Şirketler için Bayram Mesajları 2024

sirketler-icin-bayram-mesajlari

Bu yazımızda şirketlerin çalışanlarına ve müşterilerine gönderebileceği kurumsal bayram mesajlarını derledik. Ülkemiz için böyle önemli günlerde çalışanlarını ve müşterilerini unutmadığını göstermek isteyen şirketler, uzun bayram mesajları ile email hazırlayabilir ya da kısa bayram mesajlarını kullanarak SMS gönderebilirler.

kurumsal-bayram-hediyelerini-kesfet

Türkiye gibi Müslüman ülkelerin kutladığı iki dini bayram bulunmaktadır. Bunlardan biri Ramazan Bayramı diğeri ise Kurban Bayramı’dır. Bayram kelimesi neşe, mutluluk, huzur ve barış anlamlarına gelmektedir. Dolayısıyla göndereceğiniz mesajlar da bu doğrultuda neşeli ve mutluluk verici olmalıdır.

Dini bayramlar, resmi bayramların tersine her yıl farklı tarihte kutlanmaktadır. Çünkü bu tarihlerde ay takvimi esas alınmaktadır. Dolayısıyla bu tarihler her sene 10 gün erkene gelmektedir.

Ramazan Bayramı, Şevval ayının ilk günü başlayıp üç gün boyunca devam eder. Kurban Bayramı, Zilhicce ayının onuncu günü başlar ve dört gün boyunca devam eder. 2024 senesinde Ramazan Bayramı 10, 11, 12 Nisan tarihlerinde; Kurban Bayramı ise 16, 17, 18, 19 Haziran tarihlerinde kutlanmaktadır.

Ülkemizde milyonlarca kişinin beklediği bu bayramlarda eğer şirketinizin bütçesi elveriyorsa kurumsal bayram hediyesi tercih ederek çalışanlarınıza ve müşterilerinize küçük bayram hediyeleri gönderebilirsiniz. Bu konuda yardım almak için Muhiku’nun kurumsal hediye ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece kurumunuza uygun hediye önerileri alabilir; sürecin en hesaplı ve en kolay şekilde yönetilmesi için bu işi uzman kadromuza bırakabilirsiniz.

Şirketler için hazırladığımız kurumsal bayram tebrik mesajı fikirleriyle de çalışanlarınız, iş ortaklarınız ya da müşterileriniz için hazırladığınız hediyeleri tamamlayabilirsiniz.

Şirketler için En Yeni Bayram Mesajları 2024

en-yeni-bayram-mesajlari

Türkiye’de milyonlarca kişinin kutladığı dini bayramları şirket olarak güzel bir dille kutlamak size artı değer katacaktır. Ancak dini bayramları kutlamak için attığınız mesajlarda dilinizin ağdalı olmasına da gerek yok. Şirket bayram mesajı için; akıcı, anlaşılır ve modern bayram mesajları atmanız mümkün.

Aşağıda hem Kurban hem de Ramazan Bayramları için kullanabileceğiniz en yeni bayram mesajları ile size ilham vermeyi amaçladık. Eğer sizin de şirket bayram mesajı hazırlama gibi bir düşünceniz varsa aşağıda sıraladığımız fikirlerden ilham alabilirsiniz.

Şirketler için bayram mesajları şu şekilde:

Kurumsal Ramazan Bayramı Mesajları 2024

Şeker Bayramı olarak da anılan Ramazan Bayramı, 10-12 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanacak. Oruç tutulan Ramazan ayının hemen arkasından gelen Şevval ayının ilk üç gününde kutlanan bu bayram, her sene 11-12 gün daha erkene gelmektedir.

Osmanlı döneminde Fitre Bayramı olarak (Iyd-ı Fıtır) kutlanan bu bayram, Türkçeleşme esnasında fitrenin “şükür sadakası” olmasından ötürü Şükür Bayramı olarak değişmiş; o da zamanla dilimizde Şeker Bayramı olarak yerini almıştır.

Şirketiniz için Ramazan Bayramı kurumsal mesaj fikirleri arayışında mısınız? Bayram öncesinde firmalar için hazırladığımız şirket bayram mesajı fikirlerinden yardım alabilirsiniz. Böylece bayramda çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın ve müşterilerinizin bayramını kutlayabilir ve onları unutmadığınızı gösterebilirsiniz.

Şirketler için Kısa Ramazan Bayramı Mesajları

sirketler-icin-ramazan-bayrami-mesajlari

Şirketlerin bayram mesajları genel itibariyle güzel dilekler içermektedir. Biz de şirket bayram mesajı fikirlerimizde güzel temenniler içeren mesaj örneklerine yer verdik.

Kısa Ramazan Bayramı şirket mesajları:

  • Bayramların en güzelini, en hayırlısını diliyoruz. Ramazan Baramınız mübarek olsun.
  • Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj yakınlaştırır kalplerimizi; kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun; Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
  • Hep bir arada olabileceğimiz, mutluluk ve sağlık dolu, huzurlu bayramlar geçirmek dileğiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun; bu özel bayram tüm ulusumuza kutlu olsun!
  • Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.
  • Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, daha nice bayramlara hep birlikte erişmeyi cenabı haktan niyaz ederim.
  • Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için; insanlar vardır dostluğu paylaşmak için; bayramlar vardır sevgiyle kucaklaşmak için. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Şirketler İçin Uzun Ramazan Bayramı Mesajları

Uzun Ramazan Bayramı mesajları ile kurumsal bayram maili hazırlayabileceğiniz gibi dilerseniz bir görsel de tasarlayabilirsiniz. Çünkü resimli bayram mesajı oluşturmak için uzun mesajlar daha etkili olacaktır. Şirketler için hazırladığımız uzun kurumsal Ramazan mesajları şu şekilde:

  • Ramazan Bayramı huzur demektir, ana baba sıcağı demektir. Bir masanın başında toplanmış gurbetler demektir. Çocuk sesleridir. Anne elinden börektir. Kardeş sevgisidir. Bayramlıktır en güzelinden. Bayram namazıdır; kapıda beklenilen babadır, atadır. Harçlıktır. Hatıralardır yad edilen. Unutulan yakınlar, uzun zamandır aranmamış akrabalardır. Evi saran kahkahalardır. Paylaşmaktır ekmeği, neşeyi, sevgiyi. Mutluluktur kısacası. Güzeldir bayram sabahları. Vefayı hatırlatır. Belki de insanlığımızı…
  • Neşe, huzur, bereket, güzellik, birlik ve beraberlik dolu; her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyor; büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. İyi Bayramlar.
  • Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoş geldi… Bu mübarek bayramın ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyoruz. Hayırlı bayramlar.

Kurban Bayramı Mesajları 2024

2024 Kurban Bayramı, 16 Haziran Çarşamba günü başlayıp 19 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek. Bu süreçte önemli müşterilerinize bayram hediyesi gönderebilirsiniz. Ayrıca çalışanlarınıza samimi bir dille bayram mesajı gönderebilirsiniz. Eğlenceli bir şirket kültürüne sahipseniz komik bayram mesajları da size göre olabilir.

Önemli olan bağ kurduğunuz kitleye kurumsal bayram mesajları göndererek onları hatırladığınızı ve şirketinizin bir parçası olduklarını hissettirmek. Örneğin Nasreddin Hoca’nın bayramla ilgili fıkrasını değerlendirebilirsiniz. Bu fıkraları şirketinize göre uyarlayarak modern ve esprili bir hava yakalayabilirsiniz.

Şirketler İçin Kısa Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı mesajını SMS ya da WhatsApp yoluyla gönderecek şirketler için daha uygun olduğunu düşündüğümüz; bayramın ruhunu, sevincini ve neşesini yansıtacak kurumsal bayram tebriği mesajlarını bu başlık altında topladık. Kurban Bayramı için çikolata, şeker ya da başka bir hediye fikriniz varsa bu kısa bayram mesajları ile hediye notu da hazırlayabilirsiniz.

Şirketiniz için Kurban Bayramı kutlamalarında tercih edebileceğiniz kurumsal bayram mesajı fikirleri şu şekilde:

  • Bu bayramda ilk dileğimiz sağlık, sonrası ise umut. Hep birlikte göreceğimiz nice neşeli ve mutlu bayramlar dileğiyle…
  • Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, bütün acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun!
  • Her gününüz bayram tadında geçsin! Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir bayram dileriz.
  • Bu günler geçecek ve eski bayram coşkusuna kavuşacağız. Umutlu, sağlıklı ve huzurlu bayram dileğiyle…
  • Güzellik, birlik ve beraberlik dolu bir bayram diliyor; büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Şirketler için Uzun Kurban Bayramı Mesajları

sirketler-icin-kurban-bayrami-mesajlari

Kurban Bayramı mesajınızı mail olarak göndermek ya da WhatsApp için biraz daha uzun tutmak istiyorsanız aşağıdaki örnekleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca şirketler için bayram mesajları oluştururken cümleleri bölerek de farklı mesajlar yazabilirsiniz.

Şirketiniz için Kurban Bayramı kutlamalarında tercih edebileceğiniz uzun kurumsal bayram mesajı örnekleri şu şekilde:

  • Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir; yarınlar niyettir. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp Kurban Bayramı’nı doyasıya yaşayalım. Tüm dualarınızın kabul olduğu, sevdikleriniz ve sevenlerinizle mutlulukla geçireceğiniz bir bayram diliyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun.
  • Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zor günlere rağmen mübarek Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde huzur bulacağımıza inanıyorum. Şimdi zaman umudumuzu tazeleme, günahlarımızı affettirme zamanı. Ailenizle geçireceğiniz huzurlu ve neşeli bayramlar diliyorum, Kurban Bayramınız mübarek olsun.
  • Başarının anahtarı yapılan işe aktardığımız tutkudur. Her zaman tutku ve özveriyle çalışan siz değerli ekip arkadaşlarımın gözlerindeki ışıltıyı hiç kaybetmemesi ümidiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor; ailenizle birlikte huzur ve sağlık dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.
  • Bayramlar, neşe ve huzurun zirve yaptığı; sevinçlerin paylaşıldığı; birlik, beraberlik ve kardeşliğin tam manasıyla yaşandığı kutsal günlerdir. Bayramlarımızın ruhuna uygun şekliyle tüm ekip arkadaşlarıma başarı dileklerimi sunarken; yaptığımız işin amaçlarından en önemlisinin insanları mutlu etmek olduğu düşünüldüğünde, bu anlayışla tüm vatandaşlarımıza nice bayramlar diliyorum.

Son olarak biz de Muhiku ekibi olarak bayramınızı kutluyoruz. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir