Pazarlama Uzmanları için Kurumsal Hediye Seçenekleri

pazarlamacilar-icin-kurumsal-hediye-secenekleri

Müşterilerinizle Bağ Kurarak Sadakati Artırın

Markanızın müşterilerinizdeki algısı, pazarlama performansınızı ve aktivitelerin geri dönüş oranını doğrudan etkiliyor. Sürdürülebilir bir pazarlama için size özel geliştirdiğimiz kurumsal hediyeler ile müşterilerinizle bağ kurmanızı ve sadakatlerini artırmanıza yardımcı oluyoruz.

İşveren markanızı nasıl güçlendirebilirsiniz?

Pazarlamaya Özel Kurumsal Hediyeler

hos-geldin-kare

Özel Gün Hediyeleri

Özel günlerde hatırlanmak, müşterilerinizin markanız ile duygusal bağ kurmasına yardımcı oluyor ve size karşı olan marka algılarını geliştiriyor.

Müşterilerinize özel günlerinde ve alakalı etkinliklerde sürpriz hediyeler vererek, onları şaşırtabilir; mutlu ederek kurumunuz ve markanızla olan algılarını geliştirebilirsiniz.

Sürprizlerle Özel Hissettirin

 

Etkinlik Hediyeleri

Etkinlikler, müşterileriniz ile fiziksel olarak etkileşime geçerek onlarda etki yaratabildiğiniz, satışa etkisi olan oldukça önemli aktivitelerdir.

Bu aktivitelerde müşterilerinize sürpriz hediyeler vererek, onlarda etkinlik sonrası markanızı hatırlatacak ve etkinlik deneyimlerini iyileştirecek bir etki bırakabilirsiniz.

Müşterilerinizin Aklında Kalın

 

VIP Hediyelerivip-hediyeler

Satışlarınızın büyük bir kısmını karşılayan anahtar müşterileriniz (key account), sizin için stratejik bir önem taşıyor.

Anahtar müşterilerinize özel oluşturacağınız VIP Hediyeler ile o müşterilerinizdeki algınızı güçlendirebilir, pazarlama ve satış süreçlerindeki aktivitelerinizin etkilerini artırabilirsiniz.

Önemli Müşterilerinizi Etkileyin

 

Pazarlama alanında size ne faydalar sunuyoruz?

 

 

Yüksek Müşteri Bağlılığı

McKinsey araştırmasına göre, bir marka ile pozitif deneyim yaşayan müşterilerin %85’i, daha fazla harcama yapıyor ve daha sadık müşteriler haline geliyor.

Muhiku, kurumsal hediyeler ile müşterilerinize pozitif deneyimler yaşatmanıza ve müşteri bağlılığınızı yükseltmenize yardımcı olur.

Müşterilerinizin Sadakatini Arttırın

Marka Algısının Geliştirilmesi

Marka tarafından değer gördüğünü hisseden müşteriler, markalar ile daha yüksek oranda bağ kuruyorlar. Muhiku ile, müşterilerinizin markanızla duygusal bağını güçlendirebilir, marka algınızı geliştirebilirsiniz.

Marka Algınızı Yükseltin

 

Kurumsal İlişkilerin Güçlendirilmesi

Duygusal bir dokunuş ile markanızın bağ kurmasını sağlayarak, kurumunuz ve müşterileriniz arasındaki ilişkilerini güçlendirebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyetini Arttırın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kurumsal-hos-geldin-hediyeleri
Daha Fazla

Kurumsal Hoş Geldin Hediyeleri

İçindekiler Gizle Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı Mutlu Edin!Çalışan Sirkülasyonunu Azaltarak Kâr Edin! Hoş Geldin Hediyeleriyle Yeni Çalışanlarınızı…