5 Hediyelik Kahve Seti Önerisi

5-hediyelik-kahve-seti-onerisi

Hediyelik kahve seti ile sevdiklerinize keyif dolu bir sürpriz yapın! Egzotik kahve çeşitlerinin şık ve kahve keyfini destekleyen ürünlerle kombinlendiği hediye setleri, sevdiklerinizi benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Kahve, insanlığın asırlardır vazgeçemediği kadim lezzet. Yalnızca içilen sıcacık bir içecek de değil, daha fazlası. Kahve kimi zaman sırdaş, kimi zaman yakın bir arkadaş, kimi zaman sevgili. Kısacası kahve hayatın her şeyi. Hatta kimileri için ab-ı hayat.

Yani hayat/ölümsüzlük suyu. Bunu söyleyen kişinin kahve içmeyi Balzac kadar abarttığını düşünebilirsiniz. Ancak burada kahvenin gerçekten böyle bir işlevi olmasından ziyade ona giydirilen kılıf ve değer. Belki de tarihte çok az içeceğe/yiyeceğe bu derece önem verilmiştir.

Günümüzde ise kahveye gösterilen önem daha da artıyor. Özellikle üçüncü nesil kahveciliğin kuvvetli etkisiyle kahve kitlesini büyüttü ve büyütmeye devam ediyor. Çünkü üçüncü nesil kahvecilik, kahveyi tüm çıplaklığıyla ele alıyor. Bir kahve çekirdeğinin topraktan fincana ulaşıncaya dek geçirdiği o uzun yolculuğu önemsiyor.

Dolayısıyla Muhiku’da bu lezzetli ayrıntıya hediye kutularında yer veriyor. Kahvesever yakınlarınıza ya da kendinize küçük bir sürpriz yapabilmeniz için özenle sunulmuş hediye kutuları hazırlıyor. Muhiku’nun lezzet dolu hediye kutuları içinden sevdiklerinizin beğeneceği o lezzetli kutuyu seçebilirsiniz.

Eğer kahvesever bir yakınınıza hediye almak istiyorsanız kahve içmeyi sevenlere hediye önerileri ile hazırladığımız blog yazımızdan da yardım alabilirsiniz.

Hediyelik Filtre Kahve Seti

Günümüzde en çok tüketilen kahve çeşitlerinden biri filtre kahve. Hatta son zamanlarda milli içeceğimiz Türk kahvesiyle yarıştığını söyleyebiliriz. Bu sebeple Muhiku, farklı aromalar içeren filtre kahve çeşitleriyle harika kutular hazırlıyor.

kahve-zamani-hediye-kutusu
Kahve Zamanı Hediye Kutusu

Muhiku’nun sevilen Dünya Kahveleri Kutusu’nu bilmeyeniniz yoktur. Dünya Kahveleri Kutusu, içinde beş farklı ülkeden lezzet barındırıyor. Fakat biz bu içeriğimizde diğer hediye kutularından da bahsetmek istiyoruz. İşte, kahveseverleri fazlasıyla mutlu edecek hediyelik kahve seti önerileri.

Kahve Zamanı Hediye Kutusu

Muhiku’nun Kahve Zamanı Hediye Kutusu, sizin ve sevdiklerinizin mutfağında üçüncü nesil kahve dalgası rüzgarları estirecek. Kahve hazırlamanın da içmenin de her anını güzelleştiren bu lezzet dolu kutu, eşsiz aromaların yanı sıra şık ve kullanışlı ürünlere de yer veriyor.

Muhiku’nun Kahve Zamanı Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Seçeceğiniz bir kupa,
  • Coffee Time keçe bardak altlığı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni-tasarim

Kahvesever bir sevgiliye, dosta ya da kardeşe bundan daha güzel bir hediye olamaz diye düşünüyoruz. Birlikte kahve içebileceğiniz ve hoş sohbetler edebileceğiniz Kahve Keyfi Hediye Kutusu kafe ortamını evinize taşıyor. Balkonunuzda ya da salonunuzda, kısacası sıcacık evinizde yakınlarınızla sevdiğiniz lezzetler eşliğinde keyifle sohbet edebilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Siyah çizgili beton bardak altlığı,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hediyelik kahve seti çeşitleri arasında özel bir yere sahip olan bu kutuya ekleyeceğiniz güzel bir notla armağanınızı daha da anlamlı kılabilirsiniz. Dilerseniz kahve ekipmanları arasından seçeceğiniz aletlerle seçtiğiniz kutunun havasını değiştirebilir ve hediyenizi daha da zenginleştirebilirsiniz.

Hediyelik Kahve Fincanı ve Türk Kahvesi Seti

en-yeni-turk-kahvesi-kutusu
Türk Kahvesi Kutusu

Gelelim geleneksel Türk kahvesi lezzetiyle hazırlanan kutulara. Hediyelik kahve seti arasında hem geleneğe dokunan hem de modern bir hava taşıyan bu hediye kutuları genç yaşlı fark etmeksizin herkesin hoşuna gidecek. Öyleyse şık fincanlarla ve asırlık Türk kahvesi aromasıyla hazırlanan hediyelik kahve seti alternatiflerine bir bakalım.

Türk Kahvesi Kutusu

Muhiku’nun klasikleşen ve her dönem sevilen kutularından biri olan Türk Kahvesi Kutusu eşsiz renk uyumuyla ve lezzetli Türk kahvesiyle herkesin beğenisini kazanıyor. Özellikle geleneksel motiflerin modern çizgilerle ilmek ilmek işlenerek kazandığı görünüm Türk kahvesi sevenleri bir başka etkiliyor.

Türk Kahvesi Kutusu’nun içinde;

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • CHOCCO’M el yapımı çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu

siyah-turk-kahvesi-hediye-kutusu

Molaların en sevilen lezzetlerinden biri olan Türk kahvesi, Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu içinde farklı detaylarla süslendi. Lezzetli çikolata çeşidinin havalı kahve fincanının bir de kahveli mumla ortaya çıkardığı görsel şölen kahveseverlere bayram havası yaşatacak.

Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu içinde;

  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Cos Chocolate madlen çikolata,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevdiklerinize Türk kahvesinin eşsiz aroması eşliğinde durup dinlenme ve hayatın yükünü omuzlarından atma fırsatı veren Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu ile güne ya da haftaya daha zinde ve enerjik bir başlangıç yapma fırsatı verebilirsiniz.

Türk Kahvesi Keyfi Hediye Kutusu

turk-kahvesi-keyfi-hediye-kutusu

Damla sakızlı kahve kutusunun şık fincan takımıyla yakaladığı o eşsiz uyuma çikolata çikolata eşlik ediyor. Sevdiklerinize renkli bir lezzet deneyimi yaşatacak olan Türk Kahvesi Keyfi Hediye Kutusu ile sevdiklerinize özel zamanlarda sıra dışı bir hediye verebilirsiniz.

Türk Kahvesi Keyfi Hediye Kutusu içinde;

  • Damla sakızlı Mithra Türk kahvesi,
  • Siyah çizgili porselen fincan takımı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • “Be the Best Version of You” motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevdiklerinize Muhiku’nun lezzet dolu hediye kutularıyla sevdiklerinize hoş bir deneyim yaşatın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir