14 Şubat Sevgililer Gününde Vizyona Girecek Filmler

14-subat-sevgililer-gununde-vizyona-girecek-filmler

14 Şubat Sevgililer Gününde vizyona girecek filmler 2024 herkes için oldukça önemli. Özellikle 14 Şubat Salı gününe denk geldiği için yapılacak aktiviteler kısıtlı. Bu sebeple birçok çift yapılacaklar listesinde sinemaya ilk sırada yer veriyorlar.

sevgililer-gunu-hediyelerini-kesfet

Biliyorsunuz ki 14 Şubat yaklaşırken herkeste özel bir plan program yapma telaşı oluyor. Bu sene seçenekler bir hayli azalmış. Ancak yine de evinde sevgilisine harikulade bir sofra hazırlamak isteyenler menülerine neleri koyacaklarını; doğanın içinde bir otelde huzurla vakit geçirmek isteyenler ise rezervasyonlarını düşünmeye başladılar bile.

Siz bu Sevgililer Günü’nü evinizde geçirecekseniz güzel bir yemek yiyip, sevgiliye hediye setleri arasından seçtiğiniz en özel hediyeyle sürprizinizi yapıp ardından aşağıda önereceğimiz filmlerden birini izleyebilirsiniz.

14 Şubat’ta vizyona girecek filmler içinde hangisi sizin ve sevgilinizin hoşuna gider, hangi film sizin tarzınıza daha yakın yoksa 14 Şubat denilince direk romantik bir filme gitmek mi sizin için güzel olur buna önceden karar vererek filminizi seçebilirsiniz. O halde 14 Şubat 2024’te hangi filmler olacak bir bakalım.

🎞️ 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinizle sinemaya gitme planı yapamasanız da aşağıda önereceğimiz filmlerle evinizde de gayet romantik bir gün geçirebilirsiniz. Yine bu özel günde film öncesi veya sonrası sevgiliniz daha mutlu etmek adına bir sürpriz yapıp hediyenizi verebilirsiniz. Eğer ki hala ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri sayfasına mutlaka göz atın.

Sevgililer Günü’nde Vizyona Girecek Filmler

sevgililer-gununde-vizyona-girecek-filmler

14 Şubat tarihinde vizyona girecek birçok yeni film var. Bu sebeple biz de 2 Şubat tarihinden itibaren vizyona girecek yapımları sizin için seçtik. Böylece 14 Şubat gelmeden önce sevgilinizle gideceğiniz filmi seçmek için geniş bir zamanınız olacak.

İşte, 14 Şubat’ta vizyona giren en yeni filmler:

Aşk Mevsimi

2 Şubat 2024’te vizyona girecek olan Aşk Mevsimi merakla beklenen romantik filmlerden biri. Romantik bir dram olan bu filmin başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu paylaşıyor. Ayrıca usta oyuncu Fırat Tanış da filmde önemli bir rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu bu filmde; Şirin ve Ali Yaman adında iki genç var. Bu iki gencin, genç yaşlarda başlayan macerası yıllar içinde daha da karmaşık bir hal alıyor.

İkisinin de farklı zamanlarda hissettikleri o yoğun duygular bir türlü aynı zamana denk gelmiyor. Bakalım filmde genç aşıklar sonunda aynı frekansı yakalayabilecekler mi?

Eğer bu filme giderseniz düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Poor Things (Zavallılar)

9 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek olan Poor Things (Zavallılar) filmi, sevgilinizle 14 Şubat’ta izleyebileceğiniz filmler arasında yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Yorgos Lanthimos oturuyor. Oyuncu kadrosu ise oldukça şahane.

Filmde Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo gibi ünlü isimleri bir arada görüyoruz. Bilim-kurgu ve romantizmin ustaca harmanlandığı bu film için şimdiden tüm planlarınızı yapabilirsiniz.

Size bambaşka alemlerin kapılarını aralayacak bu filmi izlerken yer yer heyecanlı, yer yer duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

14 Şubat’ta Sevgiliyle İzlenebilecek Filmler

netflix-film

Eğer sinemaya gidemeyecek kadar yorgunsanız ya da kalabalığa girmek istemiyorsanız kız arkadaşınızla/erkek arkadaşınızla evde de keyifle vakit geçirebilirsiniz. Birlikte güzel bir yemek yiyebilir ve ardından seçtiğiniz bir filmi izleyebilirsiniz.

Biz 14 Şubat’ta izleyebileceğiniz birkaç filmi sizin için seçtik.

O halde 14 Şubat’ta sevgilinizle izleyebileceğiniz fimlere bir bakalım.

Ağır Romantik

14 Şubat’ta izleyebileceğiniz romantik komedi filmlerinden biri Ağır Romantik. Geçtiğimiz senelerde vizyona giren filmin senaristi ve yönetmeni Deniz Denizciler. Başrollerinde Tuvana Türkay ve Onur Tuna paylaşırken, Sermiyan Midyat, Altan Erkekli, Durul Bazan, Semra Dinçer, Servet Pandur, Gazanfer Ündüz yer alıyor.

Filmin Konusu

Aslı (Tuvana Türkay) ile Kerem’in (Onur Tuna) hikayesi diyebiliriz film için. Aslı, varlıklı bir ailenin kızıdır. Annesi sanatla ilgilenirken babası profesördür. Aslı da konservatuar öğrencisi.

Aslı bir gün Beyoğlu‘nda yürürken çantasını bir kapkaççıya kaptırır. Bu sırada olaya tanıklık eden Kerem kapkaççının peşine düşer. Aslı’nın çantasını kurtarıp Aslı’ya teslim eder. Bu olay Aslı için tatsız olsa da Keremle tanışmasına ve arkadaş olmalarına sebep olur. Hatta güzel bir ilişkiye başlarlar.

Ancak Aslı’nın Kerem ile ilgili bilmediği bir gerçek var ki o da Kerem’in kendisini Aslı’ya finans uzmanı olarak tanıtmış olması. Ve daha da can sıkan durumu ise Kerem’in babası İstanbul’un en büyük Kapkaç çetesinin başıdır. Aslı ile Kerem’in aşk hikayesi bazı gerçeklerin gizlenmesi üzerine kurulu. Eğer filmi merak ettiyseniz Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Nasipse Olur

14 Şubat 2020’de vizyona giren filmlerden biri Nasipse Olur filmiydi. Filmin senaristi Barış Başar, yönetmen koltuğunda ise Selahattin Sancaklı oturuyor. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin türü ise romantik komedi.

Başrollerini Algı Eke ve Burak Sevinç paylaşıyorlar. Ayrıca Nur Sürer, Zeyno Eracar, Erdem Baş, Ünal Yeter, Barış Başar, Hakan Bulut, Aşkım Kapışmak gibi daha birçok isim oyuncu kadrosunda yer almakta.

Filmin Konusu

Film küçük bir kasabada yaşayan Günfer’in (Algı Eke) hikayesiyle başlıyor. Sakin ve mütevazi bir hayata sahip olan Günfer önce babasını kaybetmesiyle kötü günleri yaşamaya başlar. Ardından başı mafyayla belaya girer.

Bu sırada evlenmek üzere iken nişanlısının kendisini aldattığını öğrenir. Ancak Günfer hayata karşı pes etmez ve mücadeleye başladığı anda karşısına Gökhan (Burak Sevinç) çıkar. Artık Günfer ve Gökhan’ın atarlı giderli ve komik hallerinin aşka dönüşmesi başlar.

Siz de romantik komedi filmlerini izlemeyi seviyorsanız Nasipse Olur filmine şans verebilirsiniz.

Masallardan Geriye Kalan

film-izlemeyi-seven-birine-hediye-ne-alinir

Sırada 14 Şubat’ta sadece romantik bir film olsun diyenlere göre bir yapım var. Masallardan Geriye Kalan, yönetmenliğini ve senaristliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği film. Filmin oyuncu kadrosunda ise  Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal yer alıyor.

Filmin Konusu

Üniversitede doçent olan bir adam ile yüksek lisans yapan bir öğrencinin aşk öyküsünü konu ediniyor film. Diğer taraftan Evren ve Hece arasında yaşanan bu aşk aslında aşkın karşı tarafla değil kişinin kendisiyle ilgili olduğunu gösteriyor. 14 Şubat 2020’de izleyicisiyle buluşan bu filmi Netflix’te izleyebilirsiniz.

Tatil – The Holiday (2006)

14 Şubat’ta Netflix üyeliğiniz varsa izleyebileceğiniz diğer bir film ise Tatil. 2006 yılında Nancy Meyers tarafından çekilmiştir. Filmin başrollerinde ise Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law ve Jack Black yer alıyor.

Amerika ve İngiltere kültür farkını yansıtan filmlerden keyif alıyorsanız Amanda ve Iris’in hikayesi de ilginizi çekecektir. Bu filmde aşk hayatları mutsuz giden iki yetişkin kadının evlerini değiştirerek farklı bir “tatil” geçirmesi konu alınıyor.

Size önerdiğimiz filmler sayesinde sinema salonunun romantizmini evinize taşıyabileceksiniz. Sizin favori 14 Şubat filminiz hangisi? Bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın!

14 Şubat’ta yapabileceğiniz Sevgililer Günü etkinlikleri arıyorsanız ilgili blog yazımızdan ilham alabilirsiniz. Şimdiden mutluluk ve sağlık dolu bir Sevgililer Günü diliyoruz, aşkla kalın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir