7 Unutulmayacak Lüks Ev Hediyesi – Ev Hediyeleri

luks-ev-hediyeleri

Yakınlarınızın yeni evlerine ya da yeni evlenen yakınlarınızın evine ilk kez konuk olacaksanız hediyesiz olmaz! Lüks ev hediyesi seçenekleri arasından yapacağınız bir seçimle sevgiyle inşa ettikleri sıcacık evlerinde sizin de bir iziniz olabilir.

Sevdiklerimiz ev değiştirdiği zaman evine hayırlı olsun demek için gittiğimizde elimiz boş gitmek istemeyiz. Kültürümüze işlemiş bu durum için özellikle yakınlarımız için kullanışlı ve güzel bir hediye tercih ederek karşımızdaki kişiye de onu ne kadar önemsediğimizi göstermiş oluruz. Bu yazımızda lüks ev hediyesi olarak neler tercih edebileceğinize göz atacağız.

Ev hediyesi olarak borcam ve çerçeve gibi hediyeler çok klasikleşti ve maalesef özellikle bir yakınınıza alacaksanız çok basit kaçacaktır. Sevdiklerinize bir hediye almak istediğinizde baştan savma bir hediye almayın.

Gerçekten işine yarayacak, uzun ömürlü olacak ve her kullanımında sizi anacağı şeyler vermek istersiniz. Bu çok da zor değildir aslında; yazımızı okuduktan sonra seçeceğiniz lüks ev hediyesi isabetli bir tercih olacaktır.

Muhiku’nun ev hediyesi koleksiyonu içerisinde sevdiklerinizin yeni evini kutlayabileceğiniz birbirinden şık hediyeler yer alıyor. Her biri özenle tasarlanan bu hediye kutularının sevdiklerinize yaşattığı mutluluk bir an değil, bir ömür sürecek.

Ev hediyesi dediğimiz zaman akla ilk ev aletleri, dekoratif ürünler ve eğlence temalı teknolojik hediyeler gelmektedir. Birbirinden güzel seçeneklerimize hazırsanız yavaş yavaş başlayalım.

İşte, en güzel ev hediyeleri arasından seçtiğimiz arasından seçtiğimiz en şık ev hediyesi seçenekleri!

Dekoratif Lüks Ev Hediyeleri

okyanus-esintisi-hediye-kutusu
OKYANUS ESİNTİSİ HEDİYE KUTUSU

Söz konusu ev hediyesi olunca dekorasyon ürünleri bizlere büyük bir çeşitlilik sunuyor. Dekoratif şık ev hediyeleri arasından seçeceğimiz şık bir hediye evin en şık köşesinde kendine yer edinebilir. Diğer taraftan sevdiklerimiz için şık bir ev hediyesi kutusu seçerek onlara dopdolu bir hediye de armağan edebiliriz.

Ev hediyesi alırken fiyatları sebebiyle lüks hediyelere sıcak bakmıyorsanız Muhiku’daki yenilikçi hediye kutularını değerlendirebilirsiniz.

Kadın, erkek, genç, yaşlı herkesi mutlu edecek çeşit çeşit hediye kutularıyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Dilerseniz hediye kutularının içerisinde döneme uygun olacak şekilde yılbaşı ürünleri ya da her zaman kullanılması mümkün olan kupa, French press gibi ürünler ekleyebilirsiniz.

Okyanus Esintisi Hediye Kutusu

Dekoratif ev hediyesi alırken tek bir ürün seçmek yerine birkaç parça ürünle şık bir hediye kutusu hazırlamak her ev sahibini çok mutlu edecektir. Hediye kutusu içine mum, fincan takımı, oda kokusu, kahve gibi herkesin evinde kullanabileceği ürünler ekleyebilirsiniz.

Muhiku’nun Okyanus Esintisi Hediye Kutusu‘nda da insanların evinde kendilerine keyifle vakit ayırabilmelerini sağlayacak şık fincan takımı, kahve, oda kokusu ve mum bulunuyor. Yakınlarınızın evine okyanus kokusu ve ferahlığı taşıyacak olan bu hediye kutusu şimdiye kadar aldıkları en güzel ev hediyesi olacak.

Soya Mum

yade-soya-mumu

Mum dediğimiz zaman uçsuz bucaksız bir denize girmiş oluyoruz. Kokulu mumlardan özel tasarım mumlara kadar birçok malzemeden mum üretilmektedir. Fakat bunlar içinde en özeli soya mumlarıdır.

Çünkü soya mumlar %100 doğal ve vegandır. Bu sebeple ne çevreye ne de insan sağlığını kötü yönde etkilemezler. Hatta soya mumları yandıkları zaman diğer mumlar gibi is oluşturmazlar. Ayrıca eridikleri zaman losyon olarak da kullanılabilirler.

Dolayısıyla sevdiklerinize hediye edebileceğiniz soya mumları oldukça düşünceli ve şık bir seçim olacaktır. Bu mumlar hem onların yaşam alanlarına şıklık katacak; hem bulundukları ortamın havasını değiştirecek; hem de zihinsel anlamda rahatlamalarını ve pozitif ruh haline kavuşmalarını sağlayacak.

Tütsü

palo-santo-tutsu

Günümüzde popüler dekorasyon ürünler arasında tütsüler de yer almaktadır. Fakat tütsüleri yalnızca bir dekorasyon ürünü olarak sınıflandırmak büyük haksızlık olacak. Çünkü tütsüler, hem mental hem de fiziksel sağlık üzerinde olumlu etkilere sahiptir.

Özellikle Palo Santo tütsü hem doğallığıyla hem de rahatlatıcı kokusuyla son zamanların en popüler ürünleri arasında. Gerek sosyal medyada gerek ise yakınlarımızın evinde gördüğümüz bu tütsü çeşidini sevdiklerinize ev hediyesi olarak götürebilirsiniz. Dilerseniz Palo Santo tütsü ve çift Renk Palo Santo tütsülüğü birleştirerek sevdiklerinize hem şık hem de kullanışlı bir hediye verebilirsiniz.

Ev Hayırlı Olsun Hediyeleri

kahve-demleme-ekipmanlari

Lüks ev hediyesi alırken akla ilk gelen seçenekler mutfak aletleridir. Hayatımızı kolaylaştıran ve dışarıda yemekten/içmekten keyif aldığımız şeyleri evde de kolayca yapabilmemizi sağlayan mutfak aletleri; hayat kalitemizi yükselttikleri için herkesin hoşuna gidecektir.

Buradaki en önemli nokta, hediye almak istediğiniz kişide zaten bu ürünün bulunup bulunmamasıdır. İşte, sevdiklerinize hayırlı olsuna giderken tercih edebileceğiniz ev hediyelikleri!

Kahve Demleme Ekipmanı

Günümüzde kahve -neredeyse- hepimizin hayatında büyük bir yer kaplamakta. Kahve içmeden güne başlayamayanlarımız da mevcut, bir kahve içmeden yorgunluğunu atamayanlarımız da. Kahvenin bahanesi bol, değişmeyen şey ise kahve sevgimiz.

Türk kahvesi hem kültürümüzde hem de kalbimizde derin bir yere sahip. Ayrıca yakın zamanda yeni nesil filtre kahveler de günlük rutinimize katıldı. Ev hediyesi almak istediğiniz kişinin hangi kahveyi tüketmeyi sevdiğini öğrenmeniz yeterli. Sonrasında güzel bir kahve ekipmanı oldukça kullanışlı bir ev hediyesi olacaktır.

Her kahvede köpüklü olsun ve taşmasın diye uğraştıran cezveden de sadece bir fincan kahve demleyebilen uğraştırıcı french press ve filtre kağıtlarından da kurtulduğu için çok mutlu olacaktır.

Meyve Suyu Sıkacağı

Kabul etmek gerekir ki meyveleri içmek yemekten daha eğlenceli. Güzel bir film açıp karşısında özenle soyduğumuz meyveleri bıçağın ucu ile sevdiklerimize uzatmayı seviyoruz ama günlük koşuşturmada meyve yemeyi atlıyoruz ya da üşeniyoruz.

Meyve suyu sıkacakları ise olması çok gerekli olan ürünler olmasa da evde bulunması birçok açıdan kullanışlıdır. Katkı maddeli hazır meyve sularından ziyade kendi hazırladığınız sağlıklı içecekler çok daha sağlıklı ve lezzetli olacaktır. Özellikle katı meyve suyu sıkacaklarında sebze suyu da sıkabilir son derece sağlıklı içecekler hazırlayabilirsiniz.

Sevdiklerinize ev hediyesi alırken bu seçeneği tercih edebilirsiniz, çocuklu bir aileye hediye alacaksanız mutlaka değerlendirmenizi öneririz. Çünkü çocukların bazı meyve ve sebzeleri maalesef yememeyi tercih ettiğini biliyoruz, sevdikleri tatlarla saklayarak bu vitaminleri almalarını sağlayabilirsiniz.

Teknolojik Ev Hediyesi Fikirleri

oyun-konsolu-vr

Eğlence temalı teknolojik ev hediyeleri benim en sevdiğim hediyelerden biridir. Özellikle de teknoloji iyice gelişirken ve VR gözlükleri artık her yerde. Bu sebeple bu tarz hediyelerle sevdiklerinizin çok eğlenceli deneyimler yaşamasına yardımcı olabilirsiniz.

Konsol Oyunları

Konsol oyunları dediğimiz zaman aklınıza sadece futbol ve dövüş temalı oyunlar gelmemelidir. Günümüzde dans, karaoke, tenis ve türlü macera oyunları oynanabilmektedir. Kadın, erkek herkes arada bir boş zaman yaratıp kafa dağıtmayı sever.

Ev hediyesi olarak konsol oyunu tercih etmeniz ev sahibini oldukça mutlu edecektir. Ayrıca hediyenin en eğlenceli tercihi olacağına da eminiz. Birlikte ve arkadaş çevrenizle almış olduğunuz hediyenin tadını doya doya çıkarabilirsiniz.

Bir VR gözlük ve eğlenceli bir oyun almanız da özellikle arkadaşa ev hediyesi için mükemmel bir seçim olacaktır.

Masa Oyunları

Özellikle genç bir sevdiğinize ev hediyesi alacaksanız bu seçeneğimizi değerlendirebilirsiniz. Arkadaş buluşmalarının, akşam çaylarının eğlencesi masa oyunlarıyla daha güzel olacaktır. İsterseniz stratejik isterseniz bilmeceli isterseniz yapıp yıkmalı bir çok seçeneğiniz bulunmaktadır. Hediye alacağınız arkadaşınızın oynamaktan en çok keyif alacağı oyunu seçmeniz yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

nisan-hediyesi-ne-alinir
Daha Fazla

Nişan Hediyesi Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Kıza Nişan Hediyesi Ne Alınır?Türk Kahvesi KutusuSoya MumBitkiKolyeTabloErkeğe Nişan Hediyesi Ne Alınır ?Erkeğe Tebrik Hediye KutusuSaatCüzdanKemerSöz…