’li çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir