Kendini Affettirmek İsteyenlere Özel 20 Duygusal Özür Mesajı

etkileyici-ve-duygusal-ozur-mesajlari-muhiku-blog

Duygusal özür mesajı yazmak isteyip bir türlü söze nereden başlayacağını bilemeyenler için en duygusal özür mesajlarını bir araya getirdik. Sizler de sevdiklerinizi istemeden kırdıysanız ve yürekten bir özür ile kendinizi affettirmek istiyorsanız en duygusal özür mesajları ile kendinizi karşınızdaki kişinin gönlünü alabilirsiniz. Sevdiklerinize kendinizi affettirmenizi sağlayacak özür hediyesi önerileri için yazımıza göz atabilirsiniz.

Hepimiz zaman zaman istemeyerek de olsa sevdiklerimizi kırarız. Bazen ansızın gerçekleşen bir öfke ile bu davranışı sergilerken bazen karşımızdaki insanı kırdığımızın bile farkına varamayabiliriz. Böyle zamanlarda çeşitli yollarla kendimizi affettirebiliriz. Kimimiz bir buket çiçekle, kimimiz hoş bir hediyeyle, kimimiz de bir çift güzel sözle sevdiklerimizden özür dileriz.

Yüreğe dokunana bir hediye ile sevdiklerinize kendinizi affettirin! Muhiku’nun her bir detayı özenle tasarlanan özür hediyeleri ile pişmanlığınızı içtenlikle dile getirebilirsiniz. Yanına ekleyeceğiniz duygusal bir özür mesajıyla sevdiklerinizle aranızdaki buzları eritebilirisiniz.

hediyelere-goz-at

Sevdiklerimize kendimizi affettirmek adına çoğu zaman uzun özür mesajı yazar ve pişmanlığımızı böyle ifade edebileceğimizi düşünürüz. Ancak sevdiklerimizden özür dilemek için uzun uzun yazmamıza gerek yok. İçtenlikle kaleme alınan özür mesajı kısa olsa bile karşı tarafa pişmanlığımızı iletir. Önemli olan burada ne kadar samimi olduğumuzdur.

Diğer taraftan aile büyüklerimizden özür dilerken mesaj yerine farklı yollar denememiz gerekir. Çünkü büyüklerimiz mesajı saygısızlık olarak algılayacaktır. Bu sebeple onlardan yüzyüze, telefonla ya da özür mektubu yoluyla af dilemeliyiz. Ancak özür dileyeceğiniz kişi teknolojiyle haşır neşirse ve daha modern bir düşünce yapısına sahipse o kişiden mesaj yoluyla özür dilemeniz yanlış anlaşılmayacaktır.

Özür Mesajı Nasıl Olmalı?

ozur-mesaji-nasil-olmali

Gümlük hayatın stresi, koşuşturması, kaygı ve olumsuz ruh hali zaman zaman sevdiklerimizi kırmamıza sebep olabilir. Kimi zamansa yaşanan yanlış anlaşılmalar da kişiler arasında gerginliğe ve küskünlüğe neden olur. Böyle durumlarda karşı tarafın gönlünü almaktan geri durmamalı ve kırgınlığı ortadan kaldıracak bir konuşma yapmalıyız. Fakat pişmanlığımızı dile getirmek ve özür dilemek her zaman kolay olmayabilir.

Böyle zamanlarda kırdığın birine özür mesajı yollamak atacağınız ilk adım olmalı. Yazacağınız mesajla aradaki buzları bir nebze de olsa eritebilir ve konuşmaya hazırlık yapabilirsiniz. Bu sizin cesaretinizi de perçinleyecektir. Peki, sevdiklerimize yollayacağımız özür mesajı nasıl olmalı?

Kırdığın birine özür mesajı yollarken dikkat etmeniz gereken ilk şey kullandığınız dil olmalı. Karşı tarafı suçlayacak bir dil kullanmamaya özen göstermelisiniz. Bunun yanı sıra olumlu yapıda cümleler kullanmalı ve karşı tarafı anladığınızı dile getirmelisiniz.

Sevgiliden Özür Dilemek için Ne Yapılmalı?

Her ilişkide zaman zaman inişler çıkışlar yaşanır. Yanlış anlaşılmalar, kıskançlık, küçük tartışmalar ve farklı sebeplerden dolayı partnerler arasında küçük kırgınlıklar yaşanabilir. Ancak bu kırgınlığı çok uzatmamak gerekir. Çünkü üstü örtülen yani çözüme kavuşmayan sorunlar ilerleyen zamanda daha büyük sıkıntılar doğurabilir. Hatta bu durumun sonunda ne yazık ki ayrılık yaşanabilir.

Sevgiliye özür mesajı duygusal uzun ya da kısa olabilir. Önemli olan hatanızın farkında olmanız ve partnerinizden içtenlikle özür dilemeniz olacaktır. Ancak özür mesajının yanında bir de güzel bir hediye eklemenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu pişmanlığınızı somutlaştıracak ve barışmanızın nişanesi olacaktır.

Sevgilinize özür çiçeği yollarken yanına küçük bir de not ekleyebilirsiniz. Özür çiçeğine ne yazılır diye merak edebilirsiniz. Hiç sıkıntı etmeyin. Çünkü önereceğimiz mesaj fikirleri hediye notunu yazarken de size ilham verecek.

O halde kendinizi affettirebileceğiniz ve sevdiklerinizle aranızdaki buzları eritebileceğiniz özür mesajı fikirlerine geçebiliriz.

Duygusal ve Etkileyici Özür Mesajları

sevgiliye-duygusal-ozur-mesaji

Sevdiklerinizden özür dilemek için duygusal özür mesajı yazmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sizin için derlediğimiz en duygusal 20 özür mesajından ilham alarak sevdiklerinizin yüreklerini yumuşatabilir ve aradaki buzları eritebilirsiniz.

Sevgiliye Duygusal Özür Mesajı

Sevgiliye özür mesajı kısa veya uzun yazılabilirsiniz. Özrünüzü küçük bir hediyeyle destekleyebilirsiniz. Elbette hediye almak bir zorunluluk değil. Ancak kendinizi affettirmek istiyorsanız böyle küçük jestler de yapabilirsiniz.

Özrünüzü kabul ettirmenizi sağlayacak sevgiliye hediye kutularını keşfedin!

Bazen bir anlık öfke ile sevgilimizi istemeden de olsa kırabiliriz. Böyle zamanlarda en güzeli aramızda olanları büyütmeden duygusal özür mesajı ile sevgilimizden özür dilemek. Siz de en duygusal mesajlarla sevgilinize kendinizi affettirebilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Özür Mesajı Uzun Duygusal

  • “Ah sevgilim çok uzun zamandır ben seninle olmayı düşlerken bilemezdim ki aramıza bir ayrılık sokacağımızı. Senden daha kaç kez özür dilemeliyim beni affetmen için? Sen benden uzaklaşınca umutlarım da ümitlerim de yok oluyor canım sevgilim. Ben seninle tamdım. Sen benden gittiğin günden beri bir kanadım kırık sevgilim. Ne zaman bana geri dönersin diye düşünürken sürekli yürüdüğümüz o sahil boyu geliyor gözümün önüne. Çağırsam gelir misin sevgilim? Milyonlarca kez özür dilerim senden canım sevgilim, n’olur beni affet.”
  • “Her zaman aklımdasın ve daima benimle birliktesin. Neden seninle bu duruma geldik bilmiyorum. Aklıma sen geldin bu gece ve bir kalem kağıt aldım elime. Özrümü bir kağıda döküyorum. Kalbimin tüm derinliklerini açıyorum bu gece sana, seni kırdığım o güne binlerce küfür saya saya. Affet beni, affet ki yarım kalmayayım… Sen gittin ben hep yarım kaldım.”
  • “Eğer bu  tartışmadan güçlü bir şekilde çıkarsak asıl o zaman biz oluruz sevgilim. Seni çok seviyorum, pes etmek bize yakışmaz diğer yarım.”

Kadın Sevgiliye Özür Mesajı Uzun Duygusal

  • “Seni çok kırdım biliyorum ama inan çok üzgünüm. Bugün yaptıklarım için çok özür dilerim. Senden beni affetmeni istiyorum canım sevgilim, seni çok seviyorum.”
  • “Bu dünyada hata yapmayan tek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ben de bir hata yaptım bugün ve seni çok kırdım. Çok pişmanım sevgilim ve beni affetmeni istiyorum.”
  • “Seni çok üzdüğümün farkındayım canımın içi. Bir daha seni üzmemek için elimden gelenin en iyisini yapacağım canım aşkım. Samimiyetimle sana sunduğum özrümü kabul eder misin?”
  • “Seni o kadar çok seviyorum ki bunu hiçbir kelime ile anlatamam aşkım. Seni üzdüğüm için çok pişmanım.”

Eşe Özür Mesajı

Eğer özür mesajı eşe yazılacaksa pişmanlığınızı yazdığınız her cümlede dile getirmelisiniz. Çünkü eşiniz sizin pişman olduğunuza ikna olmadan sizi affetmeyebilir. Aşağıda yer verdiğimiz eşe özür mesajı fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

  • “Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Kulaklarım dudaklarından dökülecek iki sözü bekliyor. Biliyorum bana çok kırıldın. Ancak seni ne kadar sevdiğimi ve sana ne kadar değer verdiğimi bilmeni istiyorum. Bu ev yalnızca senin gülüşünle aydınlanıyor. Söylediklerim ve yaptıklarım için çok pişmanım, lütfen beni affet.”
  • “Biriciğim, seni üzmek en son isteyeceğim şey bile değil. Lütfen beni sesinden ve gülüşünden mahrum bırakma. Yaptıklarım için çok pişmanım, çok özür dilerim. “
  • “Bu hayatta en çok korktuğum şey seni kaybetmek. Seni çok kırdığımın ve hatalı olduğumun farkındayım. Ama bu bir daha olmayacak. Çok özür dilerim bitanem, seni çok seviyorum.”
  • “Canım sevgilim, biliyorum ki söyleceklerim yaptığım hataları telafi etmeyecek. Ancak seni ne kadar sevdiğimi ve söylediklerimden ne kadar pişman olduğumu bilmeni isterim. Ne olur gül yüzünden mahrum bırakma beni, seni çok seviyorum.”

Arkadaşa Duygusal Özür Mesajı

arkadasa-duygusal-ozur-mesaji

Dostluk, bu hayattaki en önemli bağlardan biridir. Arkadaşımızdan özür dilerken onun en az aile fertlerimiz kadar önemli olduğunu ve onu kaybetmekten korktuğumuzu belli etmeliyiz. Dolayısıyla arkadaşa özür mesajı uzun ve anlamlı olmalı. Sizin için hazırladığımız özür mesajı arkadaşınızdan af dilerken size ilham verecek.

Özrünüzün kuymetini arttırmak için arkadaşa hediye seçeneklerine göz atın!

Bazen şakalaşırken bazen hiç farkında olmadan en yakın dostlarımızı kırabiliriz. Böyle zamanlarda yazacağınız güzel bir mesajla ya da söyleyeceğiniz güzel sözlerle aranızdaki kırgınlığı giderebilirsiniz.

  • “Dünyanın en mükemmel arkadaşına sahipken onu nasıl kırmayı başarabildim hâlâ aklım almıyor. Seni kırdığım için binlerce kez özür dilerim canım arkadaşım, lütfen beni affet.”
  • “Yeryüzünde sahip olunabilecek en güzel dost, seni kırdığım için çok pişmanım. Seni çok seviyorum, lütfen beni affet.”
  • “Nasıl oldu da o gün sana o kadar kırıcı davrandım bilmiyorum. Sanki o gün oradaki ben değildim. Sergilediğim o çirkin davranış için özür dilerim. Canım dostum, seni çok seviyorum.”
  • “Hayatım boyunca sahip olabileceğim en mükemmel dost, seni kırdığım için çok özür dilerim. Beni affet!”
  • “Biz seninle birbirini tamamlayan en mükemmel dostlarız. Küçük hatalar için bu dostluğu kaybetmeyelim canım arkadaşım, özür diliyorum senden.”
  • “Belki dilimden dökülecek hiçbir kelime gönlümden geçen özrü tam olarak karşılayamayacak. Her gece adını sayıklıyorum, her düşümde özür diliyorum senden. Canım dostum, benim canımın içi ne olur beni affet. Kalbini kırmayı asla istemedim. Ben seni üzmeye dayanabilir miyim hiç canımın içi arkadaşım, seni çok seviyorum.”
  • “Yaptığım bütün hatalardan dolayı senden özür dilerim can dostum. Bir daha asla tekrarlanmayacak. Yaşadığımız onca güzel günün hatırına benimle yeniden eski günlere dönmeye hazır mısın canım arkadaşım?
  • “Bir anlık öfke ile kırdım seni. O kadar pişmanım ki dostum, dilim lal olsaydı da söylemeseydim sana o sözleri. Seni çok seviyorum, özür dilerim canım arkadaşım.”

Anneye Duygusal Özür Mesajı

anneye-duygusal-ozur-mesaji

Muhiku’nun özenle hazırladığı anneye hediye setleri ile onun gönlünü alın!

Hayatta kırmaktan en çok korktuğumuz insanlar annelerimiz değil midir? Onlarla yaşadığımız ufacık bir tartışmadan sonra bile hemen modumuz düşer. Ona kendimizi affettirmek için çeşitli yollar deneriz.

Annelerimiz için yazacağımız ya da söyleyeceğimiz duygusal özür mesajı ile onların şefkat dolu yüreklerini kolayca yumuşatabiliriz. Özür mesajı anneye gönderilecekse aşağıdaki fikirlerimizden yardım alabilirsiniz.

  • “Dünyanın en güzel annesi, ben seni üzmeye asla dayanamam. Seni çok seviyorum, lütfen beni affet annem.”
  • “Yeryüzündeki tüm insanlar terazinin bir kefesinde, sen o terazinin diğer kefesinde olsan benim için sen daha ağır basarsın annem. Seni üzmeye asla dayanamam, gel affet şu haylaz evladını.”
  • “Meleğim, canımın içi, güzel annem… Seni o kadar çok seviyorum ki bunu tarif edecek tek bir kelime yok yeryüzünde. Seni istemeden de olsa kırdım biliyorum. Lütfen affet annem.”
  • “Güzeller güzeli annem seni kırdım biliyorum. Çok özür dilerim, beni affet!”
  • “Sen bana küstün küseli uyku uyuyamıyorum anneciğim, lütfen beni affet.”
  • “Ah nasıl da düşüncesizlik ettim de kırdım seni öyle. Canım annem ne olur affet beni.”

Ablaya Duygusal Özür Mesajı

ablaya-ozur-mesaji

Ablanızı istemeden kırmış olabilirsiniz. Ancak gurur yapmamalı ve annenizden sonra hayatınızdaki en değerli kadından tüm kalbinizle özür dilemelisiniz. Özür mesajı ablaya kendini değerli olduğunu hissettirecek ve ne kadar pişman olduğunuzu gözler önüne serecektir.

Ablasından af dilemek isteyenler için ablaya özür mesajı fikirleri şu şekilde:

  • “Canım ablam, biliyorum söylediğim cümleler seni derinden yaraladı. Ancak bu cümleler bir anlık sinirle ağzımdan çıktı. Seni çok seviyorum ablacım, lütfen beni affet.”
  • “Güzel ablam, sen bana dargınken bu hayatın hiçbir keyfi yok. Eve geldiğim zaman sevgi dolu sesinle mutlu oluyorum. Her zaman dile getirmesem bile seni tüm kalbimle seviyorum. Seni kırdığım için çok üzgünüm, beni affet!”
  • “Teyze anne yarısıdır, derler. Ama benim için anne yarısı sensin. Sevgi dolu yüreğin, sıcacık gülümsemenle bile beni ne kadar sevdiğini hissedebiliyorum. Emin ol ben de seni en az senin beni sevdiğin kadar seviyorum ablacım. Yaptıklarım ve söylediklerim için çok pişmanım, beni affet canım ablam.”

Kendini Affettirmek İsteyenlere Özel Hediyeler Muhiku’da!

Kendini affettirmenin en kolay yolu Muhiku‘dan geçiyor. Her birini özenle hazırladığımız birbirinden güzel kutularla onlara için güzel bir jest yapabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizle aranızdaki buzları eritebilirsiniz. Tek yapmanız gereken hediye kutuları arasından kendinizi affettirmek istediğiniz kişi için en uygun kutuyu seçip yanına bir duygusal özür mesajı yazmak. Böylelikle sevdiğiniz kişinin size olan tüm kırgınlıklarını sona erecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir