En Güzel Hemşireler Günü Mesajları

en-guzel-hemsireler-gunu-mesaji

Hemşireler Günü mesajı ile hemşire sevdiklerinizin ya da dostlarınızın 12 Mayıs Hemşireler Gününü  kutlayabilirsiniz. Böylelikle yaptıkları işin bizim için ne kadar kıymetli olduğunu göstermiş olursunuz.

Hemşire birinin sağlık görevinin yanı sıra ekstra bir görevi varsa işler biraz daha zor ve karmaşık olur. Çünkü evde ilgilenmesi gereken çocuğu ve hastanede ilgilenmesi gereken nice hastası vardır. Bu özel günde hemşire sevdiklerinizi mutlu etmek ve bizim için ne kadar kıymetli olduklarını dile getirmemek olmaz.

Hemşireler Günü hediyeleri hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız  Muhiku’nun sağlık çalışanları için hazırladığı hediye kutularına göz atabilirsiniz.

12 Mayıs Hemşireler Günü’nde onlar için yazacağımız anlam yüklü bir mesaj onların yüreklerini ısıtacaktır. Eğer yazacağınız mesaja güzel bir hediyenin de eşlik etmesini isterseniz onlar için Kendi Kutunu Yap seçeneği ile en güzel hediye kutusunu oluşturabilirsiniz.

Hemşireler Günü için Ne Mesaj Yazılır?

hemsireler-gunu-ne-zaman

Hemşireler günü, ünlü hemşire  Florence Nightingale’in doğum tarihi olarak belirlenmiştir. ABD’nin öncülüğünde 1974 yılından bu yana resmi olarak kutlanmaya başlamıştır.

Türkiye’de 12 Mayıs tarihinde kutlanan Hemşireler Günü, genel sorunların konuşulduğu özel günlerden biridir. Zorluklar ile dolu olan bu mesleği en güzel şekilde icra eden sağlık çalışanlarına vefanızı  ince bir mesaj ile iletmek ister misiniz?

Onların ve yaptıkları bu ulvi mesleğin bizler için ne kadar kıymetli olduğunu mutlaka dile getirmeliyiz. Yazacağımız anlamlı bir Hemşireler Günü mesajı ile tüm bunları en güzel şekilde dile getirmeniz mümkün.

Diğer taraftan mesajınızda onları motive edici sözlere de yer verebilirsiniz. Zira hemşireliğin ne denli zor ve yorucu olduğunu hepimizi biliyoruz. Dolayısıyla bu mesleğin ne kadar meşakkatli olduğunu sevdiklerinin de biliyor olması ve onları anlamanız hemşire sevdiklerinizi mutlu edecektir.

Siz de çevrenizde bulunan hemşire sevdiklerinizi bu özel günde unutmayarak sizler için ne kadar kıymetli olduklarını dile getirebilir, kuru kuru bir mesajla yetinmek istemezseniz hemşireye hediye önerilerinde bulunduğumuz yazıdan ilham alabilirsiniz.

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Kutlama Mesajı Örnekleri

12-mayis-dunya-hemsireler-gunu-kutlama-mesaji-ornekleri-muhiku-blog

  • “Sevgili hemşireler; fedakarlığınız, özveriniz ve şefkatinizle her gün hayat kurtarıyorsunuz. Sizlere minnettarız! Dünya Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun.”
  • “Hemşirelik mesleğinin ışığında, insanlık için yanan birer meşale olarak, sizler her zaman özveriyle hizmet ediyorsunuz. Sizlere minnettarız. 12 Mayıs Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun!”
  • “Hemşirelik; sevgiyle, şefkatle ve özveriyle dolu bir meslektir. Sizler bu mesleği en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. Sağlık sistemimizin pelerinsiz kahramanları, Dünya Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun!”
  • “Her biriniz, bir günü değil bir ömür boyu minnet duyulmayı hak ediyorsunuz. Sağlık sektörünün neşe kaynağı ve umut ışıkları, Dünya Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun!”
  • “Hemşirelik sadece bir meslek değil, bir yaşam tarzıdır. Her biriniz, her gün milyonlarca insanın hayatında bir fark yaratıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyor, Dünya Hemşireler Günü’nüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz!”

Sevgiliye Hemşireler Günü Mesajı

sevgiliye-hemsireler-gunu-mesaji-muhiku-blog

  • “Sevgilim, yaptığın mesleğin yüceliğinin sadece bir gün değil her gün farkındayım ve seninle her gün gurur duyuyorum. Seni çok seviyorum, Dünya Hemşireler Günü’n kutlu olsun!”
  • “Canım sevgilim, bugün Dünya Hemşireler Günü ve ben bu özel günü tüm kalbimle kutluyorum. Benim pelerinsiz kahramanım, Hemşireler Günü’n kutlu olsun!”
  • “Sevgilim, insanların sağlığı ve mutluluğu için yaptığın fedakarlıklar için sana minnettarım. Seni çok seviyorum ve Dünya Hemşireler Günü’nü kutluyorum!”
  • “Sevgilim, toplumum sağlığı için ne kadar emek verdiğinin her zaman farkındayım. Yaptığın meslek dünyanın en kutsal mesleklerinden biri ve ben de iyi ki bir hemşireyle sevgiliyim. Dünya Hemşireler Günü’n kutlu olsun sevgilim!”
  • “Sevgilim, fedakarlığın ve özverin beni her zaman etkiliyor. Sağlık sektöründeki çalışmalarının değerini asla unutmuyorum. Seni seviyorum ve gurur duyuyorum. Dünya Hemşireler Günü’n kutlu olsun aşkım!”

Eşe Hemşireler Günü Mesajı

ese-hemsireler-gunu-mesaji-muhiku-blog

Gün boyu ya da saatler süren gece nöbetlerinde canla başla çalışan hemşirelerimiz için en güzel cümlelerin yer aldığı bir mesaj yazmak bir nevi boynumuzun borcu.

İşte, Hemşireler Günü mesajını eşine göndermek isteyenler için fikirler:

  • “Hemşireler hastaların gözlerinin içine bakarak yüreklerini okşayan şifalı eller gibidir. Hemşireler Günü’n kutlu olsun canım.”
  • “Canım eşim, senin gibi nice zorluklara ustalık ile göğüs geren hemşirelerin günü kutlu olsun. Bizim için çok değerlisiniz, iyi ki varsınız!”
  • “Sevgisi ve yaşama sevinci ile birçok kişinin hayatına  dokunan canım eşim, Hemşireler Günü’n kutlu olsun. “
  • “Melek eşim, başta senin sonra tüm koca yürekli hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutluyorum.”

Sağlık sektörünün pelerinsiz kahramanlarının Hemşireler Günü’nü kutlamak bir yana doğum günlerini de es geçmemeliyiz. Eğer çevrenizde doğum günü yaklaşan bir hemşire sevdiğiniz varsa Muhiku’nun hemşireye doğum günü hediyesi kategorisi içerisinden onun için özel seçimler yapabilirsiniz.

Anneye Hemşireler Günü Mesajı

anneye-hemsireler-gunu-mesaji-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Hediye Kutuları

  • “Başta, gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerimizin sonra da benim canımın içi annemin Hemşireler Günü’nü kutlarım. Daima var olun, sizi seviyoruz.”
  • “Can annem sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi haline gelen Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum, iyi ki senin gibi bir anneye sahibim.”
  • “Güzel annem, siz sağlık sektörü için olmazsa olmazsınız. Başta sen olmak üzere tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız!”
  • “Annecim, hayatımız ve sağlığımız için yılmadan çaba sarf ediyorsunuz. Bu özel günde senin Hemşireler Günü’nü kutlamak, hayatımda olduğun için mutlu olduğunu belirtmek isterim.
  • “Canımın içi annecim senin ve tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü en samimi hislerimle kutluyorum.”

Ablaya Hemşireler Günü Mesajı

ablaya-hemsireler-gunu-mesaji-muhiku-blog

  • “Ablacım, iyiliğin ve şefkatinle her zaman etrafındakilere ışık olan bir melek gibi çalışıyorsun. Senin gibi bir hemşirenin varlığıyla güvende hissetmek gerçekten harika. Dünya Hemşireler Günü’n kutlu olsun ablacım!”
  • “Ablacım, her gün, yaptığın işin ne kadar değerli olduğunu bize gösteriyorsun. Sabrın, merhametin ve özverin, gerçek bir kahraman olduğunu kanıtlıyor. Senin gibi bir ablam olduğu için ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Dünya Hemşireler Günü’n kutlu olsun!”
  • “Canım ablam; senin pozitif enerjin, güler yüzün ve yardımseverliğin herkesin yüzünde bir gülümseme bırakıyor. Topluma katkılarının ve insanların hayatlarına dokunuşunun değerini bilmek gurur verici. Hemşireler Günü’n kutlu olsun!”
  • “Ablacım; gösterdiğin özveri ve insanlara olan sevgin sadece bugün değil, her zaman takdir edilmeli. Senin gibi bir ablam olduğu için gurur duyuyorum. Hemşireler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım!”
  • “Sevgili ablam, senin gibi biriyle aynı ailede olmak gurur verici. Sabrınız, merhametiniz ve güçlü duruşunuzla her zaman ilham veriyorsunuz. Hemşireler Günü’n kutlu olsun, seni çok seviyorum!”

Kardeşe Hemşireler Günü Mesajı

kardese-hemsireler-gunu-mesaji-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Best Nurse Ever Hediye Kutusu

Büyük çabalar sarf edip sonunda hemşire olan ve bu ulvi mesleği icra eden hemşire kardeşlerimiz hepimizin gururudur. Hemşireler Günü’nde yazacağınız bir mesajla ile  onları şaşırtmaya, yüzlerinden mutlu bir tebessüm oluşturmaya ne dersiniz?

İşte, kardeşe Hemşireler Günü kutlama mesajı fikirleri:

  • “Hemşire kelimesi kardeş demek, ne şanslıyım ki benim hemşirem insanlığın hemşiresi. Hemşireler Günü’n kutlu olsun canım kardeşim!”
  • “Gidene dur demek polise; dön demek ise hemşireye yakışır. Canım kardeşim senin ve tüm kıymetli hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutlarım.”
  • “Canımın içi kardeşim, öncelikle senin sonra da tüm kıymetli hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü yürekten kutluyorum.”
  • “İnsan hayatınıza verdiğiniz bu yüce kıymetten dolayı hepinize teşekkür ederiz biricik kardeşim. Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun, sizi çok seviyoruz.”
  • “Tüm yaralarımızı sarıp sarmalayan vefakar hemşirelerimizin ve benim canım kardeşimin Hemşireler Günü kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız!
  • “Hemşire kardeşim, hayatımda yeri doldurulmayacak bir yere sahipsin. Senin ve tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü kutlu olsun.”

Tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nü kutlarız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

tum-ozel-gunlere-uygun-anlamli-hediyeler
Daha Fazla

Tüm Özel Günlere Uygun Anlamlı Hediyeler

İçindekiler Gizle Erkeğe Anlamlı HediyeErkeğe Hediye KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuKol SaatiZippoKadına Anlamlı HediyeKeyifli Saatler Hediye KutusuÇiçek Doğallığı…