14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

14-subat-sevgililer-gunu-mesajlari-kisa-anlamli-duygusal-muhiku-blog

Bazen birbirimize söylediğimiz güzel sözler en güzel hediyedir. Dünyanın en güzel hediyesini de alsanız güzel bir çift söz kadar etkili olmayacaktır. 14 Şubat gibi romantizm ve aşk dolu bir günde ise Sevgililer Günü mesajları olmazsa olmaz. Gözünüzü sevdiğinizin aşk dolu sözleri ile açtığınız bir gün nasıl güzel geçmesin, değil mi?

sevgililer-gunu-hediyelerini-kesfet

14 Şubat sevenlere adanmış hem çiçeği burnunda sevgililerin hem de uzun süredir birlikte olan aşıkların heyecanla beklediği bir özel gündür. Gözlerimizden kalpler çıkaran bu özel günde sevgililerin birbirlerine hediye alması gelenekselleşse de en büyük hediyenin birbirlerine sahip olmak olduğunu unutmamalıdırlar.

Duygularımızı kelimelere dökmek her zaman kolay olmaz. Bu sebeple bazen içimizden geçenleri tanımlamakta zorlanırız. Hissetmek güzel şey. Ancak hissettiklerimizi anlatmak ise maalesef o kadar kolay olmuyor.

Mesafelerin arttığı günümüzde bazen en yakınlarımızla yüz yüze bile iletişim kuramıyoruz. Dolayısıyla bu durum da işleri daha zor bir hale getirebiliyor.

Bu sebeple biz de sizlere Sevgililer Günü’nde sevdiğinize gönderebileceğiniz ve Sevgililer Günü hediyelerine not olarak ekleyebileceğiniz Sevgililer Günü mesajı ve şiiri örneklerine vereceğiz. Umarız duygularınıza tercüman olabiliriz ve sevdiğinize bu özel günde jest yapmanız için size yardımcı olabiliriz.

❤️ Yoksa henüz Sevgililer Günü hediyesi seçmediniz mi? Eğer Sevgililer Günü hediyesi ne alacağınıza karar veremediyseniz Muhiku’nun 2024 trendleriyle hazırladığı Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Böylece birlikteliğinize heyecan katabilir ve 14 Şubat’a unutulmaz bir anı bırakabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde sevgilinizi yenilikçi premium bir hediye ile mutlu edebilirsiniz. Muhiku’nun seven kalplere özel olarak hazırladığı 14 Şubat Sevgililer Günü hediye koleksiyonunu inceleyebilir, kız arkadaşa hediye ve erkeğe hediye kutuları arasından seçtiğiniz kutuyu Sevgililer Günü mesaj ve şiirleri ile taçlandırabilirsiniz.

Ayrıca Muhiku’nun yepyeni özelliği sayesinde sevgilinizin ilgi alanlarına ve beğenilerine göre kendi kutunuzu hazırlayabilirsiniz. Üstelik hem kendi yaptığınız kutular hem de hazır kutular İstanbul içerisinde özel kuryeyle, diğer şehirlerde ise önde gelen kargo şirketleriyle teslim ediliyor.

Öyleyse sözü uzatmadan sizin için seçtiğimiz birbirinden özel Sevgililer Günü mesajlarına geçelim.

Sevgiliye Sevgililer Günü Mesajı Uzun

sevgililer-gunu-mesajlari-14-subat-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Hep Aşk Hediye Kutusu

14 Şubat Sevgililer Günü mesajı duygusal ve uzun anlamlı olmalı diyenler için birbirinden özel önerilerimiz var. Mesaj fikirlerimizden ilham alarak partnerinize en özel 14 Şubat mesajını yollayabilirsiniz.

O zaman sizin için derlediğimiz en güzel Sevgililer Günü mesajı fikirlerine bakalım.

Sevgililer Günü Mesajı Uzun Erkeğe

  • “Yanındayken kendimi yenilmez hissediyorum sevgilim, her şeyi başarabilirmişim gibi. Güldüğün kalbime güneş doğuyor adeta, düşlediğim cennet gülüşün. Seninle her güne mutlu, her güne sevgi dolu başlıyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.”
  • “Seni sevmek, güneşin doğuşu gibi huzur verici ve yeni bir günün başlangıcı gibi taze. Seninle olmak, hayatımın en büyük zevki. Sevgililer günün kutlu olsun, sevgilim.”
  • “Seninle birlikte olmanın getirdiği mutluluk, beni her gün daha iyi bir insan olmaya teşvik ediyor. Seninle olmak, hayatımın anlamını veriyor. Sevgililer günün kutlu olsun, aşkım.”

Sevgililer Günü Mesajı Uzun Kadına

  • “Sana olan sevgim, zamanın ve uzaklığın önünde eşsiz. Seninle olmak, benim için bir mucizedir. Sevgililer günün kutlu olsun, sevgili yüreğim.”
  • “Seninle olmak, benim için her şeyin önünde gelir. Seni sevmek, benim için en değerli şeydir. Sevgililer günün kutlu olsun, canım sevgilim.”
  • “Sana olan sevgim, her gün daha da büyüyor. Seninle olmak, benim için en büyük dilek. Sevgililer günün kutlu olsun, sevgilim.”

14 Sevgililer Günü Mesajı Kısa ve Öz

sevgililer-gunu-mesaji-kisa-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Love Dream Hediye Kutusu

“Ben hislerimi birkaç kelimeyle en etkili şekilde anlatmak istiyorum.” diyorsanız derlediğimiz bu fikirleri çok seveceksiniz. 14 Şubat’ta en etkili sözcüklerle partnerinizi bir kez daha kendinize aşık edebilirsiniz.

  • “Seninle geçirdiğim her an çok özel. Seni seviyorum, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”
  • “Gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak olan sevgilim, seni seviyorum. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”
  • “Kalbim seninle çarpıyor, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.”
  • “Seninle geçirdiğim her gün, Sevgililer Günü gibi özel. Seni seviyorum!”
  • “Seninle olmak, hayatımı renklendiriyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun biricik sevgilim!”
  • “Sadece bir gün değil, her gün seninle Sevgililer Günü. İyi ki varsın!”
  • “Aşkımızın her anı, Sevgililer Günü kadar güzel. Seninle olmak benim için bir ayrıcalık. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”
  • “Gönlümün tek sahibi, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun. Seni seviyorum!”
  • “Seninle olmak, hayatımın en güzel hediyesi. Sevgililer Günü’nü seninle geçirmek ne kadar özel bir şey!”
  • “Seninle geçirdiğim her an, bir ömre bedel. Sevgililer Günü’n kutlu olsun biricik aşkım!”

Uzaktaki Sevgiliye Sevgililer Günü Mesajı

ozlem-sozleri-ozlemek-ile-ilgili-sozler

İlginizi Çekebilir: Love and Coffee Hediye Kutusu

Sevgilinizle aranızda kilometreler mi var? Aranızda ne kadar mesafe olursa olsun her defasında aşkınızı dile getirmekten çekinmeyin. Öyle cümleler kullanın ki aşkınız tüm mesafeleri aşarak sevgilinizin yüreğine ulaşsın.

İşte aşağıda yer verdiğimiz Sevgililer Günü mesajı uzak mesafe ilişkisinde gönderilebilecek en etkili cümleler. O halde fikirlerimize geçelim.

  • “Fiziksel mesafe ne olursa olsun, kalbimiz her zaman birbirine yakın. Sevgililer Günü’n kutlu olsun sevgilim!”
  • “Mesafe sadece harita üzerinde. Kalbimiz ise aynı noktada. Seni seviyorum, Sevgililer Günü’n kutlu olsun!”
  • “Uzak olmanın acısını, kalbimizin yakınlığı hafifletiyor. Seninle olmak için sabırsızlanıyorum. Sevgililer Günü’n kutlu olsun!”
  • “Fiziksel olarak uzak olabiliriz. Ancak kalbim seninle her an birlikte. Seni seviyorum, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”
  • “Mesafe, sevgimizi zayıflatamaz. Kalbim seninle, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”
  • “Uzaklık sadece bedenleri ayırır, kalpleri değil. Seni çok özlüyorum sevgilim. Sevgililer Günü’n kutlu olsun!”
  • “Uzak olabiliriz, ama senin sevgin her zaman yanımda. Sevgililer Günü’nü kutlarken seni düşünüyorum, biricik aşkım.”
  • “Uzakta olmanın zorluğunu biliyorum, ama sevgimiz her şeyin üstesinden gelebilir. Sevgililer Günü’n kutlu olsun sevgilim!”

Eski Sevgiliye Sevgililer Günü Mesajı

eski-sevgiliye-hediye-onerileri

İlginizi Çekebilir: Brownie Aşkı Hediye Kutusu

Eski bir ilişkiye olan duygular karmaşık olabilir. Bu nedenle mesajlarınızın içeriğini dikkatlice seçmeniz önemli. Aşağıda, eski bir sevgiliye nazik ve dostça bir şekilde iletilebileceğiniz Sevgililer Günü mesajı fikirlerine yer verdik:

  • “Geçmişte paylaştığımız güzel anları hatırlayarak, Sevgililer Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım hayatında mutluluklar bulursun.”
  • “Sevgililer Günü’nde sana sevgi ve iyi dilekler gönderiyorum. Hayatında her şeyin en güzeli seni bulsun.”
  • “Sevgililer Günü’nde eski günleri hatırlayarak gülümsemek istedim. Her zaman iyi dileklerim seninle. Mutlu Sevgililer Günleri!”
  • “Geçmişte paylaştığımız anıları düşündüm bugün. Sevgililer Günü’nde sana en içten dileklerimi gönderiyorum. Mutluluklar dilerim.”
  • “Sevgililer Günü’nde eski sevgilime en samimi dileklerimle sesleniyorum. Geçmişteki güzel anıları hatırlamak her zaman güzel.”

Komik Sevgililer Günü Mesajı

komik-sevgililer-gunu-mesaji-fikirler-muhiku-blog

İlginizi Çekebilir: Just Love Hediye Kutusu

Komik ve eğlenceli mesajlar kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir, bu yüzden sevgilinizin mizah anlayışını dikkate alarak uygun bir mesaj seçmeyi unutmayın.

  • “Sevgililer Günü’n kutlu olsun! Seninle olduğum her an çok ama çok özel. Ama yine de bugün çikolata yemek daha eğlenceli!”
  • “Sevgililer Günü’nde romantizm ve aşk havası hakim. Ama biz her gün romantizmi yaşıyoruz, değil mi? Neyse ki, seninle gülme garantisi her zaman var!”
  • “Sevgililer Günü, aşkımızı kutlama günüdür. Ancak ben her gün seninle olmanın kutlamasını yapıyorum. Bugünü bir kenara koy, gel birlikte pizza yiyelim!”
  • “Sevgililer Günü’nü kutluyoruz çünkü ‘biz’ çok özeliz. Evet, evet, diğer çiftler de özel ama biz bir tık daha özeliz. Birbirimize çılgınca aşık olmuş deliler gibi!”
  • “Sevgililer Günü’nde tüm romantik havayı bozmak istemem ama… İlişkimizin bu kadar süper olmasına şaşmamak elde değil! Birlikte geçirdiğimiz zamanlar için teşekkür ederim. Seni seviyorum, tuhaf sevgilim!”

WhatsApp Sevgililer Günü Mesajları

kisa-whatsapp-durum-sozleri

İlgininizi çekebilir: Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Hayatta bir çok şey unutulabilir ama birbirimize söylediklerimiz ve söylediklerimizin hissettirdikleri unutulmaz. Sevgililer Günü mesajı ile sevgilinize hislerinizi açabilirsiniz. Ayrıca hediyelerinizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Birlikte 14 Şubat için Sevgililer Günü mesajlarına bakalım. İşte, Sevgililer Günü’nde kız arkadaşınıza ya da erkek arkadaşınıza yollayabileceğiniz 14 Şubat sözleri.

  • “Seninle hayatım daha anlamlı ve her şey daha bir renkli. Seni her gördüğümde ve düşündüğümde kalbim bir başka atıyor. İyi ki benimlesin sevgilim, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.”
  • “Böyle bir aşkı hayal edebilirdim ama yaşayacağımı düşünemezdim. Sen bana hayallerimdeki aşkı yaşatıyorsun. Nice Sevgililer Günü’müz olsun, seni çok seviyorum sevgilim.”
  • “Seninleyken benim için her gün Sevgililer Günü. Sana rastladığım için dünyanın en şanslı insanı olabilirim. Benimle olduğun ve beni sevdiğin için teşekkür ederim. Seni seviyorum aşkım.”
  • “Dünyada yanlış olan, üzücü olan çok şey var sevgilim. Seninle olduğumda ise her şey doğru geliyor, sen benim güvenli limanımsın. Seni çok seviyorum.”
  • “Yan yana olamadık diye üzülme sevgilim. Aramızda kilometreler de olsa mesafeleri aşan bir aşka sahibiz. Uzak olsak bile aşkını derinden hissediyorum ve her yeni güne senin varlığınla gözlerimi açıyorum. Seni yılın bir günü değil her günü çok seviyorum, Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”
  • “Dünyadaki tüm güzel şeyleri düşün sevgilim, işte sen benim için hepsinden daha güzelsin. Sana sahip olduğum için çok şanslıyım. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.”
  • “Seninle olmak gerçek olamayacak kadar güzel sevgilim. Adeta hiç uyanmak istemediğim bir rüyada gibiyim. Seni çok seviyorum, nice Sevgililer Günü’ne.”
  • “Bir dilek hakkım olsa hüzünlerini silmek isterdim, gül yüzün hiç solmasın. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun aşkım, seni hep mutlu edeceğime söz veriyorum. Nice Sevgililer Günü’ne sevgilim.”

Ayrıca farklı 14 Şubat mesajları için blog yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Eşe Sevgililer Günü Mesajı ve Sözleri

14-subat-sevgililer-gunu-mesajlari

İlginizi Çekebilir: Aşk Rüzgarı Hediye Kutusu

Sevgililer Günü mesajları evliler için de olmazsa olmaz. Zira 14 Şubat yalnızca sevgililere özel değil. Bu romantik gün evliler için de son derece özel.

Sizin için seçtiğimiz Sevgililer Günü mesajı kısa ve uzun fikirler içinden eşiniz için en özel mesajı seçebilirsiniz. Dilerseniz seçtiğiniz mesajı kendi cümlelerinizle daha da özelleştirebilirsiniz.

Derlediğimiz fikirler bayan eşe ya da kocaya Sevgililer Günü mesajı olarak gönderilebilir. O halde eşe Sevgililer Günü sözleri ve mesajı fikirlerimize geçelim.

  • “Can eşim, seninle olmanın getirdiği mutluluk ve huzur, hayatımın en değerli nimetlerinden biri. Sevgililer günün kutlu olsun, sevgilim.”
  • “Yol arkadaşım, seninle olmak benim için adeta mucizedir. Seni sevmek, hayatımın en büyük zevkidir. Sevgililer günün kutlu olsun, aşkım.”
  • “Sırdaşım, eşim, hayat arkadaşım; seninle birlikte olmak benim için her şeyin önünde gelir. Seni sevmek, benim için şu hayattaki en değerli şeylerden biri. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, canım sevgilim.”

İngilizce Sevgililer Günü Mesajları

ingilizce-sevgililer-gunu-mesajlari

Yabancı bir kız ya da erkek arkadaşınız var ve 14 Şubat’ta ona duygularınızı en özel şekilde ifade mi etmek istiyorsunuz? O halde birbirinden romantik İngilizce Sevgililer Günü mesajları içinden dilediğinizi partnerinize gönderebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: All We Need is Love Hediye Kutusu

  • “Happy Valentine’s Day to the love of my life! You make every day brighter and better just by being in it. I am so grateful to have you by my side and I love you more and more every day. I can’t wait to spend this special day with you and celebrate our love. Here’s to many more Valentine’s Days together. Love always.”
  • “Happy Valentine’s Day, my love! You mean the world to me and I am so grateful to have you in my life. Your love and support mean everything to me and I am so lucky to have you as my partner. Thank you for always being there for me and making every day brighter. I am so excited to spend this special day with you and to make more memories together. I love you more than words can express. Here’s to us and all the love we share.”
  • “I feel so blessed to have you in my life. Thank you for always being there for me and making me happy. I love you, happy Valentine’s Day!”
  • “You are the love of my life and the reason I wake up every morning with a smile on my face. I can’t wait to celebrate Valentine’s Day with you. I love you.”

Sevgililer Günü Şiirleri

siir-kitap

Sevgililer Günü mesajları konusunda kararsız kalanlar için birkaç Sevgililer Günü şiiri ile 14 Şubat’ınıza romantizm katacak son dokunuşu yapmak istedik. O halde 14 Şubat mesajı yerine günü bir şiirle taçlandırmak isteyenler için en usta şairlerden seçtiğimiz dizelere geçelim.

  • “Kim o, deme boşuna…
    Benim, ben.
    Öyle bir ben ki gelen kapına;
    Başdan başa sen.” (Özdemir Asaf)
  • “Sevgilim ben şimdi büyük bir kentte seni düşünmekteyim
    Elimde uçuk mavi bir kalem cebimde iki paket sigara
    Hayatımız geçiyor gözlerimin önünden
    Çıkıp gitmelerimiz, su içmelerimiz, öpüştüklerimiz
    ‘Ağlarım aklıma geldikçe gülüştüklerimiz’”. (Cemal Süreya)
  • “İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım
    Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından
    Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından
    Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar
    Şu aranıp duran korkak ellerimi tut
    Bu evleri atla bu evleri de bunları da
    Göğe bakalım” (Turgut Uyar)
  • “Böylece bir kere daha boynunlayız sayılı yerlerinden
    En uzun boynun bu senin dayanmaya ya da umudu kesmemeye
    Laleli’den dünyaya doğru giden bir tramvaydayız
    Birden nasıl oluyor sen yüreğimi elliyorsun
    Ama nasıl oluyor sen yüreğimi eller ellemez
    Sevişmek bir kere daha yürürlüğe giriyor
    Bütün kara parçalarında
    Afrika dahil” (Cemal Süreya)

Sevdiğiniz ve sevildiğiniz nice 14 Şubatlar yaşamanız dileğiyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir