Kankaya Hediye Ne Alınır? Kankaya Alınacak Hediyeler

kankaya-hediye-ne-alinir-kankaya-alinacak-hediyeler

Kankaya hediye ne alabilirim diye kara kara düşünmeyin! Sizin için hazırladığımız en güzel hediye fikirleriyle harika bir seçim yapabilirsiniz. Bu hediye önerilerimizden faydalanarak kankanız için sıra dışı ve bir o kadar da eğlenceli bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Bir araya geldiğimizde bütün dertlerimizi unuttuğumuz ve çocuklar gibi eğlendiğimiz diğer taraftan da en sıkıntılı zamanlarımızda tüm derdimizi çekinmeden paylaştığımız kankamız ya da kankalarımız iyi ki varlar! Her birimizin hayata baktığı pencere farklı olmasına rağmen bizi birbirimize bağlayan güçlü bir bağ var.

Bu bağ küçük yaşlarda oluşabileceği gibi okul yıllarımızda, iş hayatımızda ya da ilerleyen yaşlarda da oluşabilir. Kısacası hayatımızın farklı dönemlerinde yeni arkadaşlıklar kurabilir ve bu arkadaşlığı korumaya çalışırız.

Bu arkadaşlık bağını korumanın en güzel yollarından biri de her zaman yanında olduğumuzu hissettirmektir. Bunu onun en özel anlarında ya da içimizden geldiği için ona küçük bir hediye armağan ederek yapabiliriz. Doğum günlerinde, iş ya da okul hayatındaki bir başarısını kutlamak için ya da yaşadığımız küçük kırgınlıkları telafi etmek adına ona küçük sürprizler yapabiliriz.

Kanka hediyeleri içerisinden seçtiğimiz en özel ve en güzel hediye fikirleri arkadaşlarınızı mutlu edebilmeniz konusunda size önemli fikirler verecek. Bu fikirler ışığında kankanıza en güzel hediyeyi armağan edebileceksiniz. Hediyeniz içine eklemek için en komik doğum günü mesajları yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Kankaya Doğum Günü Hediyesi Önerileri

yasemin-esintisi-hediye-kutusu-muhiku

Kankama doğum günü hediyesi ne alabilirim diyenler için birbirinden güzel hediye seçeneklerini bir araya getirdik. Muhiku’nun doğum günü hediyeleri içerisinden seçeceğiniz bir hediye ile kankanıza tek bir kutu ile birden fazla hediye armağan edebilirsiniz.

Kız Kankaya Doğum Günü Hediyesi

Kankanız küçük şeylerle mutlu olabilen bir kişiyse ona küçük mutluluklarla dolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Yeni yaşında ona uğur getirecek minik hediyelerle süslü bir hediye kutusu onun ayaklarını yerden kesecek ve yüzüne kocaman bir gülücük konduracak.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu, Muhiku’nun en özel doğum günü hediyelerinden bir tanesi. Yaseminin huzur verici kokusuyla harmanlanan bu hediye kutusu birbirinden güzel detaylarla süslü. Yukarıdaki fotoğrafta görebileceğiniz Yasemin Esintisi Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Yade yasemin aromaterapi mum,
  • Paşabahçe yasemin kolonya,
  • Godiva sütlü & bitter Napoliten Cello Naps çikolata,
  • Best Age Ever baskılı yaldızlı kupa,
  • Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Sukulent yer almaktadır.

Yaseminin rahatlatıcı kokusu yaşam alanında rahatlatıcı bir kokunun hakim olmasını sağlarken yasemin kokulu kolonyayı yanından ayıramayacak. Yıldız tasarımlı siyah not defterine en önemli notlarını yazarken bir taraftan da Best Age Ever baskılı kupa ile sıcacık kahvesini ya da çayını yudumlayacak. Ayrıca Godiva’nın sevilen çikolatası tatlı krizlerinde vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alacak. Sukulent ise yaşam alanının en güzel köşesine ya da çalışma ortamına farklı bir hava katacak.

Muhiku’nun kız arkadaşa hediye sayfasında yer alan hediye seçenekleri içerisinden tüm özel zamanlarda kız kankanıza armağan edebileceğiniz zamansız bir hediye seçebilirsiniz.

Erkek Kankaya Alınabilecek Hediyeler

Erkek kankaya hediye edebileceğiniz bir hediye kutusu şık ve kullanışlı detaylarla  olmalı. Günlük hayatında ona eşlik edecek parçaların bir araya gelmesiyle tasarlanan bir hediye ile onun yeni yaşını kutlayabilir ve arkadaşlığınızın ne kadar kıymetli olduğunu ona bir kez daha gösterebilirsiniz.

Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu

Yeni bir yaş bize yepyeni heyecanların kapısını aralar. Kankanıza armağan edebileceğiniz Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu ile onun için en güzel dileklerde bulunabilir ve vereceğiniz pozitif enerji ile doğum gününü en güzel şekilde kutlayabilirsiniz. Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  1. İran’a özgü bir lezzet olan hibiskus çayı,
  2. Çay süzgeci,
  3. Yade kahve aromaterapi mum,
  4. Seçiminize göre özel baskılı kupa,
  5. Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  6. Özel kutulu siyah kalem,
  7. Godiva Cello Naps çikolata yer almaktadır.

Yeni Heyecanlar Tebrik Hediye Kutusu’na ekleyeceğiniz kupa baskısını kankanızın zevkine göre seçebilirsiniz. Eğer bu konu hakkında kararsız kalırsanız takım elbiseli koala baskısının olduğu kupayı hediye kutunuzun içerisine ekleyebilirsiniz. Bizce erkek kankaya hediye edilecek doğum günü hediyesinin içerisine çok yakışacak.

Hediye kutusunun içerisinde yer alan hibiskus çayı ile kankanıza yeni yaşında yeni bir lezzet keşfetme şansı verebilir ve çay süzgeciyle de pratik çay demleme keyfinin tadını çıkarmasına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca Godiva’nın çikolatası çay keyiflerine tat katacak mükemmel bir lezzet olacak.

Yıldız tasarımlı not defteri ve özel kutulu kalem ile yeni yaşında gerçekleştirmek istediği hedeflerini ve hayallerini not alabileceği güzel bir defter ve kalem armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun erkekler için özel olarak tasarladığı hediye seçeneklerinin yer aldığı erkek arkadaşa hediye sayfasından kankanızın tüm özel anlarına eşlik edebileceğiniz bir hediye seçimi yapabilirsiniz.

Kankaya Yapılabilecek Hediyeler

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Kankanız için kendi zevklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak bir hediye hazırlamak istiyorsanız size harika bir önerimiz var! Kankanızın ilgi alanlarına hitap eden hediyeliklerle dolu bir hediye kutusu ile kankanız için en özel hediyeyi siz tasarlayabilirsiniz. Nasıl mı?

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile kankanız için tasarlayacağınız hediye kutusundaki hediyeliklere tamamen siz karar veriyorsunuz. Dilediğiniz hediyelikleri özgürce bir araya getirebileceğiniz hediye kutusunun bir diğer artısı ile ulaşabileceği maksimum fiyatın sizin tarafınızdan belirlenmesi. Kısacası kankanız için en özel hediyeyi bütçeniz doğrultusunda hazırlayabiliyorsunuz.

Kendi Kutunu Yap ile yapacağınız hediye kutusunun içerisine dilediğiniz kategoriler arasından ürün ekleyebilirsiniz. Dilerseniz bir konsept belirleyebilir ve birbirleri ile uyumlu hediyelikleri bir araya getirebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap’ın diğer bir avantajı ise zamandan tasarruf sağlaması. Hediyelikler için ayrı ayrı mağaza gezmek zorunda değilsiniz ya da ayrıca bir hediye paketleme işiyle de uğraşmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken hediye kutusunun içerisinde yer alacak hediyelikleri seçip sepete eklemek, işin geri kalanı Muhiku’da. Muhiku sizin için hediyeleri özenle hediye kutusunun içerisine ekliyor ve şık bir hediye kutusuyla size ya da kankanıza gönderiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…