Yeni İş Hediye Kutusu Fikirleri – Yeni İş Hediyeleri

yeni-is-hediyesi-muhiku-blog

Yeni iş hediye kutusu ile sevdiklerimizin yeni iş hayatındaki heyecanına ortak olabiliriz. Ayrıca yeni işe alışma sürecinde yanlarında olduğumuzu hissettirebiliriz. Bu sebeple içeriğimizde sevdiklerinize destek olabileceğiniz 4 harika hediye önerisine yer verdik.

Günümüzde işsizlik oranını göz önünde bulundurduğumuz zaman bir iş bulmak büyük nimet. Fakat asıl zorluk işi bulduktan sonra başlıyor. Hiç bilmediğimiz bir iş ortamına girerek hem işe hem de iş yerine alışmaya çalışırız. Maalesef bu her zaman düşündüğümüz kadar kolay olmaz. Diğer taraftan her işin kendine has zorlukları vardır. Herkesin öğrenme ve alışma süreci de kendine özgüdür.

Yeni işe girdiğiniz zaman öğrenecek çok şeyiniz vardır. Tabii bu öğrenme sürecini okulunuzdaki gibi düşünmemelisiniz. Zira öğrenme sürecinizde yöneticilerinize kendinizi kanıtlama ihtiyacı da hissedeceksiniz. Bu süreç çalışma hayatında deneyimli olan bir insan için daha sakin geçebilmektedir. Fakat yeni mezun genç arkadaşlarımız biraz daha zorlanmaktadır.

Yeni şeyler daima heyecanla başlar ve her şey yolunda gitsin isteriz. Yeni işe başlama durumunda da kendimizi kanıtlama ihtiyacı, işi öğrenme ve alışma stresi birlikte gelir. Bu sancılı süreci pek çoğumuz yaşadık. Bu sebeple sevdiklerimize yardımcı olmak ve bu süreçte yanlarında olmak isteriz.

Ayrca yeni mezun arkadaşlarımız için destek çok önemlidir. Hem alışık olmadıkları bir düzene geçmek hem de yeni iş stresiyle başa çıkmak zor. Bunun en güzel çözümü ise tabii ki kendimize yakın gördüğümüz insanlarla duygularımızı paylaşmak. Hatta onlardan tavsiyeler almaktır.

Yeni işe başlayan sevdiklerinize  hediye seçenekleri arasından en unutulmazı kullanışlı hediye setleri olsa gerek. Muhiku olarak gerek yeni iş hediyesi gerekse diğer özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız yeni iş hediyeleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

Aşağıda birbirinden güzel hediye kutusu önerilerimizi bulabilirsiniz. Ayrıca ofis çalışanları için hediye seçenekleri düşünüyorsanız sizleri buraya da davet etmek isteriz.

Yeni İşe Başlayanlar İçin Yeni İş Hediye Kutusu Önerileri

buyulu siyah hediye kutusu

İşe giren yakınlarınız için onlara destek olmanız oldukça önemli. Sizin onları anladığınızı bilmeleri dahi yeterli olacaktır. Yeni işe başlayan sevdikleriniz için onlara yeni işe başlamalarını kutlayabilirsiniz. Onlara yanlarında olduğunuzu hissettirecek ve ihtiyaçları olacak bir hediye verebilirsiniz.

Erkeğe yeni is hediyesi arıyor fakat doğru hediyeyi bulamıyor musunuz? Endişelenmeyin. Muhiku’nun en yenilikçi yeni iş için hediye kutusu seçenekleri sevdiklerinizi özel hissettirecek niteliklere sahip.

Sevdiklerinizin yeni iş heyecanını tebrik ederken çalışma alanlarına da şıklık katmaya ne dersiniz? Çalışma odasının bir köşesine ya da çalışma masasına şıklık katacak aksesuarlarla hediyenizi süsleyebilirsiniz. Böylece yeni çalışma alanını da kolayca benimsemelerine yardımcı olabilirsiniz.

Eğer yeni işe başlayan kişi sevgilinizse Muhiku’nun yeni işe başlayan sevgiliye hediye kategorisi tam size göre. Partnerinizi mutlu edecek hediyelerle dolu olan bu kategori içerisinden harika seçimler yapabilirsiniz.

Büyülü Siyah Hediye Kutusu

İlk iş günlerinde yeni iş yeri ile ilgili öğrenecek ve not alınacak çok şey vardır. Yeni işe başlamanın heyecanı içerisinde ise çok azımız ilk günlerde not alabileceğimiz bir defter ve kalem götürmeyi aklımıza getirebiliriz. Yeni işe başlayan birine oryantasyon, eğitim ve toplantı notlarını tutabilmesi için şık bir defter ve kalem seti hediye edebilirsiniz. Ayrıca b hediye sevdiklerinizin ilk iş günlerinde hem hayat kurtarıcı hem de şık bir hediye olacaktır.

Muhiku’nun Büyülü Siyah Hediye Kutusu ile hem sevdiklerinizin heyecanına ortak olabilirsiniz, hem de onlara ihtiyaçları duyacakları malzemeleri şık bir şekilde sunabilirsiniz. Eminiz ki yeni iş hediye kutusu erkek sevdiklerinizin kalbini çalacak.

Sevdiklerinize yeni is hediyesi olarak sunabileceğiniz Büyülü Siyah Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Colombia Huila filtre kahve,
  • Patiswiss çikolata,
  • Seramik kupa,
  • Yade aromalı soya mum,
  • Yade büyük oda kokusu,
  • French press,
  • Hediye notunuz yer alır.

Bu yenilikçi kutu ile sevdiklerinizin mutluluğunu en güzel şekilde paylaşabilirsiniz. Böylece onlara unutamayacakları bir armağan sunabilirsiniz. Eğer yenilikçi bir yeni is hediyesi arayışındaysanız bu özel kutuyu hiç düşünmeden değerlendirebilirsiniz.

Kahve Arası Hediye Kutusu

kahve arasi hediye kutusu

Yeni iş yerinde kendinize ait bir bardağınız ya da size özel bir şey olmaz. Bu sebeple ilk günlerde çay, kahve ve su için plastik bardak yahut ortak kullanılan bardaklardan kullanmanız gerekir. Dolayısıyla hayırlı olsun hediyesi olarak seramik bir bardak, French press veya su matarası gibi ürünlerin bulunduğu bir hediye kutusu tercih edebilirsiniz.

Muhiku’nun Kahve Arası Hediye Kutusu bu tarz ürünlerle tasarlanan oldukça şık bir hediye. Üstelik bu hediyelere birbirinden aromatik kahve çeşitleri ve şık dekorasyon ürünleri de eşlik ediyor. Dolayısıyla bu hediye kutusuyla sevdiklerinizin kahve molalarına lezzet ve şıklık katabilirsiniz. Ayrıca çalışma ortamına da ayrı bir hava katmasına yardımcı olabilirsiniz.

Erkeğe yeni is hediyesi olarak sunabileceğiniz Kahve Arası Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brasil Bella Giana kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Yade %100 doğal soya mum,
  • French press,
  • Yade kibrit,
  • Hediye notunuz yer alır.

Birbirinden yenilikçi hediyelerle dolu olan bu özel kutu, sevdiklerinizi mutlu etmeye yeter. Sevdikleriniz için hiç tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz Kahve Arası Hediye Kutusu, kullanışlı ürün içeriği ile sevdiklerinizin kalbine dokunacak. Muhiku’nun uygun fiyatlı yeni iş için hediye kutusu seçeneklerini hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.

Mavi Rüzgar Hediye Kutusu

mavi ruzgar hediye kutusu

Yeni işe başlayan bir sevdiğinize yaldızlı kupa, keyif ajandası ve bahar esintisi kuru çiçek gibi hediyeliklerin bulunduğu küçük bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Kuru çiçek çok fazla ilgi istemeyen bir bitki olması ofis çalışanları için vazgeçilmez olmasını sağlıyor. Yeni iş için hediye kutusu arayışındaysanız Muhiku’nun bu yenilikçi kutusu tam size göre.

Ofis çalışanları neredeyse günün çoğunu masa başında geçiriyor. Bir parça yeşillik görmek oldukça pozitif etki yaratacaktır. Muhiku’nun doğadan ilham alarak hazırladığı Mavi Rüzgar Hediye Kutusu, tam da böyle bir kutu. Sevdiklerinize ferah ve rahatlatıcı bir alanda çalışma imkanı verecek olan bu kutuda;

  • Mavi göz desenli yaldızlı kupa,
  • Bahar esintisi kuru çiçek,
  • Keyif ajandası,
  • Tükenmez roller kalem,
  • Yade mavi epoksi büyük bardak altlığı,
  • Yade epoksi bulut kitap ayracı,
  • Hediye notunuz yer alır.

Yeni iş hediye kutusu erkek sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeliklerle dolu. Siz de sevdiklerinizi özel bir hediye ile ayrıcalıklı hissettirmek istiyorsanız bu anlamlı kutuları değerlendirebilirsiniz.

Unutmayın! Bu yenilikçi kutularla sevdiklerinizin mutluluğunu paylaşmak sizin elinizde. Üstelik tek yapmanız gereken şey Muhiku’nun web sitesini ziyaret etmek.

Yeni İş Hediye Kutusu Yapımı

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Gelelim en özel hediye seçeneğine. Bu hediyeyi özel kılan tamamen sizin tarafınızdan seçilmiş ürünlerden oluşması. Sevdiklerinizin ilgi alanlarına, zevklerine ya da mesleklerine yönelik bir hediye hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Bunun için ne mi yapmanız gerekiyor? Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap sayfasını ziyaret etmeniz yeterli. Eminiz ki onlara özel tasarladığınız anlamlı bir yeni iş hediye kutusu erkek sevdiklerinizi mutlu edecek.

Kendi Kutunu Yap sayfasında yüzlerce ürün yer alıyor. Bu ürünler arasından dilediğiniz seçimleri özgürce yapabilirsiniz. Sevdikleriniz için en doğru parçaları tek bir kutu içinde toplayabilirsiniz. Çay, kahve, kupa, bardak altlığı, not tutucu, defter, kalem, planlayıcı, ajanda ve matara gibi farklı ürünler içinden sevdikleriniz için en özel ve en işlevsel hediyeyi tasarlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

asker-sevgiliye-ne-hediye-alinir
Daha Fazla

Asker Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Asker Sevgiliye Hediye KutusuErkeğe Hediye KutusuErkeğe Premium Tebrik Hediye KutusuAsker Sevgiliye Anlamlı Hediye FikirleriAnı DefteriKalemFotoğraf AlbümüÇikolata…
pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…