Otomotiv için Kurumsal Hediye Seçenekleri

otomotiv-sektoru-kurumsal-hediyeler

Mutlu Çalışanlarla Üretimde Verimi Arttırın!⚙️

Otomotiv sektöründe başarılı işlere imza atmak için çalışanların performansını en üst seviyede tutmak gerekiyor. Yapılan bir araştırmaya göre çalışma ortamında kendini mutlu hisseden çalışanlar işlerinde %20’ye kadar daha üretken oluyor.

Şirket verimini nasıl arttırabilirsiniz?

Şirketinize Özel Yenilikçi Hediyeler

hos-geldin-kare

Hoş Geldin Hediyeleri

Otomotiv sektöründe, şirkete yeni giren birinin işi öğrenirken bir yandan da ortama adapte olması ve şirketi benimsemesi, üretimin verimli olmasına çok büyük katkı sağlar.

Artan rekabette, çalışanlarınızın eğitimine harcadığınız kaynakların boşa gitmesini istemiyorsanız onlara hoş geldin hediyesi vererek iş yerindeki motivasyonlarını arttırabilir ve çalışanlarınızın kendini işe tam anlamıyla vermesini sağlayabilirsiniz.

Yeni Çalışanlarınızın Kalbini Kazanın

 

 

Performans Hediyeleri

Çalışanların ilk gününde verdiğiniz hediyelerle şirkete uyum sağlama kısmını hızlandırmış olabilirsiniz fakat performansı maksimize edebilmek adına emeklerini takdir etmek, ilerleyen süreçlerde çok işe yarayacaktır.

Forbes’a göre çalışanların %70’inden fazlası yaptıkları işin değer görmediğini, %30’undan fazlası ise en geç bir sene içerisinde iş değiştirmeyi düşünüyor.

Ekibinizi Mutlu Edin

 

vip-hediyeler

İş Ortaklarına Hediyeler

Otomotiv sektöründe, birçok yan sanayi koluyla çalışılması bakımından çözüm ortaklarına özen göstermek gerektiriyor.

Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan iş ortaklarınıza vereceğiniz hediyelerle iletişiminizi güçlendirebilir ve sadakati arttırarak yeni projeleriniz için güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz.

Sağlam Ortaklıklar Kurun

 

 

Otomotiv sektöründe size ne faydalar sunuyoruz?

Ekibinizin Performansını Arttırır

Farklı disiplinlerden gelen çalışanlarınızın şirketle arasındaki aidiyet duygusunu besleyerek pozitif bir iş ortamı yaratabilirsiniz. Böylelikle işinizin her alanında daha kaliteli sonuçlar alma şansı bulursunuz.

Kurduğunuz iyi ilişkiler aynı zamanda çalışanlarınızın sizinle üretim aşamasındaki sorunları anlatması ve çözüm önerileri sunması adına da yardımcı olacaktır.

Üretimde Verimliliği Arttırın

İş Ortaklıklarınızı Geliştirir

Yenilikçi hediyelerle, sektördeki farkınızı ortaya koyabilir ve daha uzun soluklu projelere imza atabilirsiniz. Rekabetin her gün attığı bu pazarda birlikte çalıştığınız ekip arkadaşlarınızın ve ortaklarınızın sizi sevmesi, saygı duyması ve güvenmesi aranızdaki sadakati güçlendirerek çevrelerine sizden bahsetmelerini sağlayacaktır.

Marka Algınızı Yükseltin

 

yogun-gundem

 

Vakit ve Nakit Tasarrufu

Çalışma arkadaşlarınızı ve iş ortaklarınızı mutlu etmek için en uygun ürünleri keşfetmek, onları yüksek kalitede fakat düşük fiyata bulmak, tedarik etmek ve güzel bir sunumla alıcılarına ulaştırmak oldukça zaman isteyen ve zahmetli bir iş.

Yüzlerce şirketle çalışmamızın getirmiş olduğu tecrübeyle sizi bu yorucu süreçlerin tamamından kurtarıyoruz ve siz yeni stratejilerinize odaklanırken şirketinizin verimini arttırmanızı sağlıyoruz.

Bugün Tasarruf Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

sik-ofis-aksesuarlari
Daha Fazla

En Şık Hediyelik Ofis Aksesuarları

İçindekiler Gizle Masa Üstünü Güzelleştirecek Ofis Hediyesi ÖnerileriHediye KutusuMasa İsimliğiMumYerküreBüyüteçOda KokusuAtıştırmalık SetiSaksı BitkileriPlanlayıcıÇay-Kahve SetiOrganizer Modern hayatta çoğumuz vaktimizin…
kurumsal-hos-geldin-hediyeleri
Daha Fazla

Kurumsal Hoş Geldin Hediyeleri

İçindekiler Gizle Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı Mutlu Edin!Çalışan Sirkülasyonunu Azaltarak Kâr Edin! Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı…