Hediye için Teşekkür Mesajı Nasıl Yazılır? – 60+ Harika Fikir

hediye-icin-tesekkur-mesaji-nasil-yazilir

Yakınlarınızın size armağan ettiği hediye için teşekkür mesajı yazmak istiyorsanız bu içeriğimiz size yardımcı olacaktır. Gelen hediye için teşekkür mesajı yazarken nelere dikkat edeceğinize, nasıl yazabileceğinize ve birbirinden güzel teşekkür mesajı örneklerine yer verdiğimiz bu içeriğimizden ilham alarak size gelen hediyeye içtenlikle teşekkür edebilirsiniz.

Gelen Hediyeye Nasıl Teşekkür Edilir?

Doğum günlerimizde, yılbaşında, yeni işe girdiğimiz ilk günde ve diğer tüm özel zamanlarımızda en yakınlarımızın desteğini daima hissederiz. Bizim için hazırladıkları birbirinden değerli hediyelerle mutluluğumuza ve sevincimize ortak olurlar. Peki, onların bu anlamlı ve özel jestlerine biz nasıl karşılık vermeliyiz?

gelen-hediyeye-nasil-tesekkur-edilir-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Teşekkür Hediyesi Fikirleri

Tabii ki yazacağımız hediye için teşekkür mesajı ile. Karşı tarafa duygu ve düşüncelerimizi en güzel şekilde iletmemizi sağlayan gelen hediye için teşekkür mesajı verebileceğiniz en güzel karşılıklardan biridir.

Çünkü biliyoruz ki mesajlar, hissettiklerimizi en net şekilde iletmek için tercih edilebilen özel bir yoldur.

Gelen hediye için teşekkür mesajının yanı sıra sevdiklerinizin hediyelerine en özel hediyelerle karşılık verin! Muhiku’nun yenilikçi çizgilerle tasarladığı hediye dünyası içerisinde renkli, eğlenceli, keyifli, sıra dışı, şık, zarif, karizmatik ve anlamlı pek çok hediye seçeneği mevcut.

Siz de Muhiku’nun hediye kutusu seçenekleri içerisinden yapacağınız seçimle aynı içtenlikle karşı tarafa en güzel teşekkürü sunabilirsiniz.

Eğer imkanınız varsa mesajdan ziyade arayarak ya da yüz yüze teşekkür etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü böylece sesinizdeki mutluluk ve içtenlik süslü kelimeler kurmanıza gerek kalmadan karşı tarafa geçecektir.

Fakat yüz yüze görüşmek gibi bir imkanınız yoksa ve karşı taraf ya da siz telefonla konuşmak için müsait değilseniz mesaj atmak da teşekkür etmenin en güzel yollarından biri.

Hediye için Teşekkür Mesajı Nasıl Yazılır?

tesekkur-mesaji

Hediyeye mesajla teşekkür ederken yüz yüze olmaya kıyasla birazcık daha özenli olmak gerekiyor. Çünkü karşı taraf sesimizi duymadığı için duygularımızı tam olarak kestiremeyebiliyor.

Örneğin; hediye karşısında fazlaca heyecanlanmış olabiliriz fakat kuru kuruya bir teşekkür mesajı yazmak karşı tarafın bu heyecanı hissetmesine engel olacaktır ve teşekkürümüz ona samimiyetsiz gelecektir.

Teşekkür Yazısı Nasıl Yazılır?

tesekkur-yazisi-nasil-yazilir-muhiku-blog

Peki, gelen hediyeye teşekkür mesajı yazarken nasıl bir yol izlemelisiniz?

  • Samimi sözler kullanmaya özen gösterin. Canım arkadaşım, canım kardeşim, canım sevgilim ve bunlar gibi pek çok ifadeyi teşekkür mesajınızın içerisinde geçirmeye özen gösterin.
  • Hediyenin sizde uyandırdığı duygulara da teşekkür mesajınızın içerisinde yer verin. Bu karşı tarafın hislerinizi anlamasına yardımcı olacaktır.
  • Hediyeyi beğendiğinizi belli edecek bir kelime veya cümleye mesaj içerisinde muhakkak geçirin. Çünkü hediye alan kişi hediyesinin beğenildiği duymak ve bilmek ister.
  • Hediyenin yanı sıra hediye alan kişinin sevgisinin, samimiyetinin, varlığının ve daha pek çok şeyin de önemli olduğunu vurgulayan bir ifadeye yer verin.

Bu dört noktaya dikkat ettiğiniz takdirde size hediye alan kişiye içtenlikle teşekkür edebilir ve duygularınızı kolaylıkla karşı tarafa yansıtabilirsiniz.

Bize gelen hediyelere teşekkür etmenin diğer bir yolu ise bu ince davranışa aynı incelikle karşılık vermek. Yani onlara küçük bir armağan ile teşekkür etmek. Bu aradaki bağı ve samimiyeti de güçlendirecektir.

Siz de sevgiliye hediye için teşekkür mesajı yazmak istiyorsanız paylaştığımız mesajlardan ilham alabilirsiniz.

Aileye Hediye için Teşekkür Mesajı

aileye-hediye-icin-tesekkur-mesaji-muhiku-blog

  • “Canım ailem, varlığınızı daima hissettirdiğiniz ve bu özel günde bana bu kıymetli hediyeyi armağan ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Hediyeniz karşısında ne kadar duygulandığımı ve heyecanlandığımı tarif dahi edemem. İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum ve sizin gibi bir aileye sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.”
  • “Ablaların bir tanesi, yine hayallerimdeki hediyeyi seçmeyi başarmışsın. Beni bulutların üzerinde hissettiren bu hediye için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın dünyanın en güzel ablası, seni çok seviyorum.”
  • “Abilerin en yakışıklısı, hediyeni şimdi aldım ve tek kelimeyle bayıldım! Senin gibi bir abiye sahip olduğum için kendimi dünyanın en şanslı kardeşi hissediyorum. Seni çok seviyorum abicim, iyi ki varsın!”
  • “Ben dünyanın en tatlı, en özel ve en iyi kardeşine sahibim. Beni bu kadar iyi tanıdığın ve bana böylesine güzel bir hediyeyi armağan ettiğin için ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki senin gibi bir kardeşe sahibim, seni çok seviyorum.”

Hediye için Teşekkür Mesajı Anneye

hediye-icin-tesekkur-mesaji-anneye-muhiku-blog

  • “Güzel annem, hediyenle beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Hiç zahmet etmene gerek yoktu canım annem, benim için en güzel hediye sensin. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın!”
  • “Bugün hediyelerin en güzelinden bir hediye aldım. Bu hediyenin içimde yarattığı mutluluk ise tarifsiz. Canımın içi annem hediyen için çok teşekkür ederim, iyi ki benim annemsin!”
  • “Annecim, böylesine güzel bir hediyeyle beni ne kadar şaşırttığını ve mutlu ettiğini bilemezsin. Hediyen de en az sevgin kadar özel, seni çok seviyorum. Çok teşekkür ederim!”
  • “Biricik annem, sen bu hayatta bana verilen en güzel hediyesin. Bir de senden hediye almak mı bambaşka bir mutluluk. İyi ki varsın annem, hediyene bayıldın! Çok teşekkür ederim, seni çok seviyorum!”

Hediye için Teşekkür Mesajı Kardeşe

hediye-icin-tesekkur-mesaji-kardese-muhiku-blog

  • “Canım kardeşim, hediyen harika! Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye diyebilirim. Çok teşekkür ederim biriciğim, seni çok seviyorum!”
  • “Bitanecik kardeşim, bu harika hediyen için sana çok teşekkür ederim. Nasıl da beni iyi tanıyorsun, tam da bana göre bir hediye seçmişsin. Seni çok seviyorum!”
  • “Kardeşim, bugün hediyenle beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin. Güzel hediyen için tüm kalbimle teşekkür ederim, iyi ki benim kardeşimsin. Seni çok seviyorum!”
  • “Canımın içi kardeşim, hediyenle beni çok duygulandırdın. Bu özel hediyeye her baktığımda seni anımsayacağım. Sen yanımda olmasan da hediyenle her zaman benimle olacaksın. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın!”

Sevgiliye Hediye için Teşekkür Mesajı

sevgiliye-hediye-icin-tesekkur-mesaji-muhiku-blog

Teşekkür mesajları arasında sevgilinize yazabileceğiniz fikirlere de yer verdik. İşte, hediye için teşekkür mesajı sevgiliye özel fikirler:

  • “Sevgilim, aldığın hediye beni gerçekten mutlu etti. Senin ne kadar düşünceli olduğunu bilmek beni her zaman mutlu ediyor. Teşekkür ederim, sen harikasın!”
  • “Hediye için çok teşekkür ederim sevgilim! Bu, senin beni ne kadar iyi anladığını ve senin için ne kadar özel olduğumu gösteriyor. Seninle olmak gerçekten harika! İyi ki varsın aşkım!”
  • “Sevgilim, sana minnettarım! Aldığın hediyeyle beni ne kadar mutlu ettiğini tarif etmek imkansız. Senin gibi biriyle birlikte olduğum için gerçekten çok şanslıyım. Teşekkür ederim!”
  • “Hediyen için sana ne kadar teşekkür etsem az! Hediyenle sadece beni değil, aynı zamanda ilişkimizi de ne kadar önemsediğini hissettiriyorsun. Seni çok seviyorum ve senin gibi biriyle birlikte olduğum için çok mutluyum.”
  • “Sevgilim, aldığın hediyeyle beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam. Senin düşünceli jestin için teşekkür etmek istiyorum. Bu, senin ne kadar özel bir insan olduğunu bana bir kez daha hatırlattı. Teşekkürler!”
  • “Aşkım, hediye için teşekkür ederim! Sadece beni mutlu etmekle kalmadın, aynı zamanda aramızdaki bağı daha da güçlendirdin. İyi ki benimlesin, seni çok seviyorum!”
  • “Sevgilim, hediye için sana minnettarım! Senin ne kadar düşünceli olduğunu bir kez daha gördüm. Benim için ne kadar önemli olduğunu kelimelerle ifade edemem. Seni çok seviyorum, tekrar çok teşekkür ederim!”
  • “Hayatım, hediyen için çok teşekkür ederim! Senin beni ne kadar iyi tanıdığını görmek ve ne tür şeylerden hoşlandığımı bilmen beni gerçekten şaşırtıyor. Senin gibi bir sevgiliye sahip olmak harika! İyi ki varsın, seni çok seviyorum!”
  • “Sevgilim, aldığın hediyeyle beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam. Senin beni her zaman düşündüğünü bilmek gerçekten harika. Teşekkür ederim, seni çok seviyorum!”
  • “Hediye için sana minnettarım sevgilim! Benim için en büyük hediye senin aşkın olsa da bu hediye karşısında da ne kadar heyecanlandığımız gizleyemeyeceğim. İyi ki varsın, seni çok seviyorum!”

Eşe Hediye için Teşekkür Mesajı

ese-hediye-icin-tesekkur-mesaji-muhiku-blog

  • “En değerli varlığım, bu özel hediyen beni o kadar mutlu etti ki sana anlatamam. Bir ömür yan yana ve el ele olmak dileğiyle. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın hayat arkadaşım!”
  • “Yürüdüğüm bu yolda daima elimi tuttuğunu bilmek dünyanın en güzel hissi. Yine her zamanki gibi beni en çok mutlu edecek hediyeyi seçmişsin. Çok teşekkür ederim sevgilim, iyi ki varsın!
  • “Her defasında bundan daha iyi ne olabilir derken beni şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam ediyorsun. Her bir detayıyla beni heyecanlandıran bu hediye için çok teşekkür ederim yol arkadaşım.”
  • “Bana sunduğun koşulsuz sevgi ve bu değerli hediye için ne kadar teşekkür etsem az. Seni o kadar çok seviyorum ki tarif etmeye kelimeler yetersiz kalır. Seni çok seviyorum can eşim, iyi ki varsın!”
  • “Yine her zamanki gibi en güzel hediyeyi hazırlamışsın benim için. Senin gibi bir eşe, hayat arkadaşına sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsın sevgilim, bir ömür seni aynı heyecanla seveceğim.”

Hediye için Teşekkür Mesajı Kocaya

hediye-icin-tesekkur-mesaji-kocaya-muhiku-blog

  • “Canım kocam, hediye için çok teşekkür ederim! Ne kadar düşünceli bir eş olduğunu olduğunu her zaman gösteriyorsun. Bu hediyeyi almak beni çok mutlu etti. Seni çok seviyorum!”
  • “Sevgilim, beni şaşırtan ve mutlu eden bu güzel hediyen için sana minnettarım! Her zaman beni düşündüğünü ve ne kadar özel olduğumu hissettirdiğini bilmek beni çok mutlu ediyor. Teşekkür ederim ve seni seviyorum!”
  • “Kocacım, bana verdiğin hediye için çok teşekkür ederim! Gerçekten de beni ne kadar iyi tanıdığını ve neye ihtiyacım olduğunu biliyorsun. Senin gibi harika biriyle evli olmak benim için gerçekten bir zenginlik. Teşekkür ederim, seni çok seviyorum!”
  • “Biricik kocam, aldığın hediye için sana ne kadar minnettar olduğumu anlatamam! Bu sadece bir hediye değil, aynı zamanda senin sevgin ve düşüncenin bir ifadesi. Her zaman beni ne kadar önemsediğini ve sevdiğini hissettiriyorsun. Teşekkür ederim, seni çok seviyorum!”

Hediye için Teşekkür Mesajı Arkadaşa

Hayatımızın her döneminde yanımızda olan arkadaşlarımız, en büyük destekçimizdir. Yaşadığımız iyi ve kötü her anda yanımızda biricik arkadaşlarımız olur. Hatta zaman zaman herhangi bir vesile ile bizi mutlu etmek isterler. Bu noktada da hediyelere yönelirler.

hediye-icin-tesekkur-mesaji-arkadasa-muhiku-blog

Son derece ince düşünülmüş bir davranış olan hediyeler, hiç şüphesiz hepimizi mutlu eder. Bu sebeple aldığımız anlamlı bir hediye karşısında sevdiklerimize teşekkürümüzü en güzel şekilde etmek isteriz. İşte bu noktada da devreye arkadaşa hediye için teşekkür mesajı seçenekleri girer.

Yaşadığımız mutluluğu ve duyduğumuz minneti karşı tarafa en güzel şekilde aktaracak olan hediye için teşekkür mesajı arkadaşa seçenekleri içerisinden güzel bir seçim yapabilirsiniz.

  • “Sahip olduğum en değerli hediye senin dostluğun. Dostluğunun beni sevgi, anlayış ve destekle ödüllendirdiği her an için teşekkür ederim.”
  • “Canım arkadaşım, özenle hazırladığın bu hediyenin beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin bile edemezsin. Her zaman yanımda olduğun ve desteğini benden hiç esirgemediğin için çok teşekkür ederim.”
  • “Bu özel günümde bana verdiğin bu hediye ve kıymetli dostluğun için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın canım dostum!”
  • “Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Özenle hazırladığın bu değerli hediye benim için çok kıymetli. Tüm kalbimle teşekkür ederim, seni çok seviyorum canım arkadaşım.”
  • “Bu özel günümde mutluluğumu paylaştığın için teşekkür ederim.  Seni çok seviyorum, dostluğumuzun daim olması dileğiyle.”

Arkadaşınızın hediyesine karşılık siz de onu küçük bir sürprizle şımartmak ve mutlu etmek isterseniz arkadaşa hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Böylece yazacağınız dosta teşekkür mesajı yanı sıra alacağınız güzel bir hediye ile mesajınızı çok daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz.

Hediye için Teşekkür Mesajı Kısa

hediye-icin-tesekkur-mesaji-kisa-muhiku-blog

Herhangi bir sebepten aldığımız hediyelere en güzel şekilde karşılık vermek isteriz. Bu karşılığı bazen uzun uzun ve süslü cümlelerle bazen de kısa ve öz cümlelerle veririz.

Eğer  hediye teşekkür mesajı kısa olsun istiyorsanız sizinle paylaşacağımız kısa teşekkür mesajı seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Böylece aldığınız bir hediye ya da duyduğunuz güzel bir söz karşısında mutluluğunuzu karşı tarafa en güzel şekilde hissettirebilirsiniz.

İşte hiç düşünmeden değerlendirebileceğiniz güzel hediye için teşekkür mesajı seçenekleri.

  • “Tüm hediyeler çok kıymetli, çok özel. Hayatım boyunca hatırlayacağım bu özel hediye için sana çok teşekkür ederim. İyi ki varsın!”
  • “Hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden biri de sensin. Yanımda olduğun ve desteğini hiç esirgemediğin için teşekkür ederim.”
  • “Böyle güzel bir hediye için sana çok teşekkür ederim. Sevgini sonuna kadar hissediyorum. İyi ki varsın, hep yanımda ol!”

Ayrıca sevgiliden gelen hediye için teşekkür mesajı olarak da kullanabilirsiniz. Eminiz ki bu özel mesajlar sevdiklerinize büyük mutluluklar yaşatacak.

Hediye için Teşekkür Mesajı Resmi Örnekler

Hayatımızda pek çok kişiden hediye alabiliriz. Bize hediye veren öğretmenimiz ya da patronumuz olabilir. Bu sebeple aranızda resmiyet bulunan kişilere de teşekkür edebileceğiniz fikirler derledik.

İşte, gelene hediye için teşekkür mesajı yazabileceğiniz birkaç resmi örnek:

Patrona Hediye için Teşekkür Mesajı

patrona-hediye-icin-tesekkur-mesaji-muhiku-blog

  • “Merhaba (Patronun Adı), aldığınız harika hediye için çok teşekkür ederim! Bu ince düşünceniz beni gerçekten mutlu etti.”
  • “Sevgili (Patronun Adı), nazik ve düşünceli hediyeniz için içtenlikle teşekkür ederim. Sizin gibi harika bir patrona sahip olduğum için şanslıyım.”
  • “Merhaba (Patronun Adı), hediyeniz beni gerçekten şaşırttı ve sevindirdi. Bu nazik jestiniz için çok teşekkür ederim!”
  • “Sevgili (Patronun Adı), beni düşündüğünüz için teşekkür ederim. Aldığınız hediye benim için çok anlamlı oldu. Çok minnettarım.”
  • “Merhaba (Patronun Adı), sizin gibi harika bir patrona sahip olduğum için çok şanslıyım. Aldığınız hediye için içtenlikle teşekkür ederim!”
  • “Merhaba (Patronun Adı), ince düşünceli hediyeniz için teşekkür ederim. Bu jest beni gerçekten mutlu etti ve motive etti.”
  • “Merhaba (Patronun Adı), sizin gibi bir patronum olduğu için çok mutluyum. Aldığınız harika hediyeniz için içtenlikle teşekkür ederim!”
  • “Sevgili (Patronun Adı), nazik jestiniz için çok teşekkür ederim. Aldığınız hediyeyle günümü aydınlattınız.”
  • “Merhaba (Patronun Adı), harika hediyeniz için teşekkür ederim! Bu jest benim için çok anlamlı oldu ve beni düşündüğünüz için minnettarım.”
  • “Sevgili (Patronun Adı), aldığınız hediye için içtenlikle teşekkür ederim. Nazikliğiniz ve düşünceli jestiniz beni gerçekten çok mutlu etti.”

Müdüre Hediye için Teşekkür Mesajı

mudure-hediye-icin-tesekkur-mesaji-muhiku-blog

  • “Müdür Bey/Hanım, bugün sürpriz hediyeniz için size içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Aldığınız hediye benim için büyük bir sürpriz oldu ve gerçekten çok değerli hissettirdi. Çok teşekkür ederim!”
  • “Müdür Bey/Hanım, nazik düşünceniz için size teşekkür etmek istiyorum. Bu tür bir jestin, çalışma ortamında motivasyonumu arttırdığını söylemeliyim. Sizin gibi bir liderin desteğiyle çalışmak ise büyük ayrıcalık. Tekrar teşekkür ederim!”
  • “Müdür Bey/Hanım, hediyeniz için teşekkür etmek istiyorum. Değerli zamanını bana ayırarak beni mutlu etmeniz, bana gerçekten değer gördüğümü hissettiriyor. Çok teşekkür ederim!”
  • “Müdür Bey/Hanım, aldığım hediye benim için gerçekten anlamlı ve özel oldu. Size olan minnettarlığımı ifade etmek için kelimeler yetmiyor. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim!”

Öğretmene Hediye için Teşekkür Mesajı

ogretmene-hediye-icin-tesekkur-mesaji-muhiku-blog

  • “Öğretmenim, hediyeniz için çok teşekkür ederim. Her zaman bana yol gösterdiniz ve beni desteklediniz. Siz harika bir öğretmensiniz ve iyi ki varsınız!”
  • “Sizin gibi harika bir öğretmenden böyle güzel bir hediye almak gerçekten mutluluk verici. Bu hediye, sizin ne kadar düşünceli ve harika bir insan olduğunuzu bir kez daha gösteriyor. Hediyeniz için minnettarım öğretmenim.”
  • Öğretmenim, hediyenizle beni ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam. Siz sadece bize öğretmenlik yapmadınız, aynı zamanda bizi mutlu etmek için de elinizden geleni yaptınız. Size çok minnettarım, iyi ki varsınız!”
  • “Öğretmenim, hediyeniz beni çok mutlu etti. Bu ince ve nazik jestiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Sizi çok seviyorum!”
  • Öğretmenim, sizden aldığım bu hediye, sizin öğrencilerinizi ne kadar önemsediğinizi ve onlarla kurduğunuz bağın değerini bir kez daha gösterdi. Siz benim için sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir rol model ve ilham kaynağısınız. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim!”

Hediye için Teşekkür Mesajı İngilizce

hediye-icin-tesekkur-mesaji-ingilizce-muhiku-blog

  • “Dear (Name), I wanted to express my heartfelt gratitude for the wonderful gift you gave me. Your thoughtfulness and understanding mean the world to me. Thank you so much!”
  • “Thank you ever so much, for the fantastic gift! Your generosity and kindness have truly touched my heart. I feel incredibly blessed to have you in my life.”
  • “I’m absolutely delighted with the gift you sent! Your gesture made me feel incredibly special and appreciated. Thank you from the bottom of my heart!”
  • “Dear (Name), receiving your thoughtful gift was such a pleasant surprise! Your generosity knows no bounds, and I’m so grateful for your presence in my life. Thank you for everything!”
  • “Wow! What an amazing gift! Your thoughtfulness and generosity have left me speechless. I truly appreciate your kindness and the joy you bring into my life. Thank you!”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir