Yenidoğan Bebek Hediyeleri – Birbirinden Güzel 5 Hediye Önerisi

Yenidoğan bebek hediyeleri ile yakın çevrenizdeki çiçeği burnunca anne babalara tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu hediyelerle yeğeninizin, torununuzun ya da yakın bir arkadaşınızın bebeğinin dünyaya gelişini kutlayabilirsiniz.

Bebekleri hepimiz çok severiz. Özellikle karınları tok, gazları çıkarılmış ve uykularını almışlarsa. Kısaca bebeklerin keyifleri yarinde ise en sevimli hallerini görebilirsiniz. Bebeklerin bu halleri hiç çocuk istemeyen insanlara bile iç geçirtmeye yeter.

Hele bir de sevdiğimizin çocukları ise daha da bir seviyor; dünyaları önlerine sermek istiyoruz. Yenidoğan bebek hediyesi almaksa hem çok zor hem çok kolay hem de çok eğlencelidir. Bebek eşyaları ve oyuncakları o kadar şeker ki bir bebek mağazasına girip de bir şeyler almadan çıkmak gerçekten çok zor.

Gördüğünüz her şey minyatür, hepsi birbirinden şirin. Bu sebeple onlara karşı koymak çoğu zaman imkansız. Bu da bizi aslında gereksiz fuzuli bir çok hediye almaya itiyor. İşte tam da bu yazımızda sizlere hem bebek için kullanılabilecek hem de birbirinden şirin hediye önerileri sunacağız.

Yenidoğan bebek hediyelerinde en önemli olan şey bebeğe faydalı olabilecek hediyeler seçebilmektir. Faydadan kastımız sadece ihtiyaçları değil aynı zamanda kullanabileceği, algılayabileceği şeyler olmasıdır. Hazırsanız seçeneklerimize başlayalım.

Muhiku olarak gerek yeni yenidoğan bebek hediyeleri gerekse diğer özel günlerde sizin için yenilikçi çözümler üretiyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz klişe seçeneklerden sıyrılabilirsiniz. Sevdikleriniz için hazırladığımız yenidoğan bebek hediye kutusu seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Anne ve Bebek için Yenidoğan Bebek Hediyesi

muhiku el yapimi amigurumi

Yenidoğan bebek hediyeleri seçerken çoğunlukla anneleri ihmal ederiz. Fakat hediye alırken hem anneye hem de bebeğe hitap eden bir hediye seçmek çok daha özel bir jest olacaktır. Hatta bu hediye karşısında anne bir miktar duygusallaşabilir.

Size bu başlık altında hem anneye hem de bebeğe eden bir hediyeyi nasıl tasarlayabileceğinizi anlatacağız. Hazırlaması oldukça zahmetsiz olan bu hediyeyi dilerseniz kendi ellerinizle verebilirsiniz, dilerseniz ise adrese yollayabilirsiniz. Öyleyse hediyeyi anlatmaya başlayalım.

Muhiku hazır hediye kutularının yanı sıra yüzce hediyelikten oluşan harika bir kategoriye sahip. Kendi Kutunu Yap adıyla bilinen bu kategoriden seçtiğiniz hediyeliklerle en özel yenidoğan bebek hediyesini hazırlayabilirsiniz. Üstelik oturduğunuz yerden, özgürce.

Bu kategoride hem anneye hem de bebeğe hitap eden hediyelikler bulunmakta. Örneğin anne için vitamin ve mineral değeri yüksek rooibos çayı; bebek için ise tatlı mı tatlı bir amugurimi bebek hoş bir seçim olacaktır. Tabi bu hediyeliklerin yanında başka hediyeler de mevcut.

Eğer siz de hem anneye hem de bebeğe hitap eden bir hediye tasarlamak istiyorsanız Kendi Kutunu Yap’ı ziyaret edin. Eminiz burada oldukça tatlı ve kullanışlı bir hediye hazırlayabileceksiniz.

? En güzel bebek hediyeleri tek bir kutuda! Her biri özenle hazırlanan hediye kutularını bebek hediyeleri sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yenidoğan Bebek Hediyesi Fikirleri

donence-muhiku-blog

Gelelim yenidoğan bebek hediyeleri içinden seçebileceğiniz diğer alternatiflere. Bu alternatifler işlevsel hediyelikler içinde öne çıkıyor. Fakat kimisinin fiyatı birazcık yüksek. Bu sebeple kendinizi zorlamamanızı ve bütçenize uygun bir seçim yapmanızı tavsiye ederiz.

Size harika bir tavsiyemiz var! Muhiku’nun hayırlı olsun hediyeleri kategorisi içerisinde değerlendirebileceğiniz harika alternatifler var. Bu özel alternatiflerle sevdiklerinizi en içten şekilde tebrik edebilirsiniz.

Dönence

Dönenceler beşik başına asılan ışıklı, sallantılı ve müzikli adı üzerinde dönen beşik aparatlarıdır. Günümüzde dönencelerin hayvanlı, çiçekli, bulut ve yıldız desenli olmak üzere bir çok çeşidi mevcuttur. Tabii sadece şekil itibari ile değil yapı malzemesi, ışık renkleri ve müzik seçenekleri ile de bir çok modeli bulunmaktadır.

Benim en sevdiğim ise klasik müzik çalan uzaktan kumandalı modelleri, istediğiniz zaman (bebek iyice uykuya daldığında) ışığını ve müziğini bebeğe yaklaşıp uyandırma riskine girmeden kapatabiliyorsunuz. Bebek de birbirinden güzel klasik müziklerle sakin kaliteli bir uyku çekiyor. Eğer bir yakınınızın bebeği oldu ve ne alacağım diye düşünüyorsanız dönence seçeneğini gönül rahatlığı ile değerlendirebilirsiniz.

Oyun Halısı

Oyun halıları özellikle bebek 1 ayını doldurup etrafı algılamaya başladığı zaman çok güzel bir oyalama yöntemidir. Bebek henüz oturma ve emekleme kabiliyetlerinden yoksun olduğu için kucakta bir süre sonra sıkılacaktır.

Birbirinden farklı oyun halıları ile bebeğin sıkılmasına fırsat sunmadan eğlenceli oyunlar yaratabilirsiniz. Tabii oyun halılarının konforlu yapıları sayesinde direkt yere koymadığınız için yerden soğuk çekme yahut sırtının acıması gibi durumlar söz konusu olmayacaktır. Klasik bebeklerin her şeyi yemeye/emmeye çalışma reflekslerine istinaden oyun halısındaki oyuncaklar ağızlarına götürecek mesafede de değildir.

Yürüteç ve İlk Adım Arabası

yurutec

Bebeklerin ilkleri daima özeldir. Çıkan ilk dişleri; ilk kurdukları cümleler; ilk adımları ve hatta ilk oyuncakları bile. Kimi bebek 6 aydan sonra adım atmalara başlarken; kimi bebek ise 1 yaşına doğru anca yürüyor. Biz büyükler olarak bize düşen de minik insan büyürken ona ellimizden geldiğince yardım etmek. Dolayısıyla onlar için güvenli, kolay bir öğrenme ortamı sağlamak isteriz.

Yürüteçler hepimizin ilk adımlarımızı attığımız; çılgınlar gibi evde sağa sola savrulduğumuz ama asla kendimize zarar vermemize izin vermeyen şirin şeylerdir. Son yıllarda bazı anneler yürüteç ile yürüme öğrenen bebeklerin yamuk adım attığını belirtmeye başladı.

Belki de bunun üzerine yürütece rakip olarak ilk adım arabaları üretilmeye başlandı. Belki de ilk adım arabalarından sonra bebeklerin yürümelerindeki fark ortaya çıkmıştır. Hatta belki de ortada hiç fark yoktur. Yine de bu iki ürün son derece şirin ve kullanışlı. Ayrıca hala en çok tercih edilen ürünler arasındalar.

Otomatik Bebek Salıncakları

Tabii normal bebek salıncağını da tercih edebilirsiniz bebek sadece sallanmaktan dahi büyük keyif alacaktır. Otomatik bebek salıncağının üzerinde durma sebebimiz sallama işlemini manuel olarak yapmanıza gerek kalmadan ve istediğiniz hızda ayarlayabiliyor olmanız.

Buna ek olarak otomatik bebek salıncaklarının bazı modellerinde; doğa sesleri, rahatlatıcı müzikler gibi seçenekler oluyor. Bu da huysuzluk yapan ya da uyuya kalmakta zorluk çeken bebeklerin mayışıp uyumasını sağlamakta birebir.

Bebeğe bakan kişinin mutfakta işi olduğunda bebeği odasındaki beşiğe bırakamaz. Uyanık olan bebek için bu eziyet gibidir. Bebeğe bakan kişinin mutfak gibi tehlikeli bir yerde kucağında bebekle bir şeyler yapması da oldukça tehlikelidir.

Tam da bu gibi durumlarda bebeği otomatik bebek salıncağına yerleştirip -özel emniyet kemerleri de bulunuyor- müzikli bir sallanma etkinliğine bırakabilirsiniz. Her ne kadar güvenli bir ortam sağlasa da tabii yine de bebeğin görülebilecek bir yerde olması gerekmektedir. Bu hem bebek için daha güvenli olur hem de bebeği duygusal olarak rahatlatır.

Müzikli Eğitici Kitaplar

Kitapların ne kadar güzel şeyler ve kitap okumanın birey için ne kadar önemli olduğunu anlatmamıza gerek yok sanırım. Kitap sevgisi ise çekirdekten yani bebeklik yıllarından başlamaktadır. Bebeklerin renkli ışıklara ve seslere ne kadar tepki verdiğini de düşününce bebek hediyesi olarak ışıklı kitaplar son derece güzel hediyeler olacaktır.

Hem bebeği oyalayacak dikkatini çekecek, küçüklükten kitaplara aşina büyütecek ve eğitici olmaları sayesinde aslında yeni şeyler de öğreneceklerdir. Eğitici kitaplar sayıları, hayvan isim ve seslerini, harfleri vb bir çok şeyi eğlenceli bir şekilde sunmaktadır. Çocuk şarkıları ile de bebekle keyifli anlar geçirebilir oyunlar oynayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

marvel-seven-birine-ne-alinir
Daha Fazla

Marvel Seven Birine Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Marvel Hediyelik Eşya ÖnerileriÇizgi RomanKarakter FigürleriÇorapMarvel Tutkunları için Sıra Dışı Hediye KutularıBatman KupaBatman HediyelikleriLord of The…